Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
simo, felicitari pt fetita!!
anaxena, si tu mananci fff putin. vitamine iei?? eu mananc putin, da' putin mai ordonat si totusi ma bate gandul s iau vit prenatale. dr stie ca le iau de la inceput....
mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
Ruxandrada spune:
Pisuc mic, nu te speria. Eu am avut asemenea scurgere maronie timp de patru saptamani- a inceput fix cand am intrat in saptamana a 8-a si s-a terminat cand am incheiat saptamana a 11-a; totul din cauza unui hematom decidual aflat la polul inferior al sacului. Am facut tratament cu Duphaston- 2 comprimate la 6 ore si Utrogestan- 4 capsule intravaginal pe zi. Deci trece, numai ca nu trebuie sa faci nicun fel de efort ( eu am stat aproape numai in pat). Te pup !
R. 13+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
strumphitza spune:
....cica am dormit, 5 min numai bine m-am invelit si adormit pe canapea, ca au si inceput iar bum bum..tzaca paca...nu stiu ce curaj am avut sa ma pun sa dorm dar vazusem ca au tacut de vreo 10 min zic taci ca iau pranzul baietii si eu pot sa dorm macar juma de ora , da de unde atata fericire pe capu` meu si vremea asta e numa buna de dormit, a plouat toata noaptea si acum e intunecat si mohorat si picura
Ally, tu te-ai lasat dusa de val acum la 9 sapt dar eu de pe la 4 sapt de cand am aflat am inceput sa ma uit pe situri pentru bebelusi
Pisucmic, bun venit in gasca noastra de burticoase si sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebe sanatos la sfarsit Despre petele maronii nu stiu ce sa iti spun ca eu nu am avut asa ceva.
dorinut@ o fetita spui ? si eu tot fetitza vreau , o sa vedem ce o sa ne spuna la 20 sapt ce o fi , abia astept.
Nu mai stiu ce mai voiam sa spun, daca imi aduc aminte revin.
BB on board 9+
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza yasmi, ia zi repejor cu ce ne servesti maine? Si cati anisori ziceai ca faci? 18 ? BB on board 9+ |
sampanie de copii , bere fara alcool , putin vin, sucuri la discretie, praji, tort, legume fierte sau pizza pt slabanoage si pentru pofticioase si tot ce vreti voi..... dar dati comanda de azi ca sa fac stocu' pe maine
muzica e la alegere, la tonomat
anii...uffff....ca fac 27 deja.... dar pot zice ca am 20??? doar maine......plsssssss
bb_yasmi spune:
pisuc mic si eu am patit exact asa , la prima sarcina. a tinut o sapt de la 7-8 sapt parca. am luat utrogestan 6/zi.
ama22 spune:
Dorinut@ multumesc! ;) si eu tot imi promit ca mai fac zilele astea o paine de casa dar nu ma incumet cu caldurile astea. azi vreau macar sa incropesc o praji cu prune :)
Felicitari pentru ca ai vazut bebeul :) te cred cat esti de emotionata, eu vad momentan doar un punctulet si sunt toata numai incantare :)) ma si gandeam ca cu tehnica asta moderna ne este mult mai usor sa ne atasam de bebei inca din burta, mamele noastre ne vedeau doar la nastere, dar noi ne vedem bebele din primele saptamani de la conceptie - il vedem cum misca in burta, cum doarme, cum zambeste. Mi se pare extraordinar!
6+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
strumphitza spune:
Draga yasmi, pentru mine apa plata cu lamaie ca sa imi taie greata si daca se poate niste ore bune de somnnnnnnnnn... plssssss
Las` ca esti tinerica, eu am facut 29 in iunie dar ma simt ca la 19
BB on board 9+
bb_yasmi spune:
ama ti se pare cald la 29-30 grade???? las ca mai maine....apoi vine un val de frig....
si eu vreau paine de casa.....
bb_yasmi spune:
strumphy scap ieftin cu tine
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi ama ti se pare cald la 29-30 grade???? las ca mai maine....apoi vine un val de frig.... si eu vreau paine de casa..... mamica fericita de 2+ si 13+ "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
He he 27 mult ..eu am facut 32 dar ma simt ca la 25, cand m-am casatorit.
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic 12+
Anita