Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
ama22 spune:
Lalely - ma refeream la diferite scurgeri sau chiar sangerari. Dar nu e o regula. De exemplu eu am intrat in avort spontan chiar cu o zi inainte de programarea la chiuretaj si a inceput cu scurgeri maronii si apoi a inceput si cu sange curat. Totusi burta nu m-a durut deloc!
Eu te sfatuiesc sa te linistesti si sa privesti asta ca un semn pozitiv. Multe se modifica in organismul nostru acum, cum spunea si Roxy.
Despre datarea sarcinii mi-a zis acum la primul eco si la fel a fost si data trecuta. Ei cand masoara sacul gestational/sacul yolk/embrionul le genereaza eco niste date - daca ai poza de la eco poti sa le vezi pe ea. De asemenea am remarcat ca data de masuratoarea eco variaza - daca esti ramasa in urma, sarcina poate recupera sau daca nu se dezvolta sa regreseze. Nimic nu e batut in cuie.
Roxy - multumesc ;) sunt si tare bune doar ca eu acum nu mai am nici un soi de pofta, nu as manca nimic daca ar fi dupa mine :( sper sa imi treaca starea asta ca nu vreau sa ma hranesc cu forta ;))
6+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
ama22 spune:
Andreea - multumesc ;)) cu ocazia asta mi-ai raspuns si la o alta intrebare: daca mai sunt si altele dintre voi cu capul in nori? :)) eu pur si simplu patesc ca vb cineva cu mine si nu reusesc sa ma concentrez la ce spune ;)))
6+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
bb_yasmi spune:
roxy multumesc pt urari!! doamne ajuta sa fie totul bine maine!! ma gandesc la tine!
eu sunt suparata cu kg.......oricat m am stresat/chinuit/straduit tot am mai pus un kg.... offffff
mada pai la noi in tm de miercuri incepe "frigul" 25 grade!!!! wowwww joi 23 grade.... si tot asa, maxim 27 de grade pana la 1 septembrie cat am vazut eu....
lalely toate am trecut prin frica/emotziile prin care treci si tu acum. aproape toate am avut dureri de burtica ca la ciclu, scurgeri, etc.
mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
roxy_s spune:
fetelor si eu la fel patesc. uit repede, nu ma concentrez ca lumea, aud tot altceva...
mandreeac. sper sa fie totul bine la spital si sa vin acasa cu bine.
S-a intamplat minunea mult asteptata13+
roxy_s spune:
bb_yasmi
chiar daca este o interventie simpla mie tot mi-e putin frica, cu toate ca imi face anestezie si nu o sa simt nimic. am incredere ca va fi bine.
S-a intamplat minunea mult asteptata13+
bb_yasmi spune:
roxy sigur v a fi bine! cat stai in spital , o noapte?
bb_yasmi spune:
sunt fff multe fete inscrise mai de la inceput care nu au mai intrat! fetelor sunteti bine???? mai dati un semn..
bb_yasmi spune:
ia cineva NATAL VIT??
lalely07 spune:
Vai dar ce activitate este aici!
Sunt foarte active fetelor si sunteti saritoare:cum am pus problema ati sarit in ajutor cu sfaturi ..
Pt toate..
Abia ma tin cu cititul...
Sper sa aveti dreptate si sa fie normal..Oricum daca mai doare si maine merg la medic..sau poate il sun in sara asta..dar ce sa-mi zica el prin telefon???
5+
anaxena spune:
azi iar am greata,cred ca am greata de servici..ufff
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 10+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori