Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
lalely stiu despre ce zici. asa am avut si eu, ziceam ca ma doare apendicita. chiar am si uitat sa-l intreb pe doctor. dar eu cred ca este de la sarcina, se mareste uterul si impinge pe organele de langa.
cateodata mai aveam cand mergeam la toaleta, simteam asa intepaturi in dreptul apendicitei. parca mi se taia respiratia.
S-a intamplat minunea mult asteptata13+
danaflor03 spune:
Buna fetelor,
ne dati si noua va rugam un vot aici
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mam fericita de Matei Ioan - 17.12.2009
lalely07 spune:
Roxy..mi-as dori sa ai dreptate!
Sper sa nu fie altceva...de asta mie teama!
Ca la cat de mult trebuie sa am grija de acesta sarcina..nu pot sa-mi permit riscuri!
Multumesc de pont
5+
ama22 spune:
Lalely stai linistita. Si eu am mai avut niste impunsaturi, dar doar cand ma ridicam brusc sau ma intindeam. Nu sunt iesite din comun daca nu sunt asociate si cu alte simptome.
6+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
lalely07 spune:
Ama..care alte simptome?
ca eu le am din juma de ora in juma de ora si de asta sunt panicata...
Mi-e teama sa nu fie ceva in regula pe acolo...plus ca cat sa se mareasca uterul cd eu am abia 5saptamani si 3 zile de la ultima menstra?
Ama tie cand ti-a zis ca de fapt sarcina este mai mica ca nr de saptamani decat calculul facut din moemntul ultimei menstre?
5+
roxy_s spune:
ama m-am uitat si eu peste mancaricile tale. ce bine arataaaaa si cred ca sunt si foarte buneee.
roxy_s spune:
lalely chiar daca sarcina este mica uterul a inceput de mult sa se modifice. inca de la implantare. numai ca nu se vede, normal, dar el lucreaza continuu. de aici si unele dureri usoare.
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur mandreeac, nu sunt eu cea cu durerile de sani..., oricum iti multumesc!!! Ally , 8+ bebe |
Mii de scuze! Despre Ama era vorba, dar de cand cu sarcina , ma lasa neuronii rau de tot!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
mandreeac spune:
citat din mesajul lui lalely07 Ama..am facut beta saptamana trecuta marti era 781, apoi am repetat-o vineri si ajunsese la 3171.Acum nu am mai facut.Sacul a aparut la eco..avea 8 mm... Acum insa am o alta problema:am o durere si o intepatura in partea dreapta si nu stiu ce sa fac.Sa merg iarasi la doctor? Nu este constanta dar se repeta cam la juma de ora. Ma poate ajuta cineva?S-a mai confruntat cineva cu asta? 5+ |
Eu am avut exact pe la 5 sapt niste dureri groaznice in partea dreapta, imi venea sa urlu si m-am dus urgent la doctor, pentru ca nu stiam ce am, ba mai mult am facut si temperatura. Mi s-a spus ca durerile sunt de la corpul galben aflat pe ovarul drept, parte pe care am si ovulat. Am indurat cateva zile si apoi mi-au trecut durerile!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
mandreeac spune:
citat din mesajul lui roxy_s neata burtici ce faceti? ce fac burticile, cum va simtiti? eu ma simt mai bine, nu mai am greata mai deloc azi, doar seara ma apuca mai tare. azi am fost si mi-am facut anticorpii. fetelor, maine ma internez pentru cerclaj asa ca o sa ne auzim abia pe joi sau vineri, sa vad cand ies. eu azi mi-am cumparat o cola mica. nu mai puteam de pofta. si eu nu beam niciodata cola, ii certam mereu pe cei care beau, dar acum nu mai puteam , vroiam neaparat. bb_yasmi si eu am tot aproape 1,70m. mai exact am 1,69m. eu par mai inalta pt ca sunt slabanoaga. abia astept sa pun si eu ceva pe mine. mandreeac bine ca te-ai mai ingrasat putin, este bine, erai prea slabuta. toate burticutele. S-a intamplat minunea mult asteptata13+ |
Roxy iti tin pumnii, sa dea Domnul sa te fie totul bine si sa te simti bine! O sa ne fie dor de tine. Sa ai grija de tine!