Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
mandreeac spune:
Medeea felicitari pentru semnatura!
Acum am observat si eu confuzia care s-a facut, asa ca, pentru cine stie sa umble sa o stearga pe Medeea de la sarbatoritele lunii, ca eu si Medeea ne sarbatorim impreuna in noiembrie!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
mandreeac spune:
Ally Laur am vazut ca te plangi de dureri de sani! Asa am patit si eu, mai ales noaptea trebuia sa port bustiera, intrucat in momentul in care ma intorceam de pe o parte pe alta simteam ca am pietroaie si nu va imaginati ca as avea vreun bust mare:inainte aveam vreo 86 de cm, iar acum am 92.Iti vor trece durerile!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
roxy_s spune:
neata burtici
ce faceti? ce fac burticile, cum va simtiti?
eu ma simt mai bine, nu mai am greata mai deloc azi, doar seara ma apuca mai tare.
azi am fost si mi-am facut anticorpii. fetelor, maine ma internez pentru cerclaj asa ca o sa ne auzim abia pe joi sau vineri, sa vad cand ies.
eu azi mi-am cumparat o cola mica. nu mai puteam de pofta. si eu nu beam niciodata cola, ii certam mereu pe cei care beau, dar acum nu mai puteam , vroiam neaparat.
bb_yasmi si eu am tot aproape 1,70m. mai exact am 1,69m. eu par mai inalta pt ca sunt slabanoaga. abia astept sa pun si eu ceva pe mine.
mandreeac bine ca te-ai mai ingrasat putin, este bine, erai prea slabuta.
toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata13+
AllyLaur spune:
mandreeac, nu sunt eu cea cu durerile de sani..., oricum iti multumesc!!!
Ally , 8+ bebe
roxy_s spune:
bb_yasmi eu iti urez de azi LA MULTI ANI!! pt ca maine n-o sa pot intra, dupa cum am zis. iti doresc sa fi sanatoasa, fericita, sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebe cuminte si sanatos
roxy_s spune:
pisucmic ma bucur din suflet ca ai reusit sa ai un bebe in burtica. iti doresc sa ai o sarcina usoara si fara griji si un bebe sanatos. sa fii relaxata si sa te bucuri de fiecare moment al sarcinii.
uneori ne mai cuprind si ganduri mai rele dar trebuie sa trecem peste si sa gandim optimist, sa fim increzatoare si va fi totul bine cu ajutorul lui Dumnezeu.
lalely07 spune:
Ama..am facut beta saptamana trecuta marti era 781, apoi am repetat-o vineri si ajunsese la 3171.Acum nu am mai facut.Sacul a aparut la eco..avea 8 mm...
Acum insa am o alta problema:am o durere si o intepatura in partea dreapta si nu stiu ce sa fac.Sa merg iarasi la doctor?
Nu este constanta dar se repeta cam la juma de ora.
Ma poate ajuta cineva?S-a mai confruntat cineva cu asta?
5+
roxy_s spune:
laley intepaturile si durerile usoare sunt normale in sarcina, mai ales la inceput. daca nu sunt permanente si nu ai scurgeri, ceva, nu te ingrijora. ia no-spa si stai linistita putin pana trece.
lalely07 spune:
Eu nu am senzatii de voma,doar un pic de greata dimineata dar atat...
Iau Utrogestan oral ,nospa si Elevit..
Eu ma rog la Doamne Doamne sa fie o sarcina normala cu prunc sanatos...
5+
lalely07 spune:
Roxy multumesc de raspuns..totusi nu am mai avut pana acum asa..
Am avut dureri usoare de burta..acum sunt clar numai in partea dreapta..sper sa nu fie apendicita
5+