Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

simo

lalely, sarcina usoara sa ai !!!! eu fac eco la fiecare 2 sapt, la prima sarcina la fel. in primul trim doar eco intravag.

miercuri merg si eu la eco!!

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata fetelor,

Nu am dormit toata noaptea,m-am zvarcolit de pe o parte pe alta, intrucat ma dor foarte tare soldurile, incep sa ma latzesc, se vede oribil, dar pentru bebe nu ma deranjeaza.

Eu am pus deja 3 kg de la 47 am ajuns la 50, dar eu nici nu le simt sincer, ca eram mult prea slaba inainte, eu zic ca e tocmai bine. Intr-adevar mananc zilnic cate putin dulce, ca si visez noaptea dulciuri, in special prajituri de casa.

Incepe si la mine sa se vada burtica, mereu o mangai si vorbesc cu ea.

Simona multumesc frumos pentru complimente, daca m-ai vedea acum cum arat, am radacina crescuta cat casa, insa la sfarsitul acesta de saptamana, maxim saptamana viitoare ma vopsesc, ca nu mai rezist, nu ma mai simt bine.

Deea eu stiu ca in sarcina nu sunt indicate tampoanele. Poate gresesc , dar eu asa am auzit.

Roxy ma bucur ca iti place de bebe al meu.Foarte bine ca poti manca peste, eu sa nu il vad , imi vine sa vomit numai cand ma gandesc, daramite sa mai simt si miros.

Lalely bine ai venit, sa dea Domnul sa ai un bebe sanatos, o sarcina usoara si la termen! Fii optimista , totul va fi bine. Apropo nick-ul tau imi aduce aminte de Jean Constantin in filmul Toate panzele sus.

Cris85 imi pare rau iubita pentru situatia in care te afli, dar Domnul te va ajuta sa termini cu bine si acest an 3. Fii optimista. Si daca te ingrasi , pui totul pe seama stresului provocat de examene.

PisucMic felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ma bucur din suflet pentru tine si cu siguranta Domnul te va ajuta sa duci sarcina la bun sfarsit si bebe va fi sanatos!

Nu mai stiu cine scria ca dimineata observa cand isi sterge nasul mici firisoare de sange. La fel am si eu si nu stiu de la ce or fi. Apropo fetelor imi da o masea de minte. Ieri ma durea, azi vad ca m-au lasat durerile. Toate imi apar acum.

Strumphitza vor trece insomniile. Asa am avut si eu vreo 2-3 saptamani, dupa care am reinceput sa dorm bustean, iar azi-noapte nu am dormit din pricina durerilor.

tuturor burticutzelor. Mama ce am scris! Mi-am notat pe o foitza fiecare nume in parte, ca de la o vreme nu mai stau asa bine cu memoria, desi eu nu aveam astfel de probleme.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea pe mine m ai uitat glumeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Fetele, am vazut ca vreti sa ma sarbatoriti luna asta! Dar ziua mea e abia in noiembrie.
Eu am botezat ieri un baietel cuminte, cuminte si frumusel foc. Evident ca toata lumea spune ca la noi urmeaza baietel, dar, dupa predictiile Teei, va fi tot fetita (ea m-a anuntat ca vom mai avea un bebe, cu o luna inainte sa raman insarcinata).
Sa aveti o zi minunata si mi-ar placea sa mai vedem caruciare colorate prin zona!

Mamica de Ana si de Tea, din nou 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Era sa uit, am schimbat si noi semnatura!

Mamica de Ana si de Tea, din nou 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Anaxena - imi pare rau ca nu ai gasit :( da, ricotta este urda romaneasca. Zicea Dana ca se poate inlocui cu mascarpone - se poate, doar in retete unde sunt crema pentru praji ca altfel au consistenta diametral diferite. Mascarpone e o branza fooooarte fina si in cazul retetei de pancakes nu se potriveste deloc! :) Poti incerca, in caz absolut disperat, cu putin branzica dulce de vaci, numai ca pe aia eventual sa o freci bine inainte sa o faci putin mai cremoasa.

Lalely - embrionul apare diferit in functie de sarcina. Eco transvaginala nu face rau, poti sa mergi linistita daca nu rezisti sa astepti atat de mult - si eu am mers sarcina trecuta, ca nu am avut puterea sa astept 3 saptamani. Sa ai incredere ca bebe e acolo si se dezvolta!

Foarte important: ce valori ai la bhcg? si cum ti-au crescut? ai facut in 48 de ore sa vezi daca se dubleaza? Teoretic, daca nu depaseste 1000 nu ai cum sa vezi mai nimic si abia dupa 7200 apare sacul yolk si aproape de 11 000 apare si embrionul.
Aceste cifre sunt orientative pentru ca din pacate bhcg-ul creste si intr-o sarcina cu ou clar - cum am avut eu - eu ajunsesem chiar in ziua chiuretajului la 11 000 dar nu se vedea nici macar sacul yolk. Totusi era 11 000 in saptamana 9 si a crescut foarte incet.

Pisuc mic - felicitari si sa ai un bebe sanatos si vioi!

Eu am greturi ingrozitoare in dimineata asta. Doar cat am scris textul asta am fugit de vreo doua ori la baie :)) eu vad in asta semn bun, asa ca accept cu zambetul pe buze orice chin :))

Vroiam sa va intreb daca pe voi va dor tare sanii. Eu inebunesc deja! doar in sutiene mai reusesc sa suport durerea, daca dau jos sutienul aproape ca imi dau lacrimile de durere, si un tricou am impresia ca este o greutate insuportabila! :(

6+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata burtici!!!

Cum va mai simtiti??...

Usoarele sangerari atunci cand suflam nasul sunt normale in sarcina....am citit cateva articole in care sp asta.
Merge vre-o burtica astazi la eco?

Eu am dormit ceva mai bine aseara dar...inainte de culcare m-am confruntat cu mari dureri de stomac...

Va si va doresc o zi frumoasa si fara stari de rau...iar pt cele care sunteti la munca...servici usor!!

Ally , 8+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetele!

Ati fost f active in week-end, eu am tras chiulul
Ieri am adus baiatul de la mama, asa ca in 5 min fugim in parc
Cica de miercuri vin iar caldurile alea mari.
Tot de ieri am schimbat si noi semnatura . Acum clar suntem in trim II

Azi imi ia sotul rezultatul de la DT, nu am emotii..sunt doar curioasa.
Apoi sun dr-ita sa merg cu rezultatele la ea.

V-am pupat, vb mai pe la pranz, ca ma trage baiatul de mana, picior, mouse, etc, numai sa iesim odata afara
pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 14+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea pe mine m ai uitat glumeam

Yasmi sa ma ierti, chiar voiam sa scriu si despre tine , intrucat si eu am maine 2 prietene care isi serbeaza ziua, asa ca maine bem si mancam pe saturate! Cum v-ati distrat la petrecere?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

medeea76nou, felicitari pt noua semnatura!!!

Ally , 8+ bebe

Mergi la inceput