Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*
Raspunsuri - Pagina 5
emabucuresti spune:
eliza bine ati venit in tara! noi mergem in herastrau, pe partea cu soseaua nordului, ambsada chinei, daca vii pe aici da un semn please!
lala bine ati venit, ma bucur ca ati avut un concediu frumos!
miri si cine mai pleaca in curand in vacanta, have fun!
noi am avut in vizita niste buni prieteni pt cateva zile, apoi am fost iar raciti- eu si milan, sasha este la bunica si nu-i racit, dar mi-e tare dor de el si abia astept sa ne treaca noua complet ca sa il iau si pe el acasa intr-o zi doua
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Va scriu de la tarmul marii din Sunny Beach , unde nu mai avem de stat decat 2 zile , din pacate
Aici am avut marea surpriza sa ne vedem cu Laura Ioana si cu Thea...stam la acelasi hotel . Fetele se joaca impreuna , Sara vrea sa fie in permanenta cu Thea , spune "Thea este prietena mea !"
Hotelul este super , in permanenta ceva de facut , distractie cat cuprinde , ziua plaja , piscina ...cand soarele arde prea tare mergem la miniclub , unde Sara si-a facut o multime de mici prieteni de toate natiile si culorile ( uimitor cum pot comunica astia mici , cum pot dezvolta afinitati fara sa fie impiedicati de bariere lingvistice ! )
Seara stam la minidisco , ne plimbam , Sara face cam 2-3 km pe jos inainte de culcare ...bineinteles ca la intoarcerea in hotel pica lata .
Am vizitat Nessebarul care este superb , o mica peninsula cu stradute pietruite , case vechi , terase pitoresti pe faleza cu vedere minunata , un fel de Dubrovnic , dar la scara mai mica . Ne-a placut mult , cred ca daca mai venim in Bulgaria , acolo vom merge .
Sunny Beach este o statiune imensa , cam de 3 ori mai mare ca Mamaia , foarte zgomotoasa , cu viata de noapte tumultoasa ...multi nemti , englezi , olandezi , dar si romanasi destui.Cam galagioasa pentru gustul meu , dar totusi nu-mi pare rau ca am ales-o.
As mai sta o saptamana , e tare bine in concediu ...cu tot cu crizele de personalitate ale Sarei , de care avem parte din belsug
Hai ca va pup ca s-a plictisit Sara ...e cu mine la internet-caffe , pana acum a ascultat muzica , dar s-a plictisit si acum ne batem pe mouse
Bye !
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
nemary spune:
salutare!
nici nu mai stiu de cand nu am mai intrat pe forum, oricum de mult timp. sunt foarte ocupata toata ziua, chiar daca ma ajuta mama cu Daria si mergem impreuna in parc tot apar crizele ei pe care incerc cu greutate sa le suport. mai zboara cate o palmuta la fundulet sau urechiuse putin trase. in schimb Iulia este destul de cuminte, mananca si doarme bine, am inceput de sambata diversificarea cu suc de morcov. a crescut, are 5 luni si bineinteles ca de acum isi cere si ea drepturile, vrea multa atentie, sa stam cat mai mult in preajma ea, vrea afara cat mai mult, nu stiu ce o sa facem la iarna.
duminica vrem sa mergem si noi la munte, vroiam sa mergem la Geogiu cu niste prieteni dar nu vrea sotul, pt ca este prea departe si nu am experienta prea mare la sofat. asa ca vom merge la Poaiana Tapului, am gasit o pensiune super.
poate acolo o sa am mai mult timp si o sa intru sa si citesc ce ati facut.
am auzit ca a venit Eliza in tara, bine ai venit. daca organizati vreo intalnire poate imi dati si mie de stire sa vin si eu cu piticele.
va pup si va doresc o zi minunata!
Eliza spune:
Emma, voi pe la ce ora iesiti in parc de obicei? Poate reusim sa ne vedem. Din pacate duminica nu am putut ajunge ca aveam deja programate niste vizite.
Nemary, voi in ce parc iesiti de obicei si pe la ce ora?
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
nemary spune:
Eliza, noi mergem zilnic in parcul Morarilor, in Panelimon. dar putem ajunge si in IOR daca iti este aproape. seara iesim dupa ora 17.
pupici
Miri, vacanta placuta
alinaT, am vazut-o pe Stefi la mare, ce mult iubea cainele. i-a placut in apa? intra si singura sau doar cu voi? iar tu arati tare bine.
alinaatudor spune:
helou helou..mary...pai eu am incepiut sa intru pe forum dupa ce m-ai sunat tu ultima data..mi-ai facut pofta si uite asa...s-au schimbat multe..am reintalnit-o pe creata de unde am luat-o pe Mura...:)
da, Stefy a fost inabunita dupa mare..dupa apa..si-a luat colac...si il punea singura si se ducea la apa..nu am incercat sa o las singura, au fost valuri cele mai multe zile..plus ca e apa mare la 2 mai..dar chiar s-a simtit bine..si cel mai bine s-a simtit la vila..cum spune ea..unde erau animale...si le harjonea toata ziua.,..am ratat si plaja dimineata ca nu mai vroia sa plece de langa pisici si caini...ma rog..eu am o viziune mai liberala si cred ca cominiunea "copil-animal", acum la varsta asta..cand nu mai e chestie de microbi si murdarie...caci oricum sunt niste mici porcusori...deci..noi nu mai suntem stresati de asepsie...asa ca ne pupam cu toate animalele...insa avem grija sa intrebam stapanul daca e ok, daca musca sau zgarie, dupa caz...
Mia pune si tu 2 poze cu piticele..macar asa sa le vedem..daca nu reusim sa ne intalnim...a venit racoarea...tare ciudata vremea asta caci parca prea brusc...
Multa disctractie la munte si multa odihna (utopic vorbind:))
a, mersi de compliment..am inserat poza aia ..asa..pentru o prietena, ca m-a rugat sa ii arat costumul de baie...dar ma avantaja ca stateam pe spate...:D
ramonab spune:
VEN???Please daca esti pe aproape, am facut rost de crema aia pt "reparat" putzuca piciului Mercurialis Salbe, as dori sa imi spui exact cum ai aplicat-o.Eventual pe PM, daca nu aici.
(slideshow)
Ven spune:
Ramona, i-am dat la inceput 1 data/zi, timp de vreo 2 sapt., cred. Apoi la 2-3 zile inca vreo 2 sapt. si apoi 1 data/sapt. Mai si uitam uneori...
Oricum dupa cateva luni (2-3, cred) s-au vazut efectele (adica puta poate iesi putin, gaurica aia din varf nu mai e de 2mm/2mm, cum era inainte). Continuam pana se va decalota complet.
Pui cat un bob de piper pe varf si masezi usor, cu miscari de du-te-vino , ca si cum ai vrea sa decalotezi. Insa nu fortezi DELOC.
Succes!
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ven Ramona, i-am dat la inceput 1 data/zi, timp de vreo 2 sapt., cred. Apoi la 2-3 zile inca vreo 2 sapt. si apoi 1 data/sapt. Mai si uitam uneori... Oricum dupa cateva luni (2-3, cred) s-au vazut efectele (adica puta poate iesi putin, gaurica aia din varf nu mai e de 2mm/2mm, cum era inainte). Continuam pana se va decalota complet. Pui cat un bob de piper pe varf si masezi usor, cu miscari de du-te-vino , ca si cum ai vrea sa decalotezi. Insa nu fortezi DELOC. Succes! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Deci nu trebuie in fiecare zi, bun.
Sper sa reusim si noi.
Pupici tie si baietilor
(slideshow)
doniro spune:
Salutare si de la noi! Ne-am intors sambata de la mare (Eforie Nord pana la urma), adica in ultima zi de vara...
Referitor la dezbaterea litoral romanesc vs litoral bulgaresc, dupa experienta de anul asta de la Eforie Nord, imi mentin clar preferinta pentru BG. Deci: ne-am cazat intr-o camera ff mica (camera dubla) pentru ca nu am gasit altceva, am platit 80ron/noapte si am mancat de 2 ori pe zi (atentie, nu de 3 ori!!) la o terasa gen "impinge tava". Sejurul de 5 zile ne-a costat fix 15 mil. La bulgari, daca prindeam o oferta (lucru f usor daca te misti din timp), plateam fix 300eur pe 7 zile, mancare de 3 ori mai multa, camera de 3 ori mai mare, plaja de 3 ori ma curata si sezlong plus umbrela pe plaja.
E izbitor mai avantajos la bulgari, dar din pacate ne-am trezit tarziu ca vrem la mare, asa ca la anul clar vom alege bulgaria si ne-am promis unul altuia (sotul meu si cu mine) ca vom pleca cateva zile singuri si apoi cu copiii.
Pe scurt a fost ok, copiilor le-a placut, dar e ff obositor cu 2 copii mici, nu intelegi nimic din concediu.
Nu ma mai intind. Va pup!
Revin cu poze dupa ce le descarc.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)