Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Merci. Destul de scumput. Tot caut, in speranta ca au mai scazut astia preturile cu criza. Am gasit in Bg 300 E pt 7 nopti toti 4 cu 3 mese bufet si ma gandeam daca totusi as gasi pe la noi ceva convenabil. Dar cum o dau, tot Bg ramane. In pret e inclus tot, si taxa de statiune, si umbrele pe plaja si piscina... Practic peste astia 300 E ma mai costa benzina si o apa, un suc, o inghetata.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Merci. Destul de scumput. Tot caut, in speranta ca au mai scazut astia preturile cu criza. Am gasit in Bg 300 E pt 7 nopti toti 4 cu 3 mese bufet si ma gandeam daca totusi as gasi pe la noi ceva convenabil. Dar cum o dau, tot Bg ramane. In pret e inclus tot, si taxa de statiune, si umbrele pe plaja si piscina... Practic peste astia 300 E ma mai costa benzina si o apa, un suc, o inghetata.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Nu gasesti la noi sub preturile din BG!
In mod sigur iti spun.
Si eu as fi ales Bulgaria dar picii mei au pasapoarte expirate si ma costa mai mult sa le fac lor acte decat sejurul.Asa ca am mers de nevoie la noi.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Lala..cool..si noi tot la 2 Mai...2 mai e statiunea mea preferea din Romania, si ma voi duce aiai intotdauna cand nu voi avea bani de grecia sau de turcia...sau de alte tari..croatia..sau mai stiu eu ce..prefer 2 mai in fata Bulgariei de 100 de ori...
Roli, iti dau si eu un link unde mergem noi la 2 mai, e o vila frumoasa cu niste proprietari super, cazarea e de 4 stele..vin si fac curat si schimba totul o data la 3 ziel, prosoape si asternuturi albe imaculate..e super..singura chestie e ca sunt iubitori de animalute si au 2 boxeri mari pe care ii lasa liberi (dar daca sunt copii mici sau cereti specific, ii baga in garaj sau padoc). Noi suntem fani animale si ne place la nebunui, stefy a ratat plaja de nenumarate ori ca nu vroia sa plece din curte..care curte e o gradina imensa...e superb, nu e pe plaja, dar 2 ,maiul e mic, si puteti merge cu masina pe plaja caci gasiti loc de parcare berechet, noi mereu faceam asa ca aveam diverse acareturi de carat..recte saltele si din astea...ce daca mai bei o bere..ca oricum conduci 500 m maxim prin sat....de mancat gasesti, e mancarea buna la toate terasele pe acolo care arata ok, preturile sunt ok, nu ca la impinge tava din statiuni, dar ok...
eu recomand cu caldura 2 maiul celo cu copii si care nu sunt amatori de tiganeli si nebunie...
uite linkul de la vila din 2 mai, dar acum incarc si poze personale si va trimit...
aici camera e mai ieftina adik 100 RON si 90 daca stai mai mult de 5 zile
http://www.turistinfo.ro/2_mai/cazare-2_mai/pensiunea_heaven_garden-c30940.html

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/album/578461221uFVdqZ

si pozele noastre:)..scuze ca nu le-am intors pe toate, am sesizat abia dupa ce le-am incarcat
pup

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2895697640102976245WWjTEZ
si aici si cateva poze recente cu stefy si cu Mura..sa vedeti ce mare s-a facut si ea...

Mergi la inceput

Alina si noi ne faceam veacul tot in zona, in Vama pana s-a "imputit" si apoi in 2 Mai, dar oricum ar fi tot Bg iese castigatoare pt ca mancarea e tare scumpa la noi. MI-au spus niste prieteni cat au dat anul asta pe mancare si e mult fata de Bg.
Am facut toate calculele si sub 300 E cu totul nu ies. In plus in Bg am in camera si paturi pt copii in acelasi pret. Nu ne chinuim toti intr-un pat si nici nu car tarcul lui Andrei. Avem noroc ca nu au expirat inca pasapoartele.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

da, noi am cheltuit in jur de 24 de milioane cu tot cu motorina ..plus 100 EU pe o scurta de piele cumparata pentru mircea din mangalia de la niste producatori din targu mures, superba...deci..ce sa zic..nu e 300 E dar eu cred ca oricum mai cheltuiesti in plus fata de astai 300...iar anul asta am auzit ca au fost surprize mari in BG ca au fost multe hoteluri foarte murdare, nu spalau su nu schimbau lenjerie, sau chiar de la inceput era super murdar...dar nu am fost acolo, vorbesc numai din auzite si povestiri ale prietenilor...deci e posibil sa gresesc..sau cel mai posibil e sa gasiti voi ceva ok...nu zic ca totul e nasol...
oricum ar fi..va doresc sa va bucurati de mare si soare, de vacanta impreuna..Dumnezeu le aranjeaza pe toate pana la urma..
noi am stat 6 luni cu un sigur salariu care ne acoperea numai rata la casa si intretinerea ei, mancam din extrarol...dar cand am crezut ca suntem pe marginea prapastiei, Dumnezeu ne-a intins o mana si am vazut ce mare e bunatatea lui..iar acum suntem cum nu am fost niciodata...foarte bine, cu planuri marete de viitor..care par realizabile...de asta iti spun, ai incredere ca totul va fi bine pana la urma....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Bine v-am regasit! Noi am ajuns acum o saptamana in Romania dar nu am apucat sa intru pe net. De azi suntem numai in Bucuresti pana pe 5 septembrie. E tare bine acasa!
Emma se alinta ca peste tot primeste atentie si cadouri, asa ca ma inteleg destul de greu cu ea. Am fost cu ea la tara si a vazut tot felul de animalute si era ca in alta lume( si eu care le ziceam extraterestrii copiilor din Buc cand veneau la tara si se mirau ca vaca nu are ghete acum am un exemplar langa mine). Faza nostima , in US sunt pepeni fara seminte si aici cand am taiat primul pepene incpee sa strige "Nu place pepene asta ca e murdar!" si arata cu degetul la seminte.
Drumul a fost lung, dar a dormit destul de mult pe avion, am ajuns noaptea si a fost foarte bine ca a trecut repede pe fusul orar al Romaniei, dar se culca numai la 11 din diverse motive .
Am trimis pe mailul comun numarul meu de tel, daca vreti sa ne vedem dati-mi unmail/tel/PM. Noi stam in Dristor dar avem masina si am pteasa ajungem in ce parc vreti voi.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

E frumos la 2 Mai, dar noi suntem fani inraiti Eforie Nord ... ne place si cum e intrarea in mare fata de alte statiuni ... si am gasit si cazare buna ... iar ca apa de la Techierghiol ... nu gasesti nicaieri ... anul asta am tratat si ultimele ramasite de dureri de spate de dupa sarcina si carat in brate bb ...

Daca e sa fie mare si Romania at Eforie e locul nostru ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

noi am stat 6 luni cu un sigur salariu care ne acoperea numai rata la casa si intretinerea ei, mancam din extrarol...dar cand am crezut ca suntem pe marginea prapastiei, Dumnezeu ne-a intins o mana si am vazut ce mare e bunatatea lui..iar acum suntem cum nu am fost niciodata...foarte bine, cu planuri marete de viitor..care par realizabile...de asta iti spun, ai incredere ca totul va fi bine pana la urma....
Va pup

Alina si Stefania

Sa te auda Dumnezeu! Ce spui tu imi face mult bine, pe un fond de depresie acuta. Mai exista si minuni! Sa va ajute Domnul sa va realizati planurile visate.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput