Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Bravo Lala, bravo Andrei! Sa ne dati si noua reteta!

Miky de LUCA GABRIEL

Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare si de la noi!

multumim mult dragelor pt urari si complimente...ma faceti sa am doi pui de care sunt f mandra, ma simt cu adevarat fericita si implinita si cu fiecare zi ce trece imi sunt tot mai dragi..

mult succes gradinarilor!! uau ce-a trecut vremea...

Eric e cu muci, de fapt acum e mai bine...dar am fost f nasol, cu tuse si voma dupa aproape fiecare episod de tuse mai puternica... muci la greu si tot tacamul...uffff...si abia incepe sezonul... sper doar Filip s afie mai rezistent...

apropo, cce le dati pt imunizare copilasilor vostri?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !
Multumim celor care ne-ati vizionat pozele
Despre primele zile de gradi...eu sunt optimista , sper ca Sara nu va bazai dupa mine , pentru ca nu este prea mamoasa de felul ei , este genul de copil independent , care , daca este interesat de ceva , uita ca mai are o mama prin preajma . La mare o lasam la miniclub, ii faceam cu mana si plecam si nu suferea deloc, dimpotriva , urla atunci cand ma duceam s-o iau de-acolo.Azi am fost si eu la gradi , am vorbit cu directoarea si cu una din educatoare ...mi-au facut o buna impresie , atat ele cat si gradinita. Este o locatie nou-nouta , investitie 2010 , inca nu se terminasera lucrarile de amenajare si directoarea mi-a zis ca spera sa inceapa cursurile din 15.09 insa , daca nu vor termina lucrarile , se va amana inceperea anului scolar. Eu m-am dus sa anunt ca nu o voi aduce pe Sara decat dupa 01.11 , pana atunci va sta la tara.
In alta ordine de idei, aseara m-am intalnit cu Eliza si Ema in parcul Morarilor unde era si Nemary cu bubulinele. Toate fetitele sunt super-dragalase si cuminti ( mai putin Sara la capitolul cumintenie ) . Am stat impreuna vreo ora jumate , fetele s-au jucat si noi am schimbat cateva vorbe...din pacate nu atat cat mi-as fi dorit sa stau de vorba cu ele , pt. ca trebuia sa fim in permanenta cu ochiii pe gaze. In orice caz , ma bucur mult ca le-am cunoscut pe Eliza , Ema si Gabi ( sotul Elizei ). Diseara incerc sa incarc cateva pozici de la intalnirea noastra.

Lala , bravo micului gradinar...eu vad multe asemanari intre astia doi mici ai nostri , din cate spui tu are o personalitate asemanatoare cu cea a Sarei. S-o tina tot asa cu acomodarea , fara urlete si proteste.

Roxana , s-ar putea ca iesirile temperamentale ale Sarei sa fie din cauza ca sta cu mama mea...insa nu pentru ca mama o rasfata prea mult , nu se aplica. Mama este mai spartana , nu-i cauta in coarne...greseala asta ne apartine noua , parintilor . Mama imi zice ca este cuminte si intelegatoare atata timp cat sta cu ea , ca-si da in petec doar atunci cand suntem noi prin preajma si doar pentru faptul ca noi o rasfatam .Poate fi o manifestare a dorului , in momentele in care ne are in preajma sa incerce sa ne castige atentia prin orice mijloace.Sper ca odata cu venirea acasa sa incepem sa ne intelegem mai bine

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Lala, eu eram aproape sigura ca Andrei nu va plange. Ceea ce cred si despre al meu, fiind cu totul alt caracter decat Marc. Si totusi, Marc, care e tare mamos nu a plans chiar mult...Andrei parca e mai barbatos ca frate-sau si am emotii mai putine decat am avut la Marc.

Doniro, eu sunt exact de parere inversa...mai multi copii, cei mici prind in zbor de la fratii mai mari. Nasii mei au 3 si mezinul parca a crescut singur...adica parintii isi dau seama ca el stie multe chestii de la frati, fara efort prea mare din partea parintilor.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Andreea , si eu vroiam sa deschid subiectul despre imunizare. Si eu vreau sa incep sa-i dau ceva Sarei si mi-ar prinde bine niste sfaturi. Pediatra noastra este destul de sceptica in privinta preparatelor pentru imunizare ...le cam socoteste pe toate apa de ploaie. Daca voi aveti experienta legat de imunizare , va invit sa ne impartasiti si noua.

Si pozele promise cu Ema , Daria si Sara :
http://picasaweb.google.com/110390415932231414902/EmaDariaSiSara#

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Uff, Roli, eu nu zic ca nu invata cei mici de la cei mai mari, dar ma gandesc la responsabilitatea pe care o ai ca parinte (toate grijile se inmultesc cu nr de copii, nu ai timp de tine deloc, material e greu etc). Ma uit la parintii cu un copil si mi se pare floare la ureche, nimic mai simplu; pe cand noi... cu cine lasam copiii (fiind 2 nu putem apela la un singur bunic, ne mai trebuie cineva), se imbolnaveste unul, hop si celalalt; batai intre ei, gelozii, frustrari si alte alea; eu ca mama nu m-am putut bucura pe deplin de niciunul din ei si nici ei de mine... Se vede ca si eu sunt frustrata, nu??
Pe de alta parte, cu siguranta ei se dezvolta diferit cand sunt singuri la parinti, asa ca astept sa treaca perioada grea si sa vina aia mai usoara de care imi spune toata lumea...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata...va mai amintiti de noi?
Va invit la o cafea,un cola si o felie de tort virtuala...
va scriu de la servici...deci am si servici super cadou...
V-am citit in diagonala...ca timpul e putin si ziua prea scurta...
Am vazut toate pozele cu cei mai frumosi si scumpi clopotei...
LaLa...felicitari pentru micul gradinar constiicios...pupici scumpi...
Si cateva poze cu noi de la mare...

http://good-times.webshots.com/photo/2291792290106333784QxryCj

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc pentru felicitari, momentan chiar le merita

azi am retrait momentul cand il duceam pe Bogdan la gradi :

-am intrat in gradinita, cu copilul alergand in fata mea, s-a oprit la dulapiorul lui, si-a pus singur geaca in dulap, si-a luat pantofiori de interior, l-am ajutat sa se incalte si a intrat singur pe usa, cu aplomb, spunand "b'na d'neata d'na Ma'dae'' si apoi s-a asezat la masuta, cu jucarii : "pa, mami ! "

Si asta fuse tot!

Da Doamne sa il tina tot asa!!!

Simo eu nu ii voi da nimic pentru imunizare. Andrei a fost un copil foarte puternic si sanatos pana acum, a luat antibiotic doar o data, acum un an , in rest doar 2-3 zile cu febra sau muci ocazional.
Asa ca nu ii bombardez sistemul imunitar cu nimic, vad ca face treaba buna.

Lui Bogdan ce i-a priit cel mai bine a fost Bronhovaxon toamna-iarna

LaLa bine ati revenit, saru'mana de cafea , se vede ca ati petrecut frumos la mare.
Si "la multi ani fericiti, cu multe bucurii", nu m-am prins in prima faza de ce ne dadeai tort, zuza de mine !

PS : mie imi place cu 2 copii , cu unul a fost foarte bine, cu 2 e minunat , la al treilea nu ma bag, nu-i de mine

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala iti urez cu drag "La multi ani!". Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!

am vazut pozici cu fetele in parc! Sunt atat de dragalase (si atat de diferite!).

din cauza virozei Dudu a slabit cam 4-5 sute de grame...era toata agoniseala lui din ultimele 8 luni...are iar 11kg fix. Oricum cu antibioticul pe care-l ia de doua zile e mai bine...nu am mai rabdat cu aerosoli doar pt ca starea lui era din ce in ce mai rea.

eu sunt in toiul unor dureri de masele si tre sa merg azi sa-mi fac radiografie, sa merg la stoma ca nu se mai poate...intru si eu in renovare capitala odata cu casa.

cu transferul Ozanei inca nu stiu nimic sigur...am facut cerere pt o clasa paralela dar astept consiliul de administratie (parca asa ii spune)...sper sa se rezolve favorabil...intre timp a mai reclamat inca un parinte directoarei si probabil acum nu mai apar ca o nebuna cu ifose de inv superior...

va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Laura, cine e tipul din fotografii???

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput