Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

multumim dragelor pentru laude nu sunt ei chiar asa jucausi unul cu altul cum par in poze, se mai si cearta -pe jucarii fir;ar ele, mereu e cate una marul discordiei, hihi

eliza uf, nu pot veni zilele astea in parc, avem alt program. dar de sapt. viitoare de miercuri incolo, suntem prezenti. iti las PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ce de fetite frumoase foc am vazut si ale Alinei si Sara !

Gatta daca te consoleaza cu ceva si eu am un capos urlator,destul de rasfatat si plin de personalitate.
Uneori si eu as fi tentata sa ii ard una la fundulet dar ma incurajez ca il prefer asa capos, sa stie ce vrea de la altii sau de la el decat molau, sa stea unde il pun fara sa zica nici pas.

A trecut si sedinta cu parintii, uitasem cum sunt la gradi , am primit lista de rechizite ( nu foarte lunga) insa la capitolul dotari ale grupei e jale, educatoarea ce a fost anul trecut in sala asta s-a mutat in alta cu tot ce presupunea material didactic, jucarii, inclusiv mocheta.
Asa ca ne-am "usurat" in buzunar de 100 de lei la fondul grupei pentru a cumpara cate ceva ( material didactic si jucarii in mod preponderent, mocheta si fete de masa). Si probabil ca nu vor fi singurii dati anul acesta. Adica in mod sigur nu vor fi, ca vor urma serbarea de Mos, 1 iunie si alte evenimente. Noroc ca vom ramane in aceiasi clasa 4 ani.

Asa ca daca sunteti inscrise la stat, asteptati-va si la astfel de necesitati.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Multumim fetelor pt complimete!

Alinaatudor da, nici mie nu-mi vine sa cred ca s-au facut mari.
Nici nu stiu cand a trecut timpul.
Avem copii mari.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Gatta am vazut si eu pozele, f frumoase. Printre ele si pe Thea a LaureiIoana, ce mare s-a facut si frumoasa!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Lala, pai 100 pe tot anul ar fi ok. Mie mi-e groaza de cererile de la gradi. Pt. inceput e afisat la grupe ca tb sa ne prezentam cu sapun, servetele, hartie ig si 1 pet de 5l de apa. Urmeaza rechizitele, banii de mancare...etc. Cat mai e mancarea? Ce v-a zis?
Si la mine totul se inmulteste cu 2 !

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Roli la noi mancare este 9 leipe zi.
De apa am scapat ca au dozator si rezervor/pahare asigurate de primarie.
Un pachet de servetele, o hartie, un sapun lichid trebuie sa aducem si noi pe luna.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Gatta, am vazut pozele si eu. Chiar se vede ca v-ati simtit bine si sa stii ca mi-am notat numele hotelului, ca tare bine arata totul pe acolo... La anul poate vom opta pt el in vacanta aia in 2 la care ma gandesc de acum!!!
Ref crizele despre care spui tu, il descrii pe Victor cuvant cu cuvant. Spui ceva de tzara; Sara sta cu bunicii? Daca da, eu cred ca de acolo vin problemele astea. E in natura bunicilor sa ii rasfete, la fel se intampla la noi. Tocmai de asta vrem sa il aducem acasa pe Victor, pentru ca ne ingrijoreaza tare comportamentul lui. In ultima zi la mare s-a enervat el ca nu reusea sa faca o forma cu nisip. A luat dintr-o data galetusa si a aruncat-o intr-un om de pe plaja, apoi a luat si papucul omului care ii era la indemana si l-a aruncat si pe ala spre om. Am murit de rusine. Si faze din astea sunt multe. Cu Daria nu am patit asa ceva niciodata.
Asa cum bine a zis cineva, aleg raul mai mic si il iau acasa, unde am control asupra lui, desi il privez de curte, aer curat, libertate etc. Asta e...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Roxana pe langa bunici mai exista si complexul fratelui mai mic ce aduce o tona de frustrari.
La Andrei se vede asta, tot ce face Bogdan vrea sa faca si el chiar daca e constient ca nu poate, apoi urla din toti plamanii
Si eu in locul tau l-as fi adus acasa. Mai bine la cresa/gradi decat rasfat de bunici.
Eu puteam lejer sa il mai tin pe Andrei si anul acesta cu mine acasa dar NU am vrut.Prefer gradinita.

La noi azi la gradi a fost ok, s-a agatat 3 minute de piciorul meu la intrarea in clasa, nu a plans si l-am "pacalit" cu o plasa de jucarii ce le adusesem pentru copii. Si-a ales 2 masinute si un castel, s-a asezat la masuta si a decis senin " pa, mami! ".
L-am pupat rapid si am tulit-o pana nu se razgandea
Azi sta la program intreg , pana dupa masa de pranz.
O sa vad cat a plans ( daca a facut-o) cand il iau si daca maine o sa vrea sa plec fara sa-l mituiesc cu jucarii ca n-am de gand sa dotez numai eu gradinita

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Roxana pe langa bunici mai exista si complexul fratelui mai mic ce aduce o tona de frustrari.
La Andrei se vede asta, tot ce face Bogdan vrea sa faca si el chiar daca e constient ca nu poate, apoi urla din toti plamanii
Si eu in locul tau l-as fi adus acasa. Mai bine la cresa/gradi decat rasfat de bunici.
Eu puteam lejer sa il mai tin pe Andrei si anul acesta cu mine acasa dar NU am vrut.Prefer gradinita.

La noi azi la gradi a fost ok, s-a agatat 3 minute de piciorul meu la intrarea in clasa, nu a plans si l-am "pacalit" cu o plasa de jucarii ce le adusesem pentru copii. Si-a ales 2 masinute si un castel, s-a asezat la masuta si a decis senin " pa, mami! ".
L-am pupat rapid si am tulit-o pana nu se razgandea
Azi sta la program intreg , pana dupa masa de pranz.
O sa vad cat a plans ( daca a facut-o) cand il iau si daca maine o sa vrea sa plec fara sa-l mituiesc cu jucarii ca n-am de gand sa dotez numai eu gradinita

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Da, cred ca ai dreptate cu fratele mai mare pe care vrea sa il copieze... Inca un motiv pentru care eu sfatuiesc pe toata lumea: "faceti, fratilor, doar unul!!!"...
Succes cu gradinita in continuare!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

tot eu

Raportam si ziua a doua fara plans.Am intrat in clasa si in primele 2 minute nici nu m-a observat, asa de ocupat sa se joace era.
apoi mi-a sarit in brate si a fugit la dulapior dupa geaca.
E de bine

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput