Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Prima zi de gradinita , a trecut deja

Cu emotii, pentru mine :)
El nu s-a prea prins ce s-a intamplat si nici nu realizeaza ca "excursia" de azi va deveni zilnica :)
Totul a decurs absolut perfect.
S-a sculat dimineata singur la 7.30, a mancat, ne-am imbracat si am plecat spre gradinita.
Am oprit sa cumparam flori si am intrat cu entuziasm pe poarta apoi singur a luat-o la fuga spre clasa pe care o cunostea deja din vizitele anterioare.
De data aceasta, ne-am ales un dulapior, am schimbat pantofiorii, am lasat saculetul in dulap si am intrat la copii.
Doar 3 venisera deja.
Cat am schimbat eu cateva cuvinte cu doamna educatoare si am completat o fisa, el s-a asezat la o masuta cu un joc magnetic.
Educatoarea mi-a facut un semn discret sa il pup si sa o intind ca ma suna daca il apuca plansul.
Si am plecat, pana la poarta gradinitei. Poarta pe care am pazit-o cu mult aplomb 2 ore si jumatate de imi intrase frigul in oase.
La 11.00 am intrat si l-am luat, nu plansese deloc, era vesel.
Vorba educatoarei : azi am scapat "ieftin" , urletele vor incepe de maine, cand se va prinde ca asta e un ritual zilnic.
Asa a decurs prima zi, la 17.00 am prima sedinta cu parintii.
A inceput distractia :)

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Lala, urletele vor incepe de maine sau NU! Daria a iubit gradinita din prima zi (avea, e drept, 3 ani si 2 luni), pana in prezent cand ma intreaba incontinuu cand incepe gradi... Deci fii optimista ca e posibil sa ii placa. Repet, Daria era ceva mai marisoara, dar nu cu mult. Succes oricum!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana
Si eu am avut un "exemplar" care nu a plans niciun minut la gradi dar la fel avea 3 ani si 3 luni, vorbea extrem de bine si stia sa se impuna.
Frati-su nu-i in situatia asta.El se impune urland.
De vorbit mai "usurel" asa ca ...ma astept la urlete.
Sper sa ma insel.
Din tot sufletul sper sa ma insel si sa stea linistit si impacat alea 4-5 ore de program scurt.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Eu mi-am dus si exemplarul mic la cresa si nu a fost chiar atat de incantat de colectivitate ca si sora-sa, dar nu am vrut sa te sperii :)
Victor si dupa 2 luni de cresa mai plangea cand il duceam, dar nu mai mult de 10 secunde (evident pazeam usa pana se facea liniste) si numai cand il duceam eu. La taica-su nu avea nicio problema
Acum cateva zile ne-am dus pana la cresa si era si el cu noi. Cand a vazut cladirea, a inceput sa planga si avea o privire disperata in ochi... mi-a rupt sufletul!!!
Asa ca ma confrunt din nou cu vechea dilema: fie il las la ai mei unde ii place, dar il vad 2 zile/sapt si este extrem de rasfatat si nu ma mai inteleg cu el cand vine la noi, fie il luam acasa, il avem langa noi si il crestem cum vrem, dar il ducem la cresa unde nu ii place, unde nu stiu daca mananca, nu iese afara etc....

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Ema am vizionat pozele! F frumoase..si ce seamana fratii intre ei..si sotul ce iubitor e cu copii. Am observat asta inca de cand l-ai nascut pe Milan (din poze bineinteles). Si tu ce super arati.
Ai 2 copii superbi. Sa-ti traiasca!
doniro din 2 rele alegi pe cea 'buna'.
Cred ca mai bine sta cu voi, il cresteti cum vreti si sa-l duceti la cresa. Cu timpul se va obisnui.
Parerea mea!
Ellenuta imi pare rau de incidentul din parc.
Mai bine, incercati sa evitati sa se m intalneasca cu acea fetita.
Nici eu nu sunt de-acord sa raspunda' cu aceiasi moneda..Nu acum, sunt inca mici. sa treaca 'buba' Annei.

In alta ordine de idei, ne laudam si noi ca am renuntat la pampers-ul de zi (de-o luna de zile). Numai la pranz si seara ii pun.
Abia astept si eu cum reactioneaza Ioana cand o ducem la gradinita..si mai ales cand o sa vada ca in fiecare o vom duce.
Deocamdata a facut cunostinta cu gentuta, acolo isi va tine prosopelul, pachetelul si apa/lapele .

Aici aveti cateva poze cu printesele mele, daca vreti sa le mai vedeti.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Tare frumoase printesele, Alina

wow...ce trece timpul..mergem la gradi.....Nu imi vine sa cred ca e asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

salutare fetele

am fost si noi azi la gradi sa vedem cand incepe. pe 13 pana in 8.30, tre' sa ne prezentam cu copilu' dotat cu saculet in care sa punem pantofiori de interior, sosete, chilotei, pijama, maieu, prosopel, sapunel, hartie igenica .. oricum, directoarea mi-a spus ca va fi sedinta cu parintii si se vor discuta mai multe .. wow .. cred ca voi boci in prima zi de gradi ..

alinact tare frumoase piticele tale. soprane le faci, nu alta!

lala s-a zbarlit pielea pe mine cand ai povestit prima zi de gradi, eu tin pumnii sa nu se lase cu tipete.

eliza pupici, cum v-ati acomodat?

ema super baietii tai! ce frumos se joaca impreuna, ce frumos fac baita impreuna .. sunt doi scumpi si dulci!! iar tu mami arati extraordinar!!

roxana sigur aveti pe cineva in familie cu ochii albastri, bunici, eventual. am si eu o prietena, ea si sotul au ochii caprui, iar copiii, baiat si fetita, au iesit cu ochi albastri albastri ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !
De luni seara am revenit pe meleagurile natale , dupa o vacanta super-reusita in Sunny Beach . Nu ma asteptam sa fie asa bine. Practic , pot spune ca , la mai putin de jumatate din pretul platit pentru Mallorca , am avut conditii de doua ori mai bune ca acolo , in ambele cazuri stand la hoteluri de 4 * din lantul Riu . Va recomand cu caldura Sunny Beach si hotelul Riu Helios Palace in special. Totul era f. bine pus la punct ,hotelul pe plaja , curatenie desavarsita , camera imensa ( 28-30 mp) mancarea super buna , am avut inclusiv fructe de mare, branzeturi fine , somon fumme , jamon Serrano .Totul era preparat in fata clientilor , totul era super-proaspat. Pentru Sara gaseam o gramada de combinatii de mancarica , dimineata lapte , cereale , miere , compoturi , iaurt super-bun , clatite , omlete , la pranz gratare de pui , curcan , peste , paste cu branza , supe , legume fierte la abur , etc. Fructele , prajiturile , foetajele erau la discretie , pe tot parcursul zilei , la fel si bauturile reci sau calde . In fine , totul a fost mult peste asteptari.
Sara a stat numai in apa , mai mult la piscina pt ca la mare era f. greu de controlat si mi-a fost frica sa nu inghita apa ( era un baietel care , dupa ce inghitise apa de mare facuse o enterocolita nasoala rau , a stat 4 zile pe perfuzii si a usurat parintii de vreo 400 EURO dati pe tratamente ) . Stateam la soare cam pana la ora 11.30 si cand incepea sa arda prea tare mergeam la miniclub.
Seara ne plimbam pana pe la 10.30-11.00 si Sara rezista eroic la mers pe jos , practic ma dureau pe mine picioarele dar ea nu se vaita.
Am avut o vreme superba , doar in ziua plecarii am vazut nori , asa ca sa nu ne para rau ca nu mai ramanem.
Singurele probleme pe care le-am avut au fost legate de crizele pe care ni le facea Sara…chiar nu stiu ce sa mai ma fac cu ea , este de-o caposhenie rar intalnita…Ori de cate ori trebuia s-o iau dintr-un loc unde ii placea ei sa stea , nu vroiam sa-i iau ceva sau nu o lasam sa faca un lucru ne facea show , tavaleli pe jos , urlete , dat din maini si din picioare , ne musca …ne facea “tontilatzi” ( un cuvant inventat de ea care nu stiu ce inseamna, probabil jignirea suprema ) , o amenintam ca o bat si ea mi-o intorcea “ba eu te bat pe tine !” , arunca cu ce-i cadea in mana . A devenit foarte obraznica , nu stiu cum sa rezolv problemele astea, nu ne stie de frica absolut de loc , nu intelege nici de vorba buna , nici de amenintari.Ma stapanesc cu greu sa n-o altoiesc , sotului i-au mai scapat cateva palme la funduletul ei. Imi venea sa intru in pamant de rushine cand se uita lumea la noi , cu compasiune sau socati de ce urlete putea sa scoata. Ma uitam la Thea ce cuminte putea sa fie , nu-i zicea Laura de doua ori sa faca un lucru , intelegea imediat . Cu Sara trebuia sa stau 10 minute s-o conving sa-si ia papucii , s-o imbrac cu ceva ,sa-i dau cu crema , sa se dea jos de undeva , etc.
In fine , sper ca odata cu revenirea acasa si cu inceperea gradinitei , sa rezolvam cumva si acest aspect.
De vineri o duc innapoi la tara unde va mai sta pana la sfarsitul lui octombrie , cand va incepe sa mearga la gradinita. Gradinita ei a inceput azi , trebuie sa ma duc si eu pe-acolo sa vorbesc cu directoarea si cu educatoarea.
Cam asta despre noi , incarc acum poze si va dau linkul imediat

Iata link-ul :
http://picasaweb.google.com/110390415932231414902/SunnyBeachBulgaria2010#

si un filmulet :
http://www.youtube.com/watch?v=kXO9eUFRRrU

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gatta bine ati revenit! ma bucur ca ati avut o super vacanta! de altfel, se vede si din pozute ce bine a fost. ce dulce e sarita mica, i-a placut tare la mare si la plaja. ce frumos papa ea inghetata .. tu mami ai slabit bine. arata tare frumos hotelul asta .. aha, sa nu uit .. mare dansatoare e saratelul .. ce se zbantuia pe head, sholders, knee and toes ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am vazut poze, multe poze. una mai frumoasa ca alta, nu mai nominalizez, spun si eu doar ca am murit de invidie cand le-am vazut pe Ema si Roxana ce bine arata.

Eliza, voi cat mai stati in RO? din pacate saptamana asta nu pot ajunge in Herastrau pt ca ne pregatim sa plecam la munte. daca mai esti in tara dupa 13 sept sigur ne vedem.

felicitari micilor gradinari si mai ales lui Andrei care nu a plans, Daria nu merge in septembrie, inca nu m-am haotarat daca o duc din oct sau nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am vazut poze frumoase cu copii care s-au distrat bine la mare, Daria, Victor, Sara.
Doniro, nu fi necajita ca nu a fost anul acesta Bg. Important ca e piticii si-au facut cura de mare si soare.

Noi plecam duminica in Bg. Netul zice ca va fi cald si sper sa fie asa.

Am de facut multe bagaje...de mare, de mers la copiii la socri 2 zile cat tb s-o ajut pe mama cu parastasul si de gradi, ca venim pe 12 si pe 13 incepem gradi cu ambii pici.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput