Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*
Raspunsuri - Pagina 12
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D PS : mie imi place cu 2 copii , la al treilea nu ma bag, nu-i de mine O zi excelenta ! Lala. Mr B si Mr A My hobby |
Am uitat sa precizez ceva f important: mi se pare ff greu cu doi copii de varste apropiate; e un detaliu care face diferenta :)
Cand am aflat ca voi avea al doilea copil Daria avea 9 luni!!! Eram cam prima de pe forum-ul asta care anunta ca e gravida cu bb2. Nu ma obisnuisem bine sa fiu mamica, ca am si aflat ca mai vine unul. Cand l-am nascut pe Victor, Daria nu facea absolut nimic singura, nu vorbea, nu intelegea nimic etc... So...
Oricum nu m-a obligat nimeni sa il face pe nr 2, doar ca a venit un pic mai devreme decat l-am planuit si nici nu stiam ce inseamna
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
Lala_D spune:
Dap, ai dreptate si eu am uitat sa precizez ca e mult mai usor cand exista o diferenta mai mare de varsta intre frati.
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A
My hobby
roli25 spune:
Doniro, suntem in aceeasi galeata, aceeasi diferenta de varsta. E greuuuuu rau, dar este lucrul cel mai frumos din viata mea. Da, n-am timp de mine deloc, e greu cu lasatul la bunicii care sunt batrani si nu pot sta cu 2, de partea materiala nu mai vorbesc, ca de fapt asta e necazul cel mai mare si de fapt de asta mi-e ciuda. Am convingerea ca daca aici as sta bine, mi s-ar parea mult mai usor. Dar cand ii privesc stiu ca e darul cel mai de pret pe care l-am primit si multumesc lui Dumnezeu ca mi i-a dat si ma rog sa trec peste mizeria asta cu banii, ca sa vina si nr.3.
Ref la imunizare, o sa le dau ca si pana acum Imunoroyal Jr. Sunt copii rezistenti, n-am avut raceli si alte belele, la viata lor au primit antibiotic o singura data fiecare, ceea ce zic eu ca e mare lucru. Ma rog sa o tinem asa.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Apar si eu dupa 'o suta de ani' ...
Am fost la munte sapt trecuta si de luni, e tot un cosmar la munca (dar v-ati obisnuit ca, la mine la munca, numai asa este).
Am citit asa, in doIgonala, si am retinut ca pe bulina mica Anna a muscat-o o fetita.
Ce sa zic, este de evitat locul si fetita cu pricina, dar eu m-as fi 'infipt' putin si in gatul bunicului (ma rog, eu sunt mai dusa cu capu' de fel)
In afara topicului, am auzit ca s-a desfiintat parculetul dintre blocuri de la voi, Helen? Mi-a zis o colega care merge cu fetita (are 2 ani si 4 luni) acolo si cica a revendicat cineva terenul .... fara cuvinte!
Apoi, am admirat-o pe tiza mea (Doniro) & comp - minunati toti (evident, suprematia o detin picii
).
Si bulinele Sara si Ema- minunate
!
Mai am pozele Emei cu strengarii mici, de vazut.
Am citi de gradinari - pe Andrei l-am admirat pe blog!.
Despre subiectul '1 copil vs 2 copii' nu ma pronunt prea mult pt ca eu am zis de la inceput ca vreau doar unul, caruia sa ma dedic 24h din 24h si caruia sa nu fiu nevoita sa-i spun "acum vorbesc cu fratele/sora tau/ta"; ma rog, tine de exclusiv de capacitatea mea de capacitatea mea de a 'imparti' intelegerea/dragostea/atentia, capacitate pe care eu n-o am.
Raman la parea mea ca nu poti iubi la fel, in aceasi timp, 2 copii.
Nu-mi luati in nume de rau, ce-am scris; este doar parea mea.
Si sa nu uit:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, LALA20!
SA AI APRTE DE MULTE BUCURII, ALATURI DE BULINA!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
ginnette spune:
Mai aveam ceva sa va zic:
Maine, in parcul Lumea Copiilor (ala din spatele Palatului Copiilor) e un fel de eveniment pt copii 'surpriza toamnei'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
gattasalvaje spune:
Lala mica , mezina noastra ...La multi ani ! Sa fii sanatoasa , fericita si sa ai parte numai de impliniri ! Sa te bucuri de fetita ta minunata si sa-ti gasesti o jumatate care sa stie sa va aprecieze si sa va iubeasca pe tine si pe Bia asa cum meritati ! A-propos...ceva nou la orizont in plan sentimental ?
...asa reiese din poze . Daca da , sa fie cu noroc si sa va iubiti mult!

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Rox , poze de la munte nu ne arati si noua ?
Roli , cum se da Imunoroyalul? Am vazut si eu poze cu hotelul la care mergeti - super ! Si pretul este beton...va doresc o vacanta de vis ! Sa mergeti neaparat si in Nessebar , este aproape de Elenite si merita vazut .
Stiti ceva de Ceska ? Imi lipseste cafeaua data de ea in fiecare dimineata . Oare o fi suparata pe noi ?Si alte zuze care erau prezente constante pe forum nu s-au mai aratat de mult : Elle , Laurici D , Alina 023 , AlinaKalos , Stancuta , Madalina ...unde sunteti zuzici ?
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
doniro spune:
Cred ca ceva-ul nou de la orizontul din pozele Laurei e de fapt ceva vechi de la un orizont nu foarte placut, dar asta e doar o banuiala... ca sa decodific exprimarea alambicata, cred ca e fostul ei sot de care e clar ca nu se poate rupe 
.
Laura, iarta-ma daca iti par rautacioasa, si mai ales daca ma insel, dar am mai citit postari de ale tale in care povesteai cum ati iesit in parc impreuna si din asta am dedus ca el e in poze...
Roli, si eu sunt fericita cand ii vad, evident, dar nici in ruptul capului nu l-as face pe al 3-lea si daca as da timpul inapoi (inutil si prosteste sa vorbesc despre asta, dar totusi...) clar nu l-as mai face pe al 2-lea... asta e realitatea, nu pot minti. Tine de caracterul fiecareia iar eu sunt o fire dificila (cu nervii la pamant, panicoasa etc)...
doniro spune:
Roxana, mersi de complimente si mare dreptate iti dau ref impartitul intre 2 copii. Independent de vointa si ratiunea mea, fac diferente intre ei in sufletul meu, desi nu le arat...
roli25 spune:
Mda, parca si mie imi seamana cu fostul sot. Nu sunt sigura, dar as dori sa ma insel.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)