Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

INA,foarte frumoase pozele, iar la cea cu caruciorul si nr. de inmatriculare "Robin"

CORIMAMI, ce ursitoare aveti voi acolo...

MIHAELAGROSAN, sa-ti traiasca printesa, de fapt amandoua, sa creasca mari si sa-i manance urechile lui tati,asa cum zici tu

Spun a nu stiu cata oara..ce iepurasi perfecti avem!

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu printesa mea, azi iar a fost o zi teribila, toata ziua a fost plangareata,fara sa-i convina nimic, n-a dormit si acum dupa baita a papat un pic si a adormit beton...la noapte vad eu...Maine merg iar cu ea la doctor,sa fiu sigura ca nu are altceva, desi febra nu are.

Poate intru in "schimb"de impresii,dar, personal, m-a deranjat atitudinea preotilor care nu au vrut sa-i ingroape crestineste pe micutii ingerasi.Adica, sa ma ierte bunul Dumnezeu, s-a facut slujba (asa cum a fost,dar s-a facut!)la inmormantarea Madalinei si in acest caz nu s-a putut? Eu nu pot intelege asta. Repet, e parerea mea personala, nu vreau sa supar pe nimeni.

La botezul Brianei, preotul a bagat-o cu funduletul in cristelnita si cu mana i-a turnat apa pe crestet. Noi,si mai ales sotul meu, am fost multumiti asa
Si se face coliva si in Ardeal, la tatal meu s-a facut.

IOANACT, eu te inteleg, tu vezi lucrurile prin prisma faptului ca sotul tau este preot,dar gandeste-te ca nu toti preotii sunt la fel si nu fac la fel anumite lucruri, deci nu are rost sa te superi sau sa te simti atacata daca ne spunem parerea, fiecare are alte experiente cu preotii si e logic sa nu avem aceeasi parere

GABY, sa aveti o sedere placuta!Drum bun si sa ne "vedem"cu bine
Sper ca Boga a calatorit bine, curajosul de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
fetelor briza marii si raza de soare cand am mi.au venit nickurile in minte unul dupa altul cand citeam, mi.am adus aminte de filme chinezesti :))))))

Roxana, eu si Raza ne-am intalnit acum 4 ani la sectiunea de Miresici. Si tot discutand, ne-am dat seama ca avem acelasi prenume, ca ne cumparasem o gramada de lucruri la fel pt nunta, ca nasii ei erau din sat cu bunicii mei si ca parintii ei erau dint-un sat vecin cu ceilalti bunici ai mei..si vazand ce de coincidente, ne-am decis sa ne cunoastem si in realitate. Si ne-am imprietenit..si am tot iesit impreuna, la gratar, la munte...Dar, fiind obisnuite cu nikurile de pe DC, tot asa ne strigam si in realitate Sa vezi ce moaca faceau oamenii cand ne strigam

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetele!
...pana nu uit...la mine in zona nu se face coliva, nici la bunica in sat in zona Blajului...asa ca se pare ca depinde si de la sat la sat, nu numai de zona.

Ramy, spune-i la Briana sa fie cuminte...ca de nu, vine Alessa si ii arata el cum se face scandal, asa ca sa auda tot blocul

HA-HA-HA...cu botezul...oare ce e mai bine Alina sa fac in situatia in care deja Alessa are 4 luni si facem botezul doar in septembrie...sa nu i-l mai fac pt ca e mare? OK. Stiu ca se face botezul pana in 40 de zile...pe de alta parte trebuie nasi care sa boteze, nasi care se discuta ca trebuie sa fie de anume fel...si atunci unde as fi putut sa il botez...ma intreb si eu asa. Deci, nu acuza asa direct ca de ce se face botezul cand e copilul mare.

In alta ordine de idei...anul trecut pe vremea asta ne pregateam de nunta de a doua zi...insa am ajuns la urgente... si cand noaptea tarziu am aflat ca am un puiut in burtica, dar ca trebuie sa avem mare grija de el...si uite-l acum langa mine...si face galagie.
Asa ca maine sarbatorim un an de la cheful de nunta...ca de casatorit ne-am casatorit aproape cu un an inainte.

Va am

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dar ceaunul ala unde se baga copilul, ce adancime are? e ceva standard sau poate fi si mai mare?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

aceea e cristelnita, iar la biserica unde mergem la botez abia anul trecut au reusit sa stranga bani sa cumpere...in rest, daca nu, se mai foloseste si o galeata...pe bune!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

dar ceaunul ala unde se baga copilul, ce adancime are? e ceva standard sau poate fi si mai mare?

ai fost mortala cu "ceaunul"!!! si eu care credeam ca esti mai dusa la biserica decat mine

Am comis-o si eu azi, cand am vazut la cineva acasa ceva negru si ars, cu niste chestii ciudate inauntru, pe un fel de scrumiera, si am intrebat "ce-i uratenia asta?". Era tamaie - m-a informat sotul strambandu-se de ignoranta mea.

ps - sa vezi ce ne-o luam acum...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Andira da a plecat singur! isi planifica tura asta din aprilie si e singura lui bucurie barbateasca de anul asta! de restul nu mai sunt fonduri!!!

Eu am echipament complet! casca, cizme, pantaloni geaca cu protectii... cagula, bracinar... etc!! mi-e dor sa ma dau cu motorul, chiar daca sunt in spate! fostul meu prieten tot motociclist era si fata de el Bogdan e parfum!:) e cumpatat, merge frumos, nu incalca regulile, are motor touring...ce mai.. o minune!!

Dianami asa cum povestesti tu era fostul meu prieten! cu motor f puternic si multi neuroni lipsa:)))) din pacate nu ii potoleste decat vreun accident al lor sau apropiati!!

briza mai primesti urari si acuma?? sa fii sanatoasa si fericita! un sincer la multi ani!!!

am fugit la somn ca maine am zi grea!!

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

danaflor03 ai un vot de la noi!
ellanik da, bineinteles ca si din cauza preotilor (unii) ca nu sunt atenti.
Botezul prin stropire in caz de urgenta este valabil.
Sunt preoti si preoti..cum ai zis si tu, unul te indruma sa infiezi si altul c-a sa luptati sa aveti copil din carne si sangele vostru.
De aici si intepretari..
mihaelagrosan exact! Asta am vrut sa subliniez si eu, ca sunt unii preoti care vad alb sau negru si ca din cauza asta ii indepartam pe oameni de biserica.
O mica greseala' din partea preotilor si e de-ajuns ca omul sa interpreteze.
Am vazut pozele, ai 2 printese frumoase.

Ina frumoase pozele..si Justinei ii place sa se uite in oglinda..ma vede pe mine ca zambesc si zambeste si ea.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ramy nu am zis asta pt ca sotul e preot..chiar daca nu era eu tot asa gandeam.
Ziceam pur si simplu, cum a zis si Oana imi spun parerea!
Nu va pot impune (nici nu vreau) sa fiti de-acord cu mine.

Da, asa stiu si eu ca cei nebotezati si cei care se sinucid nu li fac slujba de inmormantare..in cazul Madalinei Manole, a fost o exceptie' fiind vedeta. (de fapt a fost)
LAlexandra Ok! Il faceti cand puteti!
andira stai linistita! Daca n-ai vazut cum arata tamaia, e normal sa intrebi.
Concediu placut!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira :)))) bine ca n.ai gustat

gaby drum bun si lin, sa ajungeti cu bine, poate ne.om vedea, asta sa schimb cantabria cu mediterana....sa vedem

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput