Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
andira spune:
Dragelor, va multumesc mult pentru incurajari, mie deja mi-a revenit moralul.
De fapt, mi-a revenit de ieri, ca eu nu sunt genul care sa se lamenteze prea mult, si ma apuc sa caut solutii (am un fatalist in casa, imi ajunge ).
Asa ca maine sper totusi sa putem pleca in concediu. Daca nu mai dau nici un semn maine seara, inseamna ca am reusit .
Ella si eu ma gandeam la botez sa-i spun preotului sa nu o bage cu capul in apa, aveam un sentiment de neliniste, nu stiu de ce. Pana la urma am renuntat insa, a fost ok si am scapat repede, cum va spuneam .
Gaby - drum bun si distractie placuta!
Uau, Bogdan face atata drum pe motor, pana in Spania? Singur? Ce motor are? Banuiesc ca nu vreun super-sport, ci un cruiser, ceva.
Nici nu-i spun lui tati, ii vin idei .
Iliraluca - te-am gasit pe LI
Da' stai de ceva vreme in firma asta, banuiesc ca-ti si place. Eu am lucrat la concurenta .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Ina_3040 spune:
Oana saru-mana am reusit cu picasa-ul noroc cu prezentarea ta mura-n-gura. multumesc inca o data apropo a fost bun tortul? ntttzzzzz sa ne faci tu asa pofte....
Roxana bine ai revenit, presupun ca ai sarbatorit intoarcerea cu o sedinta de shopping?
Ella intr-adevar Robin e picatura din ta-su, nu mai zice ca ma oftic chiar asa deloc cu mine. ce iti pasa tie, printul Geo seamana tare cu tine, un pic si cu tati lui dar mai mult cu mami. Ai mare dreptate cu postul de dinainte copilasii astia ai nostri sunt niste cadouri de la Dumnezeu, sa fim sanatosi sa ii vedem mari altceva nu ne mai dorim.
Multumesc tuturor pt raspunsul despre conservarea piureului de legume, m-am descurcat pana la urma, a rezistat cam 3 ore caldut in punga termoizolanta.
Am pus poze de la marea Nordului, ce sa zic asa cum iarna nu-i ca vara asa si marea asta a noastra nu-i Mediterana
va pup pe toate!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
dayanara spune:
ina eu nu ma omor dupa mediterana, saptamana viitoare plec in nord , la marea cantabria, atlantic, e superb!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
iliraluca spune:
Andira,
ce detectiv bun. Imi place ca am ajuns acolo unde nu ma gandeam niciodata ca as putea sa ajung, drum lung, munca multa. Acum in schimb am cel mai frumos job acasa si sunt tare mandra de familia mea. Mai am timp sa ma gandesc ce voi face dupa doi ani. Oricum nimeni de la birou nu se astepta sa stau doi ani acasa dar eu nici nu ma gandesc sa ma duc mai devreme. Concurenta mobila?
Fetele scuzati putinul.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
Dianami spune:
Andira, sper sa nu dai niciun semn maine seara .
Mie mi-e o frica de motociclete, motoare si alte chestii de se zbarleste parul pe mine. Ieri, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, a trecut unul pe langa noi cu o viteza de peste 200 km/h. Noi mergeam cu 130, ne-a depasit ca vantul si s-a dus inainte ca gandul. Mie imi sta mintea-n loc cand ma gandesc cum o fi sa mergi cu asa viteza. Brrr...
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
andira spune:
Iliraluca - ihim, concurenta mobila
Eh, nu-i chiar asa mult de investigat, ca ai lasat destule urme , am gasit imediat. Din cauza asta nu mi-am pus eu numele la profil, asa ma gasesti si pe mine imediat .
Esti tare daca stai 2 ani acasa, eu am reusit de-abia la al treilea copil. Si inca ma oftic ca am niste ocazii acum pe care nu le-am avut nici pe departe in ultimii 2-3 ani. Na, asa e viata, dar vorba ta, cel mai bun job e cu copiii acasa.
Ina_3040 spune:
Apropo de cazul maternitatii Giulesti, am evitat sa vorbesc si sa ma uit la stiri ca nu am rezistat. Am vazut cazul unei alte maternitati parca din Buzau unde subsolul era inundat la fiecare ploaie, peretii erau cu igrasie si cu tencuiala ce atarna, si zicea o asistenta ca liftul nu mai functiona de 2 ani si carau femeile operate in brate pe scari
noi nascutii stateau pe niste saltele murdare si in niste patuturi demne de lumea a treia.
Acuma eu ma intreb oare nu putem face chiar nimic noi oamenii obisnuiti? nu stiu eu as vrea sa fac ceva sa ajut cumva dar nu stiu cum, sa strangem bani, sa incepem o petitie ceva. intr-adevar e foarte dureros dar daca numai ne plangem singuri de mila nu se rezolva nimic, pana la urmatoarea tragedie. Azi vedeam cazul unui copil de 2 ani ce s-a innecat cu un bob de fasole, sa moara nu alta pt ca spitalul din Targu Jiu nu avea bronhoscop sa il scoata, nu e posibil asa ceva!!! oricare dintre noi poate fi in aceasta situatie cu copiii nostri, numai o clipa de neatentie e necesara. cica medicii de acolo nu au vazut niciodata cum arata un bronhoscop (parca asa se numea) desi costa intre 3 mii si 10 mii de euro, scuze dar asta e suma modica pt un stat/minister.
cred ca mesajul e cam idealist si poate nerealist dar daca are cineva vreo idee eu ma implic cu tot ce pot.
oanaiacovita spune:
Ella nu vad de ce Cicatrizinul nu ar fi bun in alptare. E numai din plante.
Nafi dar nu sarim pe Alina, noi doar ne spunem parerea asa cum face si ea. Noi facem schimb de impresii.
Plimbare placuta.
Iliraluca operatia mea e rosie tare, desi trebuia sa inceapa sa se albeasca asa cum zice Diana. Si e la fel ca la inceput, nu arata ca o rana pe trecute.
Roxi stiam eu de ce imi era dor de tine. Auzi tu, nici chiloti sa nu-si puna. Dar ii faci aerisire naturala?
Si ca mi-am adus aminte, ca am avut un "schimb" de impresii cu cineva care alapteaza vs LP. Da-mi si mie PM cu motivele tale pentru care nu ai vrut sa alaptezi.
Ina pt putin. Am mai zis, imi place enorm sa fac chestii de genul explicatiilor pe net. Si tortul nu ca a fost bun, a fost delicios. Sa iti zic ca sub frisca era martipan si sub martipan foi si crema de cioco. Dar nu a fost bun
Merg sa vad pozele imediat ce trimit.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andira spune:
Diana - multumesc si eu sunt fricoasa de fel cu viteza .
Oricum, tati nu m-a luat pe motor decat o singura data, in spatele blocului. Si de atunci niciodata, chit ca are 2 casti, si una imi vine si mie, deci cat de cat sa zici ca as putea merge (desi fara protectii minime - geaca, cizme si manusi eu nu ma sui).
Insa e naspa sa stai in spate, n-ai absolut nici control, cel mult daca mi-as lua eu un motor sa-l conduc. Da' nu ma pasioneaza prea tare in momentul asta, ma gandesc la copii, si-mi trece .
Si da, cu viteza sunt tot felul de bolnavi.
Nu stiu ce e anul asta cu atatea accidente urate, tot felul de inconstienti. Acum 1 sapt sau 2, am trecut la cateva minute dupa ce s-a rasturnat ala cu un Polo alb pe Lascar Catargiu. Cand treceam noi pe acolo il scoteau din masina. Am vazut apoi filmarea camerelor, si m-am ingrozit cand am vazut cu ce viteza a venit (va dati seama ca a rupt 2 copacei de-aia din mijlocul drumului).
Puteam sa fim noi acolo, Iris era in spate.... nici nu vreau sa ma gandesc!
Chiar ii spuneam sotului ca un inconstient de-asta n-are decat sa crape, dar singur, sa nu ia si alte vieti nevinovate cu el.
Insa in majoritatea cazurilor exact asta se intampla. Ih, nu vreau sa-mi mai aduc aminte...
Ina_3040 spune:
Oooooo Oana hai ca m-ai bagat in boala, martipanul e favoritul meu . Si l-ati halit in 2, rusinica!!! pacat ca nu stau mai aproape ca veneam eu la ziua printisorului Eric