Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cori am vazut Petala!!!faina di tat!!!
Oana Cicatrizinul se poate folosi si in timpul alaptarii?Sau nu tie ti-a dat dr???Cat despre ce spuneai legat de diferentele religioasa de la o zona la alta complet de acord.de ex pe mine ma mai intriga faptul ca in zona Dobrogei sunt atatea obiceiuri legate de inmormantare si in Ardeal nici macar coliva nu se face!!!Oare acolo mor oamenii diferit?
Babyangel spune-ne si noua(mie si lui Geo) cum ii scoti masa de noapte lui Codrin.PLiiiz!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ina.rar vezi asa asemanare intre tata si fiu.ce sa mai zic?Indigo putin spus.E haios Robin de nu se poate.Cat despre camasa cu "Casanova style"mor de ras.Are si Geo un hanorac de la aceeasi marca si mereu ma umfla rasul cand i-l pun.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Ah..ce somnic bun am tras acum dupa masa de pranz! Numai ca acum ma simt de parca's beata!

Ricky inca doarme asa ca am intrat sa scriu si eu 2 randuri. Pozele inca nu le-am vazut asa ca le voi comenta zilele urmatoare.

Azi ne-am plimbat cu socrii prin oras si chiar discutam cu soacra mea care e f religioasa despre copii arsi la Giulesti. I-am spus ca nu au putut fi inmormantati crestineste ptr ca nu erau botezati. si ea a sarit ca arsa spunand ca nu exista asa ceva ptr ca un copil asa mic tot a creatura a lui Dzeu este si la o adica chiar mama isi poate boteza copilul stopindu-l cu apa si spunand ca il boteaza "In numele Tatalui si al Fiului...." . Ea este catolica dar din cate stiu au aceeasi Biblie ca si noi! asa ca pana la urma eu nici nu mai stiu ce se face ptr ca e scris si ce ptr ca a fost inventat in timp de catre oameni!

Oricum fetelor, nu sariti pe Alina ! fiecare are convingerile proprii si acestea se mai schimba in timp dupa diverse experiente mai mult sau mai putin fericite cum e si cazul meu dar nu stau acum sa povestesc caci e mult de scris.

Noi ne pregatim de alta incursiune in imprejurimile Veronei...asa ca va pupic si sa auzim de bine!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ella esti in forma! se face coliva cum sa nu. si toate ritualurile de inmormantare sunt extrem de creepy! cand a murit bunicul meu ne-au spus vecinii ca se obisnuieste ca groapa sa fie sapata de ei! in ziua inmormantarii in loc sa stau cu mama a trebuit sa ma duc cu mancare la gropari! si eu mai cred ca fiecare bebelus are un inger de cand se naste, nu numai de la botez! cand a venit preotul sa imi citeasca dupa nastere m-a pus in genunchi si din cauza bufeurilor mi s-a facut rau! cand i-am zis mi-a zis ca termina imediat! cred in dumnezeu dar CRED ca fiecare gasim o modalitate de al preamari! de ce lasa preotii oamenii sa se calce in picioare la moaste??? nu vede nici unul ca sunt oameni batrani care pot muri acolo??? sau de ce hainele bisericesti alea ale patriarhilor sunt cusute cu aur si au pietre pretioase???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Ella, da si eu m-am distrat de poza aia cu tortul. Elena mereu a stat cu ochii pe el, mai ales ca ea vroia un tort cu pisicuta Marie si noua ne-a iesit mai mult un iepuras, dar oricum a fost foarte incantata.
Legat de preoti si eu am avut tot felul de experiente, noroc ca nu m-am lasat batuta si pana la urma am gasit si ceea ce cautam, prin asta nu vreau sa se inteleaga ca am tot cautat pana am gasit unul intelegator, vroiam doar sa nu aiba obloane.
Claar orice copil e dar de la Dumnezeu, asa ca iti doresc sa te ajute Domnul in continuare tot asa. (despre FIV nu sunt prea in clar si nu vreau sa comentez)

Si poza aia in care alaptez e facuta pe marginea drumului pt ca printesica mea doar in pozitia asta vrea sa pape, asa ca daca vedeti pe cineva alaptand pe marginea drumului, aia sunt eu :)).

Asa, ce am patit cu Angela, na am fost si noi in trend, a luat ceva balaur din maternitate si a facut sepsis neonatal si meningita acuta. Era sa moara, a facut tratament cu antibiotice cat pt un cal timp de 21 zile. Din fericire si pe noi ne iubeste Dumnezeu si s-a facut bine. NU a ramas nici cu sechele. Tare greu a fost, acum ne-am mai revenit, inca ma mai lupt cu depresia si gandurile negre, dar ma simt mai bine. Doar ca urasc spitalele si tara asta, mai bine zis pe conducatorii ei. Cam asta e pe scurt.

Oana pupici

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella nu mai cum poti sa spui asa ceva, poet auzi! eu sunt medic :)))
vezi ca imi fac club cu alex ea astepta si eu cred si sper :)))

mihaela ai 2 fete superbe! mie poza picnic imi place

petala e frumoasa foc cu ochii aia mari , albastri

ioanact am vazut si pe tati la plimbare cu fetele :)

abia astept sa treaca saptamana asta! sa plec la munte-mare, la casa unde avem de gand sa ne mutam de tot, nu doar vacanta, sper...o sa fac poze , cu toate ca as prefera doar zona, si tot la bloc, sa ajung repede la spital si mall :)))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Hello,

Miria sa iti traiasca printesa botezata, sa va bucurati de ea si sa fiti toti sanatosi si plini de viata.

Diana, super vacanta. Nu am fost niciodata la Balea Lac si imi doresc tare mult sa merg. Spre rusinea mea am tot plecat din tara fara sa ma bucur inainte de locurile noastre frumoase. Si cand mai "aud" si pe cineva povestind asa frumos, imi doresc si mai tare sa merg. Ma gandesc sa creasca si bumbacelul sa se bucure si ea.

Despre botez si obiceiuri nici eu nu vreau sa supar pe nimeni dar nu cred ca scufundarea care se face cateodata este normala altundeva decat la niste lectii de scufundari. Sincer. Eu asa am patit cu Kira plus o aruncare a copilului in sus, bonus, de era sa imi stea inima. Tatal meu a inceput sa planga iar sora mea nu s-a putut uita. Noi ne uitam impietriti dornici sa se termine mai repede, bine ca am scapat si ca totul a fost ok.

Oana, daca tot am inceput cu operatiile si mancarimile, cum adica nu arata bine operatia? Cum e?

ici pentru toata lumea

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Revin,

Am vazut poze, superba Petala si niste ochi mari. Si ursitoarele au fost frumoase la voi la botez, bravo.

Mihaela,tare poza cu alaptatul si aia cum "am comis-o". Super Angela. pentru parintii curajosi si puiul care a trecut prin atatea. No comment pentru sistemul medical romanesc.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

acum l.am vazut si pe robin , mie mi se pare ca seamana cu buni si mami dulce foc

ina imi plac pantofi tai de la botez si s.ar potrivi la rochia mea, din pacate eu pe asa ceva nu stiu sa merg si nici cracii rebianei nu.i am, asa ca imi iau ceva stil balerini rotunzi in varf

intrebarea mea, daca am rochie si pantofi tre sa.mi pun dresuri? da.o incolo de treaba ca nu mai suport sa ma incing, eu ma gandeam nici chiloti sa nu.mi pun

l.am vazut pe rares al irinei la mare,un baietel tare frumos

briza in sfarsit vad poze noi cu eric, ce blond si frumos e

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ma bucur ca v-a placut calatoria imaginara. N-am talent la povestit asa cum au unele dintre voi .
Am avut ceva retineri la inceput, nu mai plecasem asa departe cu 3 copii dupa mine, atatea zile. Dar, per ansamblu, a meritat, asa ca abia asteptam urmatoarea ocazie de a pleca .

Cicatricea dupa cezariana poate sa dea mancarimi, cand incepe sa se vindece epiteliul si sa se albeasca. Dar nu sunt mancarimi de nesuportat. Daca va scarpinati pana da sangele, mergeti la medic.
La aprox. 6 luni de la operatie incepe sa se albeasca si sa se inmoaie.
Eu am 7 luni si ceva de la operatie si e ca o dunga mare, roz, cu portiuni albe din loc in loc. Nu se mai simte tare peste tot, ci doar ca o piele stransa.
Cand ma uit de sus la burta mea ma umfla rasul, e despartita in doua (eu am cezariana verticala). Sotul mi-a zis ca seamana cu un fermoar .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput