Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
danaflor03 spune:
Buna fetelor,
va rugam din tot sufletelul sa ne dati si noua un vot aici
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mamica fericita de Matei Ioan - 17.12.2009
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina Buna dragi mamici, V-am citit si eu printre picaturi. Am vazut poze frumoase. Eric si tortul cu Pooh, fetitele Alinei, pe Gheo, Silvana si fratiorul. Sunt toti minunati! |
Care Gheo??????
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Ioanact cu tot respectul incidentele nu se intampla din cauza ca sunt copiii mari sau ca nu mai incap in cristelnita ci din cauza ca preotii sunt aiuriti,repeziti si nepriceputi.Nu toti!!!Nu redeschid un subiect dar nu m-am putut abtine sa nu comentez.
Intrebarea mea etse urmatoare :
In cazul micutilor care se zbat pt viata lor in spitale(vezi recentul caz de la G) botezul se face printr-o simpla stropire ca nu au cum sa scufunde copilasii in apa ...botezul nu este valabil?Sunt mai putinn crestini decat cei scufundati in apa?
parerea mea(strict parerea mea) e ca Dumnezeu si religia sunt doua lucruri diferite.Dumnezeu nu este atat de strict ,nu "respecta "reguli si canoane.Faptul ca pastrezi in suflet credinta in El face cat o mie de canoane bisericesti canoane stabilite tot de om (se stie foarte clar ca religia a vut si are inca un subliminal rol manipulator...din toate timpurile a avut ca scop conducerea umanitatii....a se vedea Vaticanul ...).Hai ca am luat-o pe pustii dar cred ca se intelege ceva ceva.Eu cred ca prea se iau strict cele spuse de catre preot.Care pana la urma sunt interpretari .De aici si parerile diferite asupra credintei din partea mai multor clerici.
Gata! Ma pregatesc de iesit .Numa' ca tre sa se scoale baietii!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
eu cred ca vor mai fi :) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
dayanara tu poti sa crezi.....
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
erina
sper sa treaca repede gastroenterita, e ceva viral, cum a patit si dianami si leo si ai mei ...
dianami ai povestit foarte frumos, ati avut o vacanta de vis
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
mihaelagrosan spune:
Ella noi am botezat-o pe Angela in spital cand era bolnava si preotul a stropit-o cu apa pe care a sfintit-o intr-un castron de tabla pe care l-am luat de la bucatarie. Nu am dezbracat-o, doar i-am ridicat putin bluzita. Bineinteles ca botezul e valabil, noi am mai mers la biserica apoi pt ca am vrut noi, dar nu i-au mai facut nimic, doar i-au taiat din parut si au mai zis rugaciuni. In rest i se facuse tot la spital, mirungerea, botezul propriu-zis, impartasania, crezul l-am spus noi parintii. A fost extrem de emotionant pt noi, mai ales ca nu stiam daca se va face bine
Oricum eu nu cred ca religia si Dumnezeu sunt 2 lucruri diferite, dar din pacate sunt unii preoti tare ingusti la minte, pt care nu exista decat alb si negru, pe care probabil nu-i duce mintea, nu reusesc sa ajunga in profunzimea lucrurilor. E pacat pt ca din cauza asta multi oameni se indeparteaza de biserica.
Chiar vroiam sa va spun ca am pus niste pozici pe picasa pt. cine are chef.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
ellanik spune:
Mihaelagrosan super poze.Sa va fie de bine botezul.Misto poza 12.Bietul tati!!!
Dayanara de multiicel vreau sa te intreb ceva.Judecand dupa semnatura ta...mai precis citatul de la semnatura....in ce categorie te inscrii????Poeta oare????
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
mihaelagrosan spune:
Ella multu.
Diana super vacanta ati avut. Chiar va invidiez, cu exceptia micilor episoade de boala. Mi-ar placea si mie traseul.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
oanaiacovita spune:
Am trimis pe mailul comun un montaj pentru cine are rabdare sa il vada, ca e luunnggg.
Eu am mai scris cu botezul, din tot sufletul ma indoiesc ca toata treaba cu scaldarea tine mot-a-mot de vreo carte bisericeasca, pentru ca daca ar tine, ar insemna ca "micutii"(uras termenul asta super folosit la tv dar am evitat o cacofonie )din Transilvania care doar sunt udati pe cap nu sunt botezati cu adevarat.
Dar pe tema asta sunt si vor fi mereu pareri pro si contra, de aceea e mai bine sa o lasam la latitudinea fiecateia dintre noi mai mult sau mai putin avizata in crestinism.
Miha am vazut-o pe printesica Angela la botez. Sunteti o familie tare frumusica.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ellanik spune:
Si poza 17 e tare.Mami si tati se uita la fotograf si fetele cu jind la tort.Si imi mai place la maxim aia in care o alaptezi in iarba.ce draguta e!!!!Cat despre parerea mea legata de religie....e strict personala.Atentie !nu ma refer la credinta.marturisesc (desi nu e normal sa o fac) ca sunt foarte credincioasa si ma simt iubita de Dumnezeu caruia ii multumesc zilnic pentru ceea ce mi-a oferit: un sot iubitor, un copil sanatos,o familie si o viata fericita plina de iubire si fara nevoi.
Nu spun ca nu tin cont de religie sau ca nu e importanta .Dar...prefer sa trec prin filtrul ratiunii mele fara a ma lasa condusa de reguli pe care nici macar cei care le stabilesc si le propovaduiesc nu le respecta!!!
Uite sa iti dau un exemplu care m-a determinat pe mine s acred asa.
Cand ne hotarasem sa facem fiv am vrut sa cer si sfatul unui preot.Nu iti pot explica cu ce ochi si ce respingere am gasit la un preot .Parca faceam o blasfemie...Imi doream un copil.Wow ce greseala!Mi s-a spus sa infiez mai bine.de ce?daca e posibil sa fie carne din carnea mea?
Un altul ne-a luat asa de intelegator si de bland si ne-a explicat ca lucru mai frumos decat acela de a avea copii nu este si ca merita sa facem aceasta incercare in care Dumnezeu decide daca meritam sau nu sa avem copil.
Oricum pe Geo sunt convinsa ca tot datorita lui Dumnezeu il avem si ii multumesc Lui in fiecare zi pt ce minune a facut pt noi.Medicul a fost doar un ajutor.
In alta ordine de idei ....sper sa nu te superi pe mine sau sa rascolesc vreo amintire neplacuta.ce a patit micuta Angela in spital de ati crezut ca nu se mai face bine?Poate ai spus la momentul acela dar mie mi-a scapat sau pur si simplu nu am citit.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!