Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ioanact nu-ti impartasesc nici eu parerea ca e musai sa faci una sau alta ca obiceiuri religioase, dar ma bucur ca scrii aici ce si cum se face, ca eu nici nu prea stiu de fapt, face bine la cultura generala si poat eunele lucruri o sa le si pun in prcatica, daca mi se pare ca se potrivesc cu felul meu particular de credinta
am mai scris acum 10 min un raspuns si l-am sters, ca era total nerelevant - sper ca nic nu l-ai vazut :)

ellanick inca neste lucrusoare pt matale:
- eu nu te incurajezi sa scrii carti pt ca ai umor - desi ai unul f sanatos :) - ci pt ca ai real talent de povestitor / observator
- lasa chilotii sa-i spele altcineva si dirigentia de santier, nu te risipi :)
- vezi madam' ca ai scris intr-o zi "nu fii suparata"... nt, nt, doamna invatatoare ! (asta e ca soacra-mea care e profesoara de roamana si zice "care" in loc de "pe care" si "dovlegei" :))
- cind te gindesti cit de mare faci casa: te bat la cap, stiu :)) dar intr-adevar una din marile greseli la cei care-si fac case noi e ca le fac prea mari! Eu nu am facut-o mare ca nu am avut teren destul, nu ca as fi ascultat de sfatul altora, dar iti dau un indiciu: cheltuielile cu gaz, apa si electricitate la o casa ca a mea, vreo 280 mp construiti dar superizolata cu cele mai destepte materiale si cu tot felul de sisteme de reducere a consumului inutil, plus gradina de vreo 80 mp, se ridica in media pe luna la 2300 lei... in timp ce in apartamentul neizolat cu 3 camere unde am stat inainte plateam cam 700 lei... Think about it! (si sa-ti zic ca m-am chinuit la unele robinete sa pun senzori sa nu curga apa degeaba, centrala e de mic consum, becurile sint economice toat eiar aparatele electrocasnice sint toate clasa A de energie ? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andira :)))) bine ca n.ai gustat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

:))

Mi-a zis m dvm sotul si nu e gluma, daca gusti din tamaie , iti cad dintii (ataca smaltul).
Asta iti m trebuia..

vladimirescu nu! Nu am vazut mesajul..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gata plimbarea.Am pus niste poze.A fost cam vant.Nici nu am putut intra pe plaja asa vant puternic era si mi-a fost teama ca era Geo cam neprotejat.Nu m-am gandit ca va fi asa rece.Am pus poze noi pe contul comun.
Ina hai mai iarta-ma .Nu am vrut s ate fac sa te oftici.Eu cand imi zicea lumea ca seamana cu sotul imi era idiferent.Le sspuneam ca ma intereseaza mai degraba sa fie sanatos decat cu cine seamana.Uite o ca sa ma ierti dar nu am avut intentia sa te supar.
Andira ce rushine maica...sa nu stii tu cum arata tamaia.Ntz ntz ntz.meriti sa nu pleci in Bulgaria.La coltz cu tine.
Gaby tu cand iti iei zborul?
Mihaela bine ca e Angela bine acum.
Fata Alexandra las'ca daca e Alessa mare se catzara singur in cristelnitza nu mai face preotul efort.
Ioanact Madalinei nu i-a facut slujba din cate stiu eu i-au citit rugaciuni in fata bisericii.Insa altor vedete care si-au luat viata...li s-a facut slujba ca ...asa a decis IPS ceea ce...sa ma ierte Dumnezeu ...nu e normal.(inca o dovada ca omul adica preotul decide in anumite circumstante ce si cum face...inca o dovada ca este totul interpretabil si inca o dovada ca religia este creata de om ....impreuna cu regulile ei).nu suntem egali in fata lui Dumnezeu?de ce la unii se poate si la altii nu?Pt ca aceia care erau vedete poate au cotizat la vreo biserica la constructie ma refer.Stii...se fac niste diferente la nivel mare si culmea in vazul tuturor si tocmai din partea unor oameni care crezi ca sunt exact asa cum spun ei ca ar trebui sa fie oamenii.Eu nu am nimic personal cu tine si iti respect faptul ca esti pe aceeasi lungime de unda cu sotul (ceea ce mi se pare si normal) dar sincer mi s-a parut la un moment dat ca te erijezi intr-o calauza pentru noi (mai precis eu ) bietele oi ratacite care nu cunosc tainele Bisericii.

Citat:
Asta am vrut sa subliniez si eu, ca sunt unii preoti care vad alb sau negru si ca din cauza asta ii indepartam pe oameni de biserica.
Asta ai spus tu mai sus si la faza asta eu ma simt aiurea."Ļi indepartam"???La cine te referi?Si nu vreau sa-mi raspunzi cui i se adreseaza actiunea ci cine o face..strict....adica.....care "noi".
Vladi chiar voiam sa te intreb ca nu imi aminteam ...daca l-ai botezat pe Floricel.Acu'm-am lamurit pot sa ma culc linistita.

Revin! Daca nu adorm!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dianami ce vacanta frumoasa ai facut! Am bagat la cap pt anul urmator poate, ca eu nu prea calatoresc in tara noastra si nu stiam ca e asa frumos (eu, ca prostu: Valea Prahovei si cam din astea :)
Si pt ca ziceai ca nu ai talent la povestit: ba ai! Pe tine te astept sa scrii musai o carte pentru mamici, nu doar din perspectiva medicala, ca esti f f buna!!! Si explici absolut minunat, simplu, clar, la obiect si mai ales convingator. Tu ai supertalent de mama, chiar au toat emamele ce invata de la tine!
(iar cind o termini de scris eu ma angajez sa ti-o editez si promovez meserias!) Parol!

dayanara Atlantic... ce frumos! L-am vazut si eu din Spania, la San Sebastian, singur abucata din Spania care mi-a placut (totusi cu unele minusuri - un pic mai incolo, la Biarritz, mi-a placut si mai tare! :))
Sa ai o vacanta frumoasa ca sa-ti treaca nervii de la vacanta astalalta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Ma bag si eu ca musca in lapte... IOANACT, te rog frumos sa nu te superi pe mine, insa mi se pare crunt sa exite exceptii in ceea ce priveste cele vesnice, pt faptul ca a fost vedeta..... si nou nascutii daca n-au fost vedete, sa fie pierduti vesnic?!( a nu se citi ca un atac pt Madalina... eu una nu cred ca s-a sinucis-evident parere personala).Personal ma deranjeaza ca pana si calea catre cer cere cernere dupa criterii omenesti..
Scuze daca am fost prea necioplita .....

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Citat:
Asta am vrut sa subliniez si eu, ca sunt unii preoti care vad alb sau negru si ca din cauza asta ii indepartam pe oameni de biserica.
Asta ai spus tu mai sus si la faza asta eu ma simt aiurea."Ļi indepartam"???La cine te referi?Si nu vreau sa-mi raspunzi cui i se adreseaza actiunea ci cine o face..strict....adica.....care "noi".

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

M-am referit in general, nu la cineva anume..

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

Ma bag si eu ca musca in lapte... IOANACT, te rog frumos sa nu te superi pe mine, insa mi se pare crunt sa exite exceptii in ceea ce priveste cele vesnice, pt faptul ca a fost vedeta..... si nou nascutii daca n-au fost vedete, sa fie pierduti vesnic?!( a nu se citi ca un atac pt Madalina... eu una nu cred ca s-a sinucis-evident parere personala).Personal ma deranjeaza ca pana si calea catre cer cere cernere dupa criterii omenesti..
Scuze daca am fost prea necioplita .....

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Da! N-ar tb sa existe exceptii, pana la urma suntem toti oameni..dar uite ca pt unii exista..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

stefanna sa stii ca ma gindesc la tine de multe ori si sper ca esti din ce in ce mai bine ! Nu mai stiu nimic de tine ce mai faci, dar:
Si eu am zile mai bune si altele mai rele - unele f rele, cu depresie naspa - dar sa stii ca zilele bune sint din ce in ce mai numeoase... La mine se verifica mereu, Doamne ajuta, ca timpul (ajuat un pic si de intelepciune) le vindeca pe toate, cumva, nu stiu cum face... Ai incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Tamaia inghitita infasurata in miez d epaiine ajuta la eliminarea pietrelor de la rinichi .Parol!E o schema anume.Si medicamentele destinate acestei afectiuni sunt tot pe baza de tamaie.
Vladimirescu asta da prieten care zice omului cand greseste.sar'na.O sa tin seama (nu ma scuZ dar se intampla des...tastatura de la laptop e ff sensibila si in multe posturi de-ale mele apar dublate literele..si imi e lene sa editez).In alta ordine de idei thx pt sfaturi cu casa.Noi am facut asa o estimare ...suprafata locuibila va fi de 210 mp P+1 si ma gandeam sa pun la final si niste panouri solare.Am inteles ca ar functiona si ar da randament din martie pana in octombrie ceea ce e ceva.Astept multe sfaturi si pareri pt ca nu stiu cu ce se mananca,zau.In cu totul si cu totul alta ordine de idei..eu am vazut postul tau de acum 5 minute si simt din ce in ce mai mult nevoia sa te cunosc.Mi se pare ca esti un om dintr-o bucata.Chiar daca tu spui ca e.....o bucata mai mare!!!
Inca ceva si ma duc.Sa stii ca mai nou schimbarile aduse limbii romane admit folosirea lui "care "in loc de "pe care".Si eu sufar tare cu greselile gramaticale...greseli flagrante .Se foloseste cratima in draci( e o moda cred) in loc de "va "din compponenta viitorului simplu apare "v-a"...i-mi, v-oi....etc etc.
Sa stii ca, acum vrobind serios, eu de scris m-am apucat de ceva vreme dar scriu efectiv cand am inspiratie si scriu ceva ce s-a mai scris si se va mai scrie:povesti pt copii.Cand termin materialul pt o carte...il scot.Pana una alta nu am timp si exersez aici cu tampeniile mele.Ooofff!azi am scris mult de tot.Vorba uneie fete de aici...sunt nevorbita.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oooo iar depre botez....
Scrisem un mesaj despre asta dar l-am sters ca nu are rost.
Fiecare face cum vrea.Mie personal nu-mi place cand se impune ceva.
Pana la urma Dumenezeu e catolic , ortodox, musulman etc???
Nu este un Dumenezeu pt toata lumea ??
De ce sunt atatea religii si obiceiuri ??

Despre bebelusii de la Giulesti nu comentez. Pe mine 10 slujbe si 100 de cruci nu m-ar consola cu nimic. Pt mine credinta nu sta in cele 10 cruciulite dupa parbriz, sau in cea de la gat sau in nr de icoane din casa.

Oana - si la subietul LP vs LM vor iesi mereu scantei.
Eu iti zic sigur ca si cu LP cresc copii. Eu cu asta am crescut si uite ce mare sunt. Si am fost cel mai sanatos copil si de la gradinita si de la scoala. Nici macar bolile copilariei nu le-am facut.
Totul tine de de constructia copilului . Altfel cei alaptati nu s-ar imbolnavi in veci iar deci care beau LP ar fi tot timpul in spital.
Eu sunt Pro alaptat dar ma enervez cand vad persoane care vad doar alb sau negru, nu conteaza subiectul .

Diana- frumos ca ati vizitat atatea locuri. Eu nu as putea, nu-mi place sa ma fatai cu desfa bagajul - fa bagajul, dar ii admir pe cei care pot

Erina- sanatate puilor mici

Am uitat ce mai vroiam sa zic...

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Va salut si eu, aproape la miezul noptii...

Miria, sa va fie de bine increstinarea, mi-a placut cum ai povestit ce ai simtit in momentele acelea. Mi-am adus aminte de emotia pe care am simtit-o eu cand preotul mi-a lasat fetita, dupa ce a dus-o pe la icoane, jos, in fata altarului, sa o iau de acolo dupa ce ma inchin. Am vazut apoi obiceiul si in unele dintre pozele voastre, dar atunci eu nu il stiam. Cand am ridicat-o de acolo am simtit-o mai mult ca niciodata ca pe un dar de la Dumnezeu.
Oana, Mara are 8,100 kg. In ultimele 2 luni a luat doar 600 grame, avea 7500 la 4 luni. Ea e grasuta mai mult la picioare si burtica, la fata pare mai mica, sau asa o vad eu. Ericutul, a mers foarte bine, mai ales ca s-a nascut mai mic decat Mara, ea a avut 3600 la nastere.
Gabi, concediu placut si bravo pentru curajul fata de motoare. Mie mi-e foarte teama, si sotul meu e pasionat si stau cu mare grija cand pleaca undeva cu motorul. A si cazut de vreo 2 ori, ultima oara cam tare, iar de atunci face o pauza fortata. Bucuria mea ca trebuie reparat motorul, sper sa se hotarasca sa il vanda

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput