Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
somnic pufos mada!!!
mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
bb_yasmi spune:
fiind dupa ora 00 mi-am "permis" sa imi schimb semnatura
mamica fericita de 2+ si 13+
bb_yasmi spune:
ati plecat toate la nani???
edit: noapte buna
simonacip spune:
BB_yasmi..dormi??Noapte buna. Ce sa fac, cam asta-i ora mea....
Madutza si Yasmi si eu sunt pt naturala...Dar recunosc ca o prefer pe cea cu epidurala....EU am nascut si cu si fara si acum as vrea cu desigur...Desi e adevarat ca ce-i natural e natural, dar ai mei baieti au avut 4 si 4200 maricei si numai gindul ca-i scot pe acolo ma termina....La epidurala parca nu m-a terorizat asa gindul ca nu simteam totul la fel de "viu". Pe cind la naturala 100% simteam ca-mi pocneste fundul scuzati expresia, simteam ca nu pot duce...Nu mai vb despre contractiile la dilatatie 8-10...SI totusi am nascut in 2 ore fara epidurala, deci cum zicea cineva la mine doare tare, trece iute s-a adeverit.
Ally, nu-ti spun ce nasol mi s-a parut la sora-mea care a nascut pe amindoi cu ceza...Prefer de 1000 de ori naturala...deci gindeste-te bine de tot inainte..La ceza esti rupta in doua practic si dc alaptezi nu poti abuza de anestezicul ala...Pe cind la naturala POTI SA TE MISTI..si asta ai nevoie pt bb atunci, nu te ajuta nimeni, mai ales in spital. EU am dormit cu sis la spital, nu se putea misca, era deprimata din pricina asta, dar luam eu fata, i-o puneam la san, ii minimalizam miscarile..
Roxy, ma bucur ca bb e bine si voios!!!
Catank, sanatate, sa dai d ecapat piciorului, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau sincer, dar un dr ar tb intrebat...
Anaxena, dc pleci petrecere frumoasa la mare!!! EU as merge pt un porumb copt acolo
va pup si pe restul fetelor, ne auzim miine, de la sv..in liniste si fara stres Yeee!
Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Neata pt fete
Si un pahar cu laptic cald pentru Allylaur(face bine la arsuri)
Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
felicitas spune:
Buna dimineata fetele! Vad ca ati scris o gramada de cand nu am mai intrat, adik de o zi jumate. Ca am fost numai pe la spital, pentru sotul meu care a fost operat la coloana.Ma bucur ca a iesit operatia foarte bine. Slava Domnului!
Azi mergem la eco sa-l vedem pe bebe.Are 12 sap si cateva zile azi.Sper ca e totul bine, ca mami o fost un pic stresi in ultima vreme.Noroc ca bebe nu ma supara deloc. Toata lumea ma intreaba de greturi si alte chestii. Nimik din astea doar ca uneori mi se face asa de somn.
Am vazut ca fetele discutau de nastere naturala sau cezariana. Eu sper sa pot naste natural, sa ma lase oftalmologul pt ca am dioptrii. Poate doare,dar e cel mai bine pt bebe si pt mama.Asta e menirea noastra sa suferim, dar ce nu face o mama pt sanatatea copilului sau. Cumnata mea a avut gemeni facuti invitro si nu a vrut sa riste, de aceea a facut cezariana. Lapte nu a avut mai mult de 2 luni jumate si copilasii au astm, acum s-a mai ameliorat la varsta de 5 ani. I-a spus domnul doctor clar ca e din cauza cezarieniei.
Daca beneficiul cezarienei este mai mare decat riscurile ei atunci da se merita sa faci cezariana, dar sa o faci doar asa de moft mi se pare aiurea.
Plus cum zicea aici o mamica pe forum iti demonstrezi ca esti cu adevarat femeie cu tot ceea ce presupune.
Va pupacesc fetele ! O zi buna sa aveti !
P.S. Scuze daca prin ceea ce am scris s-a simtit cineva ofensat.
roxy_s spune:
neata burtici
simona doar tu te-ai trezit? o cafeluta merge si la mine. cu toate ca m-am trezit asa cum m-am culcat...cu o greataaaa.
madutza cerclajul se face si cu anestezie locala si eu pe asta o prefer. chiar o sa insist la doctor sa nu-mi faca totala. mi se pare nasoala aia, nu stiu de ce. cateva intepaturi n-o sa le simt eu chiar asa tare.
toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata13+
madutza_bra spune:
'Neata si de la mine!
Merge o cafea, ca m-am trezit cam cu durere de cap.
catank, cum mai e piciorul?
Azi chiar tb sa fac treaba prin casa, si mi-e o lene de ma doareeeee!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 13+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
buna dimi
noi acum ne-am trezit
simo nu se punea pb cu sau fara epidurala. eu nici nu stiu cum e fara epidurala... si nici nu as vrea sa stiu...
merg sa prega micul dejun apoi iesim in parc. mai trag cate un ochi pana pap...
bb_yasmi spune:
woww ce temp sunt de miercuri in TM 23-26 grade....brrrrrrrrr