Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi tu parca ziceai ca ai simtit o galmuta intr-o parte si umflat. si eu azi dimineata la fel am simtit, asa ca o gogosica mai tare intr-o parte. ce era oare?

S-a intamplat minunea mult asteptata13+

Mergi la inceput

eu sper ca nu incep contractii asa devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna
Roxy - sfatul meu este sa incerci sa stai linistita, poate si intinsa la pat. Asa ca si precautie...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +12
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza !!!!
azi sunt mai voiasa...vad ca si cystone si-a facut datoria si nu mai am nici o jena
am fost sa-mi fac TORCH...e gata pe joi
Roxy ms de raspuns. mie cand am sunat la mai multe clinici mi-a spus ca se poate si cu 2d...de ex. la medlife...la Dr. marin mi-a zis ca fac numai d3 sau cum considera domnul doctor d4....
acum unde m-am programat nu mi-au zis de care fac si nici nu am intrebat...am zis ca vreau eco de 12spt DT....daca o fi d2 sper sa se vada bine si sa-l masoare bine pe bb...
nu ma mai stresesz si cu asta...fac eu alta eco , dar sa scap si de DT ca si asa nu prea l-as face

SImona ce sa te mai duci pana la mare dupa un porumb copt...iti fac u si ti-l aduc in parc la moghioros

Felicitas , sanatate si refacere usoara sotului!!
Catank ciudat cu piciorul tau!!!!cand am citit primul mesaj ma duceam cu gandul la atingerea vreunui nerv...dar daca zici ca s-a si umflat....aigrija de tine
Madutza daca ai terminat curatenia vino si la mine...fiimea imi da trcoale si ma tot intreba cand ne apucam de facut curat....dar mie imi e leneeeeeee

eu sunt pt cezariana. la prima bnastere am stat ceva in travalui...cu toata medicamentatia de dilatare nu m-am mai dilat de 5cm cu cat ma internasem...dr. meu tot insista pe naturala si am ajuns dupa vreo 38h la cezariana
m-am refacut ff repede...a2a zi dupa operatie urcam scarile acelea din giulesti...apoi acasa ridicam bebelush ..ii spala hainele aplecata peste cada....daca o vrea DD sa ma refac si acum asa repede ar fi ok...daca nu tot ...cezariana aleg
pup

Mergi la inceput

fetelor mie nu mi-a zis absolut nimic nici de dublu test, nici de triplu test. nu trebuie sa le fac.

Mergi la inceput

eu vreau nastere naturala, daca m-o ajuta Dumnezeu sa fie bine si sa se poata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata burtici!!! sau buna ziua ca la voi este trecut de 11

simonacip,multumesc ptlaptic,delicios dar l-am baut cu nesquik ca simplu nu imi place.aaa...servici usor

Catank, sper ca ai fost la doctor ca nu este de stat cu asa dureri...Sa te faci bine...

Burticile care ati nascut prin cezariana...pls imi da-ti cateva detalii sa stiu daca sa risc sau nu??...va rog

Pup toate burticoasele

Ally , 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bb-yasmi, asa nici sa nu stii cum e fara, nu e nici o bucurie ..
Deea, fata dragutza!!
Roxy, nici eu nu fac DT sau TT. Stiu si ca sunt unii dri care nu recomanda neaparat

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

Roxy - multumesc pentru petitie. am semnat-o in speranta ca poate ceva se va schimba

Ruxandrada- intradevar Dr Albu este un dr foarte rabdator si este atent la detalii si analize. Imi place. Tu unde vrei sa nasti?

Fetelor e o idee foarte buna sa postam numele dr care ne monitorizeaza, asa facem schimb de impresii...etc

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +12
(Matei19:26)

Mergi la inceput

speranta nu stiu cate se vor schimba in tara asta de 2 lei. pana nu va veni cineva ca lumea la conducere, cu toate ca nu vad cine, nu se va schimba nimic. ar trebui toti impuscati, toti politicienii.
ca uite, si cu spitalele, pe ei ii doare undeva ca doar nu merg la spitale la noi, merg pe dincolo. asa ca nu le este greu sa desfiinteze din ele sau sa le lase in paragina.
jegosi imputiti, ca iar ma apuca nervii.

Mergi la inceput