Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
roxy_s spune:
dorinut cum ti s-a parut la clinica la Brasov? te-ai intalnit cu dr. Ionel?
merg sa-mi fac o cafeluta mica cu lapte.
S-a intamplat minunea mult asteptata13+
Happiness_4_us spune:
Revin si insist: cantariti foarte bine inainte daca sa faceti dublu si triplu test.
Si spun doar atat: o prietena buna de-a mea, care a obtinut sarcina foarte greu, dupa multi ani si prin FIV, a renuntat sa faca dublu si triplu test, in ideea ca sansele sunt foarte mici ca la o sarcina obtinuta prin FIV sa fie bb cu probleme. NEsansa lor a fost ca bb sa se nasca cu SD.
Este o lupta grea si continua de cand s-a nascut.
Nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec ei.
Sunt convinsa ca nu aveti nici cea mai mica idee ce inseamna un copil bolnavior, un copil cu nevoi speciale si sa dea bunul DUmnezeu, nici ca nu aflati vreodata!
Insa sta in puterea voastra , atat cat se poate, sa preveniti asta!
Or sa va omoare gandurile si remuscarile, veti avea multe nopti albe, daca se va intampla ceva de genul asta.
Mamica fluturasului Andrei si 13+
roxy_s spune:
fetelor eu ies la o plimbare.
vorbim mai tarziu.
S-a intamplat minunea mult asteptata13+
madutza_bra spune:
Am revenit. Nu am facut curat in casa dar am iesit in gradina si am facut acolo.
Si eu sunt de parere ca ar tb sa ne trecem pe prima pagina dr si spitalul la care vom naste.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 13+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Happiness_4_us spune:
Eu am completat la mine, sp. si numele dr cu, care voi naste.
Tare m-ar fi ajutat sa gasesc ca mai naste cineva cu dr mea. Am cautat si la alte odisei ca sa vad experiente noi, dar nu am gasit.
Oricum in sept ma intalnesc cu ea si o sa discut de-a fir a par tot ce ma intereseaza.
Va las, ma apuc de curatenie si facut mancare. Doar e vineri, nu?
Mamica fluturasului Andrei si 13+
madutza_bra spune:
Si eu am completat la mine. Haideti fetelor cu datele sa trecem pe prima pagina.
Happiness, spor la treaba!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 13+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
medeea76nou spune:
Eu nasc cu Dr. Posea, la Cantacuzino (tot cu el am nascut si fetitele) - supeeeeeeerrrr doctor!!!
Si eu sunt adepta nasterii naturale, acolo unde nu exista probleme reale care sa impuna cezariana. Eu am nascut fetele cu epidurala, nasterea a fost minunata, o experienta magnifica, am vazut tot, am simtit tot, am putut sa imping, insa nu m-a durut! E fantastic.
Finuta mea a fost obligata sa nasca prin cezariana, dupa 19 ore in care puiul mic a stat fara lichid, insa i s-a facut epidurala fara stirea doctoritei (era terminata din cauza contractiilor, fara sa i se deschida colul deloc). Asa ca a asista la nastere pe viu, cu epidurala, l-a vazut pe pui cand l-au scos, deci cred ca poate fi luata in calcul si varianta asta, daca vorbiti cu medicii de la inceput (in Occident se face epidurala si la cezariana).
Mamica de Ana si de Tea, din nou 7+
bb_yasmi spune:
am revenit de la nisip ca purceii...
mi-a facut o prietena programare la dr ei pt miercuri, voi avea aproape 14 sapt incheiate. sa vedem ce se poate vedea la eco.... cadou de ziua mea...
mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
Deea99 spune:
mai nu am spor de loc la facut curatenie
fiimea a dat si ea bir cu fugitii ....s-a dus la varu su sa se joce si eu o imbraligasem sa dea si ea cu pamatuful de praf
nu am reusit sa adun decat rufele de calcat ....si sa dau covorasele afara ca am obosti...am mancat 2 mere si m-am balonat...cred ca pun punc operatiunii....Alergarea crocobaurilor....si ma bag la nani
Roxy cred ca unii medici mai tin cont si de varsta cand zic de Dt si TT....eu peste 3s fac 35
sincer nici eu nu prea vroiam sa-l fac dupa cate am citit pe net...dar parca imi tot rasuna in urechi vb dritzei...eu vi l-ar recomanda avand in vedere varsta?!
Simona , e ok daca poti sta linistita.....si barem daca era ceva macar 95%....da e o sttatistica....oricum fata de 1999 cand am fost insarcinata s-au schimbat multe ....atunci nu tin minte sa fi facut atatea analize....am facut setul de inceput si apoi nu cred ca mai mult de 4eco...nu ca nu as fi vrut ...dar asa ma punea dr......
dr. Vultur Andreea....cezariana...sp. Panait Sarbu
strumphitza spune:
Buna dimineata!
Ce faceti burtici? Eu beau laptic si bag sub nas cativa biscuiti, m-am trezit cu o stare de matza lesinata si trebuie sa mananc ceva...
Nu am mai intrat aseara sa va multumesc dar va multumesc mult fetelor pentru cuvintele frumoase si sper ca toate sa avem parte numai de bebei sanatosi si sarcini usoare
Aseara sotzu` nu contenea sa se uite la pozica cu bebe...se tot invartea prin casa, mai facea ceva si tot venea la mine sa ma intrebe unde e pozica sa se mai uite odata . Dupa cina numai de bebe mi-a vorbit, cred ca el e mai emotionat decat mine...si aseara in pat inainte de nani el cica vrea ca bubulina noastra sa imi semene la fatza, sa aiba trasaturile mele frumoase si ochii mei mari si adanci dar eu vreau sa ii semene lui si sa aiba culoarea ochilor lui si parul cret si blond....acum cum o vrea Dumnezeu, sanatos sa fie
Despre nastere naturala sau czariana nu pot sa spun nimic acum,pentru ca eu nu am fost inca sa vorbesc cu moasa , nici testele de 12 sapt nu le-am facut deci nici un doctor nu am vazut la ochi... dar din cate stiu eu aici merg pe principiul natural ca e mai bine si te refaci mai repede, cezariana se ofera doar in cazuri extreme si urgente... In unele spitale nu ofera nici epidurala nimic... nici sa nu auda de asa ceva...aici nu se accepta medicatie din afara, sa spunem ca ei nu ofera dar sa o cumperi tu, nu se pune problema, nu isi asuma nici un fel de risc...faci ca ei ori iti cauti alt spital mai pe placul tau....
Hai ca imi termin lapticul si revin dupa. Am si ceva rufe de pus la spalat
_
BB on board 8+