Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Revin si eu dupa o perioada de concediu, ....oauuu mult am avut de citit.
strumphita si roxi ma bucur mult pentru eco de astazi! nazdravanii.
Fetelor, ajutati-ma.....am dat de o belea mare...
De 2 zile ma lupt cu o durere crunta la un picior. M-am trezit cu degetul mare de la piciorul sting ca ma deranja in momentul in care paseam. Apoi am stat pe o scara si am cules citeva prune, pozitia talpii poate a influntat cumva ca pina seara s.a inflamat usor in zona montu-lui(un pic mai jos de el).Nu m-am lovit, nu am calcat strimb, nu am facut pedichiura, nu m-a intepat nici o insecta...
Cert este ca am rezistat o zi iar ieri dimineata am dat iama la farmacie, si imi recomanda ampicilina sau oxacilina ca ar fi permis in primul trimestru de sarcina.Fireste ca am refuzat... si m.am ales doar cu un antiinflamator. Ideea este ca are diclofenac si nici ala nu este permis in sarcina...am gasit altul pe baza de plante. IDeea este cind ma ung cu el imi zvicneste pisorul, imi arde, sunt venele proieminente...si urlu de durere.
M.am spalat repede ca nu mai rezistam si am stat ieri noapte numai cu piciorul in punga cu gheata. Pilota trasa pe mine ca muream de frig si piciorul in punga. Dimineata m-am trezit mai ok decit ieri, il miscam cit de cit, acum la prins situatia s-a inrautatit... imi vine sa vomit de durere, sa umflat si mai mult, nu pot misca degetul mare si turbez ca nu pot lua nimic. Radiografie nici atit...sigur nu este luxat sau ceva entorsa...nu aveam unde si cum. Poate ceva vene sucite...altfel nu-mi explic.
De la ultima eco dr Rotaru de la Elias mi-a dat analizele uzuale de facut (singe si urina)si maine merg sa intru in posesia lor.
Offf nu-l pot suna pe dinsu pt orice aberatie, si mai ales ca nu are legatura cu sarcina, ...sper sa va vada cineva la spital si sa.mi gaseasca un repediu. Merg schiopatind, abia il asez lateral in pamint. Acum l-am uns cu petrol...un leam babesc cica bun si eficient, dar tot il incalzeste si svicneste, ... cred ca il spal si fug iar sa pun gheata...nu stiu unde sa apuc... Sunt si singur acasa...si neputincioasa pe deasupra...
Help please!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxi, strumphi, felicitari pentru rezultatele de la eco
Si bebita mea avea tot 7 cm la 13 sapt si 1 zi.

Eu voi naste prin cezariana pt ca asa am nascut si prima oara. Mi-am dorit sa nasc natural, dar nu am putut; iar acum nu am gasit dr care sa accepte vbac..bine nici nu am cautat prea mult.
Cu refacerea dupa cezariana este in functie de fiecare organism. Eu m-am refacut f repede. La 2 zile de la nastere l-au mutat pe Cristi la alt etaj si urcam si coboram la fiecare alaptare. Imi lua vre-o 10 min sa urc un etaj, dar reuseam si m-am refacut f bine. Taietura abia se mai vede, chiar dr-ita care mi-a facut ultima eco (pe burtica) m-a intrebat daca mai am copii deci clar nici nu a vazut cicatricea
Cu toate ca ambele nasteri le voi avea prin cezariana eu sunt adepta nasterii naturale! Daca puteti naste normal, cu o taietura micuta, nu vad motivul pentru care ati vrea sa va fie taiata pielea, muschii si uterul...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 13+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

catank, eu cred ca atunci cand zvacneste, isi face efectul crema cu care ai dat. Nu te mai duce sa o speli imediat..de fapt ar tb sa te duci imediat la spital. Nu mai trata acasa babeste. D-te la camera de garda si asa vei sti clar ce s-a intamplat

roxy, vroiam sa-ti spun de cerclaj(poate ti-a spus si dr ), se face cu anestezie generala, este o procedura usoara si ramai 1 noapte in spital. Acum cateva sapt a facut si prietena mea la Giulesti...de aia stiu amanunte

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor nu va mai speriati asa de nasterea naturala...ca nu e asa groaznica! eu am avut o experienta minunata cu prima nastere.

mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

cum a spus si mada depinde de organism, unele se chinuie si dupa nasterea naturala, altele (ca mine) nu am avut nici o treaba. la fel si cu cezariana. dar ce e natural, e natural. nah ce filozof am zis-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

madutza_bra offf ieri cit am stat cu gheata nu se mai umfla, si cum nu am mai pus...se umfla. Si simt ca asta este din cauza cremei...
Da, maine dim la prima ora merg la dr. ....nu mai pot de durere, ...nici semnatura nu ma mai caracterizeaza in aceste momente........ nu mai pot, imi este frica de medicamente sau alte chestii care mi le vor recomanda.......
Multumesc pt ...sugestii..

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

madutza_bra offf ieri cit am stat cu gheata nu se mai umfla, si cum nu am mai pus...se umfla. Si simt ca asta este din cauza cremei...
Da, maine dim la prima ora merg la dr. ....nu mai pot de durere, ...nici semnatura nu ma mai caracterizeaza in aceste momente........ nu mai pot, imi este frica de medicamente sau alte chestii care mi le vor recomanda.......
Multumesc pt ...sugestii..

Mergi maine dimineata la dr si orice ti-ar da sa iei, da un tel la dr ginecolog si intreaba daca e permis. Nu e un moft sa-l suni pentru chestia asta, este chiar o urgenta.
Imi pare tare rau ca nu am cum altfel sa te ajut

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fetelor nu va mai speriati asa de nasterea naturala...ca nu e asa groaznica! eu am avut o experienta minunata cu prima nastere.

vai si cat ma pregatisem pentru nastere naturala, respiratii, site care calcula durata unei contractii, nici nu mai stiu cate minuni. despre ceza nu citisem nimic, nimic pt ca nici nu ma gandeam la varianta asta.
Oricum ar tb sa fiti deschise pentru ambele situatii. Am vazut f multe cazuri de cazriana programata care au nascut normal cu cateva zile inainte de interventie.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Se pare ca tot eu va spnn usor si in seara asta!

Noapte buna!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

mada la mine a fost invers....eram ferm convinsa ca fac ceza.....dar a stiu dr cum sa ma ia sa ma faca sa ma razgandesc! ii multumesc dumnealui.

Mergi la inceput