Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
dyadyazuza spune:
dorinuta intepaturi vaginale mai am si eu in special seara dar eu stiu ca am o rana pe col care mi-a zis docrora ca de la sarcina se mareste si a zis ca o sa imi faca nu stiu ce care costa cam mult asta chear si in spital.. am uitat cum a zis ca se cheama
10+
salo_sama spune:
mamaaaa...fetele dar cat mai scrieti, azi nu am apucat deloc sa intru si citesc de cateva ore de imi fug ochi
shtrumphy si roxi felictari pentru eco ma bucur ca v-ati vazut pruncii, hehehe ce stare frumosa....eee, toate trecem prn asta
am vrut sa raspund la atatea fete dar nu mai stiu care cum ca sunt o gramada
voiam sa mai arunc un subiect in discutie...cine vrea sa nasca normal si cine cu cezariana, is curioasa care-i procentul ca trendul e cezariana din cate vad eu
eu daca mi-ajuta Dumnezeu vreau natural,desi e f dureros, cred, ca nu mai am copii, dar cred ca e cel mai bine
ce ziceti?
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 Roxy ma bucur ca totul e bine...sa ai un bebe la fel de jucaus si mai putin rusinos la urmatoarea eco ce fel de eco ti-a facut 3d ? ti-ai facut si dublul test? 7cm la 12s ...pai eu zic ca-i destul de mare...al meu azi la 9,4s avea doar 2,73cm.....oare e cam mic bebele meu????????? stiu ca se dezvolta repede dar in aproape 3s sa mai creasca 4cm???????? |
deea pai roxy nu are 12 saptamani. maine are 13 incheiate. si buburuza mea avea la 12 sapt aproape 6 cm.
mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
bb_yasmi spune:
felicitari burticutzelor pt vestile bune de la eco!!!
simo, felicitari pt pastrarea postului. burtik ta nu mi se pare exagerat de mare.
bb_yasmi spune:
salo 100% NATURAL!
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetelor am pus si pozici cu buburuza S-a intamplat minunea mult asteptata12+ |
superbaaa!!!!!!!!!!!
bb_yasmi spune:
merg sa culc buburuza...sper sa mai gasesc pe cineva pe aici dupa aceea
dyadyazuza spune:
vai roxi da ce buburuza draguta ai in burtica ce cumintel sta el acolo in burtica la mami.
si eu as vrea tot nastere naturala stiu ca e ffff dureros dar stiu ca te refaci mult mai repede decat la cezariana. cumnata mea a nascut a 2 fetita prin cezariana si ii era cumplit de greu. am ajutat-o fff mult la inceput. nici nu se putea da jos din pat. asa ca nasterea normala o consider mai avantajoasa
10+
salo_sama spune:
si eu zic la fel...vorba lui bunica-mea "doare tare, trece iute" asa ca sa ne ajute Doamne Doamne sa nastem usor si repede
fetele m-a luat somnu' asa ca ma trantesc in pat, v-am pupacit pe toate somn usor, burtici fara dureri si vise placute