Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Burticute, eu am citit tot ce ati mai sp voi....dar nu sunt in stare sa scriu....Sunt ca de obicei cu laptopul in pat..si imi fac de lucru dar, ma retrag....sting tot. Sper ca maine sa ma simt mai bine si sa fiu mai vorbareata....

Va pe toate si va doresc o seara linistita...somn usor burtici!!!!

Ally , 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Nici nu stiu ce mai caut la ora asta pe forum...am trecut si ultimile date in listuta, am citit si din urma...nu mai retin tot...dar...

ama, bine ai venit Ma bucur enorm pentru tine. Da-ne si restul datelor Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos. Sigur a fost ovulatie tarzie, la mine prima sarcina a fost tot timpul cu 1-2 sapt mai mica decat UM.

catank - imi pare bine ca a trecut piciorul. Unde locuiesti de ai asa medici in spital?

bb-yasmi, sper ca te simti bine acum.

roxy, si eu am poftit la un parizer , bineinteles ca mi-am luat. Iar in seara asta am foftit la shaorma . Am tras o fuga pana la Dristor si mi-=am luat de vita

Acum fug in pat, am burta super plina, dar sunt si super satisfacuta.
Pup toate fetele!
Somn usor!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 13+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Feli - multumesc mult si ma bucur ca ti-ai vazut si tu bebe la eco si ca e asa de activ :)

Dya - pe mine deja m-au zapacit de tot cu calculele lor :)) ba asa, ba nu stiu cum, la eco altceva! si asta e un stres in plus, ca acum ma apuca gandurile negre ca daca sarcina nu e in evolutie. Totusi nu cred sa fie oprita ca altfel nu se dubla bhcg-ul saptamana asta in mai putin de 46 de ore (de la 3000 la 7000). Abia astept urmatorul control! ;))

Catank - multumesc mult!

Yasmi - ma bucur ca iti place bloguletul meu :) sper sa ma lase bebe sa gatesc in continuare ;))

Madutza - multumesc DN 22.12.1983 DPN 18.04.2011

5+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fete.
Noi plecam in curind la o petrecere de prichindei...deci scriu rapid.
Ama, bine ai venit! Nu-ti face griji, eu am ovulat tot asa mai tz cu vreo luna, deci in 15 mai UM si ch eco am ramas prin 8 iunie. E ok, nu suntem roboti..si aia se mai deregleaza, darmite noi
BB_yasmi, ma bucur ca esti mai bine. Calciu stiu si eu ca si anaxena ca nu e permis in sarcina. In plus si starile astea mai ciudatele eu zic ca sunt normale, si eu mai am fel de fel, ba fizice, ba psihice, s epetrec prea multe schimbari si nah...reactionam cumva la ele.Ai gasit canapea?
Deea, ai pus pozici? Sa te cunosc si eu, ca de auzit ne-am auzitPlus ca vom fi si vecinute...tb sa te vad la oki.
Catank, ma bucur ca a trecut piciorul si ca esti mai bine, ti-am vazut pozele. Esti o frumoasa!
Madutza, o shaorma poftesc si eu de muuuult. Acum ca am scapat si de stresul cu sv pot sa ma mai ocup si eu de poftele astea culinare
Felicitas felicitari pt eco buna!!!Lasa ca are timp sotul sa vada bb la eco...si inca una mai evoluata, acum recuperare rapida!
DanaMi, ai primit contul si parola?? Iti dau si eu un PM sa fie acolo..
Ally, ai grija cu lamiia, provoaca si mai multa aciditate, incearca cu ceva uscaturi, dc nu papi nimic iti va fi si mai rau. Sa fie bine

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Simona multumesc mult de incurajari ;)

5+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor?

Doamne cat ati mai scris, abia am reusit sa recuperez.

Inainte de toate, pentru Madutza sa ma treaca in listutza sunt la dr. Rotaru Octavian, spitalul Elias unde este si Catank.

Ama bine ai venit si fii optimista ca totul va fi bine de data aceasta, nu te mai stresa aiurea, ca nu ii face bine lui bebe.

Roxy ma bucur din suflet ca bebe este bine.

Yasmi ce stari mai ai? Si eu sunt disperata sa nu ma ingras prea mult, mai ales ca tot timpul am fost foarte slaba 45-46 de kg, dar acum orice am pofta mananc, pentru ca eu nu sunt haplea, intotdeauna am fost moderata in privinta mancarii, iar acum daca nu mananc ma ustura stomacul.

Catank ce iti mai face piciorul?

Strumphy ma bucur ca bebe este bine! O sa intru si eu sa vad poza si sa incep sa pun si eu poze cu mine si cu bebe al meu, cam si eu o poza!

Nu mai stiu cine intreba de infectia urinara, insa eu la inceputul sarcinii am avut o infectie urata, ma durea si spatele si am citit pe net ca daca voi consuma multe lichide e posibil sa treaca, asa ca la 3 saptamani am repetat urocultura si imi trecuse infectia. E drept ca la inceputul sarcinii eu nu consumam mai mult de jumatate de litru de lichide.

Pe mine ma mai apuca greturile, mai ales seara, dar speram sa treaca pana la urma.

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am pus si noi poze!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetele!

ama, mandreeac, v-am trecut.

Io sunt intr-o mare dilema...de fapt am o indoiala...incep sa cred ca mai bine as schimba medicul..cu unul de la Filantropia. Acolo l-am nascut pe Cristi si am fost f multumita de spital. Dr-ita ema de acum este in Municipal si nu imi place deloc cum arata spitalul (cel putin fata de Filantropia...)
La Filantropia cunoasteam si o asistenta care m-a indrunmat ce sa fac si m-a ajutat tot timpul, aici o sa fiu cam a nimanui...dr-ita tanara, fara prea mare "intrare"...ma tot gandesc sa merg la dr Haiduc Catalin din Filantropia. De dr care mi-a urmarit sarcina cu Cristi nici nu mai vreau sa aud.

Voi ce ma sfatuiti sa fac?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 13+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna tuturor burticilor!

madutza multumesc pentru datele din lista
simonacip multumesc de complimente, tu crezi ca esti mai prejos?!
mandreeac sunteti 2 fumosi, sa fiti sanatosi si sa va iubiti pina la adinci batrineti, ...
Multumesc pt intrebare, piciorul este f bine, as spune ca este vindecat 90% nu-mi vine sa cred, dar acesta este adevarul
Sunt incintata sa aud ca avem acelasi dr, pozisoara la cite saptamini ai facut-o? Mi se pare mie sau este dr "zgircit" cu fot in primele saptamini de sarcina, ... mie la 6 s nu mi-a dat, dar nici nu am cerut, ... luni voi avea 8 s si juma, sper sa-mi "faca cadou" una. Te felicit pentru foto!!!
madutza_bra hmmm, unde locuiesc? intr-o localitate superba cu multa verdeata, insa, pina in primul oras sunt 30 km, mai precit -tirgoviste. Ideea este ca ieri am pus pt prima data piciorul in acel spital...bīīrrr...groaznic.

Dragele mele, va doresc un week cu mult soare, si sa aveti grija de voi ca bb sa fie in siguranta.

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata

Ce faceti burtici?
Eu tare m-am mai chinuit azi noapte sa dorm, desi pe la 11 jumate aseara m-am bagat in pat pe la 3 juma eram cu ochii in tavan si tot asa am tinut-o pana pe la vreo 6 , apoi am mai dormit putin pana pe la 9 jumate

Azi avem planuri sa iesim sa ne intalnim cu niste prieteni si sa mergem sa ne plimbam pe afara daca vremea o sa ne permita si sper sa nu adorm pe undeva cu capu` pe masa sau mai stiu eu pe unde

Bun venit ama si sarcina usoara Frumos blog, o sa ma inspir si eu de pe acolo

Felicitas , ma bucur ca ti-ai vazut bebeul la eco si totul e bine si spune-i la sot ca data viitoare promiti ca il iei cu tine si o sa vada mult mai multe decat ai vazut tu ieri si ii trece supararea.

andreea, multumesc si ma duc acusika sa trag un ochi in picasa sa vad pozici cu bebeul tau

Nu mai stiu ce voiam sa spun si cui, ehh ce sa-i faci, neuronul de gravida e plecat in vacanta

Daca mai am timp mai revin pana plec din casa, daca nu va pup si va urez un weekend frumos si sa ne reauzim cu bine

_

BB on board 8+

Mergi la inceput