Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burticoaselor!!!

ama22, bine ai venit...sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!!!

Eu ma simt iarasi rau mai fetelor, m/a tot durut stomacul si acum m/am luat neste greturi de imi vine sa ...am mancat si foarte putin iarasi..

Va pe toate si poate vb mai tarziu ...

Ally , 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

sper din suflet Anaxena :)

Multumesc Ally! ;) sa stii ca si eu am greturi seara. Ma apuca pe dupa-amiaza si nu ma pot atinge de nimic. Doar apa plata cu lamaie beau ;)

5+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit.
anaxena, roxy acum vad ca ma simt bine.probabil nu prea mancasem sau cam am lipsuri de la cura de slabire tinuta.
pana acum am umblat dupa canapea/coltar....si inca nimic nu am gasit :((

ama, bine ai venit draguta! sarcina usoara! in sfarsit e si o banateanca de a mea

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna seara fetele!
Bine ai venit Ama!
Catank frunza de varza un pic presata si legata de picior cu un tifon sau ceva carpa este foarte buna pentru picior daca mai ai probleme.Sa speram ca nu mai ai.
Deea multumesc de urari! Maine de dimineata se externeaza sotul! Se pare ca e un Speedy Gonzalez intr-ale recuperari pana acum. Sa speram ca va fi tot asa.
Azi am fost la ecografie si bebe e foarte bine la 12 s 4z, are 6,3 cm toate sunt in regula pana acum. Ne-am uitat la piciorute, manute, ochisori, fatuca, coloana vertebrala. Toate sunt foarte bine, plus ca a zis d-l dr. ca e foarte activ. S-a si vazut la ecograf, intr-una dadea din manute. Muncea si el ceva .
Imi pare rau doar ca am uitat sa-i cer doctorului pozele cu bebe, ca tocmai venisem in fuga de la spital de la sot. Si el ii supi ca am uitat, vroia sa vada pozici.Nu-i nimik la urmatoarea eco pe 17 sep vine si el cu mine.
Sunt asa de fericita ca bebe e bine, dupa un inceput de sarcina nu tocmai roz!
Feli, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

ama bine ai venit sarcina usoara si si la termen si atai linistita ca sigur ai ovulat tz daca ti-a iesit asa. exat asa mi-au iesit si mie testele de sarcina si eu sunt cu 2 sapt in urma decat um

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ama22 Bine ai venit! Iti doresc o sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos!
Felicitas-multumesc pentru sugestii, ...stiiam de varza dar la complicatia ce am avut-o am spus ca este prea putin.
Acum sunt mult, mult mai bine, ... nu-mi vine sa cred ce noapte alba am avut ieri... M-am uns din nou cu acel gel din plante si parca a facut vraji, nici rosu nu mai este, f putin umflat, ...si o durere surda, calc pe toata talpa.Acum Zimbesc!Va multumesc tuturor pentru sustinere!

A venit sotul de la servici si m-a pupat el inaintea mea, intrebindu-ma ce am facut de papa bun.
Sunt fata isteata, si modesta, si i-am "incropit" ceva repejor, am scapat.
Fetele dragutele, va doresc o seara frumoasa, eu ma retrag pt ca tocmai noaptea de ieri nu a fost tocmai una buna, maine vreau sa fiu EU.
Noapte buna tuturor!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello burtici

eu parca nu mai am nici un chef de nimic, doar fac mancare si asta pt ca e Bia ca altfel....

imi da si mie cineva PM cu user si parola de la contul comun? anticipat

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +9

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

felicitari celor care si-au vazut sambureii , abia astept sa merg si eu marti la control

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +9

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

feli felicitari!! recuperare rapida sotzului!

Mergi la inceput

ama ai un blog.....si niste retete...poze,,,,, NU MAI REZIST!!!! SALIVEZ DE CATEVA MINUTE BUNE....

Mergi la inceput