Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Madutza nu te sfatuiesc sa nasti la Municipal! Am o verisoara care a nascut pe 7 iunie o fetita, o printesa insa a luat Klebsiella din spital si inca un virus! Nu mai zic ca dr. neonatolog i-a dat tratament fetitei cu antibiotic pe gura, desi era abia nascuta! Eu una, desi e mai aproape de mine , nu am ales acest spital. Plus ca maternitatea ba se inchide, ba se deschide, nu ai siguranta niciodata.Acum e inchisa de exemplu, asa ca in aceasta situatie nu stiu ce poti face.

Catank, nu e dl dr zgarcit, nu iti da poza de la spital pur si simplu. Cum mi-a dat mie poza acum, a fost o intamplare extrem de fericita pentru mine, ca m-am dus marti la spital si nu am intrat acolo la parter la ecograf, m-a dus la maternitate repede sa vedem daca e bebe bine, ca eu ma dusesem strict pentru citirea analizelor, eram super disperata ca am listeria. Am asteptat de mi s-a facut rau, ca nu m-a dus capul de la inceput sa il sun si mi-a zis ca daca tot am asteptat vreo 2 ore, sa imi faca o surpriza si mi-a dat si poza, ca am intrebat pentru data de 31 august, daca imi poate da si un dvd(atunci ma duc la clinica privata) ca sotul nu are cum sa ajunga si sa il vada si el pe bebe cum se misca. Multumim frumos pentru complimente, sa dea Domnul sa fie totul bine.

Poza e facuta la 11 sapt si 5 zile , pana acum nu am avut nicio poza cu bebe!

Madutza, multumim ca ne-ai trecut in listuta si datele legate de dl dr.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

strumphitza - multumesc ;)

Madutza - eu nu iti pot raspunde in ceea ce priveste spitalele, ci schimbarea doctorului ca si eu mi l-am schimbat pe al meu :)) din intamplare!
Doctorul care m-a supravegheat pe durata primei sarcini&chiuretaj era un super doctor. Foarte cunoscut, vestit, dar cu toate astea rabdator, cald, empatic. M-am simtit exceptional in grija lui! Daaaar este foarte cautat si ocupat! La programari risti sa astepti o gramada ptr ca are nu stiu ce urgente sau operatii complexe. Si acum cand am ramas iar nu mai gaseam loc liber de programare la el decat peste doua saptamani si iti imaginezi ca nu mai aveam stare!
Si atunci am sunat la clinica lui si m-am programat la cine era liber, cu gandul ca ma duc la prima vizita si apoi ma intorc la doctorul meu. Si ce sa vezi? Am dat peste un doctor tanar, cu o experienta uimitoare, foarte bland, rabadator, mi-a explicat o gramada la eco (ulterior am aflat ca el e specializat in ecografie fetala) si mai si naste DOAR la spitalul unde vreau eu sa nasc ;))

Initial am fost speriata sa schimb, in ideea in care celalalt imi stie istoricul, dar consider ca sunt mai multi factori de luat in considerare.

5+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Andreea - superba poza!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Hello!

Bun venit noilor burticute!

Scriu pe fuga....

Am fost azi la eco pt DD.

Bebitza are 5,6cm , e de 12s1z, cu toate ca dupa UM ar fi 11s4z....

Pliul nucal 1,2mm.

In rest, totul bine.....era foarte vioi, greu l-a prins din profil sa-i masoare pliul

Cu DD chiar nu am niciun stres

Vad ca vorbiti de papa....eu incerc sa ma abtin de la cele interzise, totusi nu am constiinta impacata. 90% din ce mananc e de la restaurant, fie imi comand la birou, fie ies in oras, dar altfel nu am cum . Daca nu gatesc eu (sau mama), parca nu am incredere, si mananc mereu cu grija

In rest, is ok. Parca se vede si la mine burtica

Va pup! Aveti grija de burtici!

Alina

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce fac burticile?
acum ca m-a certat catank promit ca nu mai mananc deloc parizer si alte porcarii din astea .cu toate ca azi am mancat iar o mica porcarie...o jumate de cremvursti.
dar este bine ca mi-am facut pofta, eram asa satisfacuta, vorba lu' madutza

ama bine ai venit la noi. nu te ingrijora de varsta bebelui dupa eco. ai avut sigur ovulatia tarzie si de aia. o sa vezi ca incet, incet o sa creasca mai repede si ajunge la zi. la mine asa s-a intamplat. la inceput era mai mic cu o sapt si acum este fix cat trebuie.
iti doresc si eu sarcina usoara , frumoasa si un bebe sanatos si jucaus

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata13+

Mergi la inceput

madutza trece-ma si pe mine cu dr. Anastasiu Costin - Clinica Eva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Roxy, multumesc... si pozicile tale sunt frumoase, vreau si eu sa il vad pe bebe in 3d sau 4d dar aici in sistemul de stat au numai 2d din cate stiu eu
Asa deci mananci ce e interzis eh? Dar cine se pune cu poftele unei gravide? Si eu am in cap o pofta de vreo cateva zile dar numai nu mi-o satisfac... big mac eu care nu am mai mancat asa ceva de vreo juma de an si care nu am mancat de la McDonalds de mai mult de 5-6 ori in viata mea

vas, ma bucr sa aud ca bebe e bine, dar pozici cand ne pui ?

_

BB on board 8+

mi-e imi spui??? eu nu mananc de fel fast food si acum as manca numai mc donalds si as bea cola....eu care ma certam cu toate prietenele ca mananca lucruri nesanatoase....
acum ca mi-ai dat idee parca as comanda un burger ceva

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 11+

Mergi la inceput

stefy daca ti-e pofta ia-ti si gata. eu nu pot sa stau asa cand mi-e pofta de ceva. parca si simt gustul, vreau neaparat
si nici nu este prea bine sa stai asa daca ti-e pofta, mai bine mananci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy daca ti-e pofta ia-ti si gata. eu nu pot sa stau asa cand mi-e pofta de ceva. parca si simt gustul, vreau neaparat
si nici nu este prea bine sa stai asa daca ti-e pofta, mai bine mananci.

am mancat o piesica......si parca mi-a trecut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ama22

strumphitza - multumesc ;)

Madutza - eu nu iti pot raspunde in ceea ce priveste spitalele, ci schimbarea doctorului ca si eu mi l-am schimbat pe al meu :)) din intamplare!
Doctorul care m-a supravegheat pe durata primei sarcini&chiuretaj era un super doctor. Foarte cunoscut, vestit, dar cu toate astea rabdator, cald, empatic. M-am simtit exceptional in grija lui! Daaaar este foarte cautat si ocupat! La programari risti sa astepti o gramada ptr ca are nu stiu ce urgente sau operatii complexe. Si acum cand am ramas iar nu mai gaseam loc liber de programare la el decat peste doua saptamani si iti imaginezi ca nu mai aveam stare!
Si atunci am sunat la clinica lui si m-am programat la cine era liber, cu gandul ca ma duc la prima vizita si apoi ma intorc la doctorul meu. Si ce sa vezi? Am dat peste un doctor tanar, cu o experienta uimitoare, foarte bland, rabadator, mi-a explicat o gramada la eco (ulterior am aflat ca el e specializat in ecografie fetala) si mai si naste DOAR la spitalul unde vreau eu sa nasc ;))

Initial am fost speriata sa schimb, in ideea in care celalalt imi stie istoricul, dar consider ca sunt mai multi factori de luat in considerare.

5+

bun venit sarcina usoara si bebic sanatos si mumos..

m-a mancat si pe mine sa trag cu okiul la blogul tau.....rau am facutce ai postat tu acolo e minunatie.....dar norocul meu ca vine mami meu la mine marti si in loc sa o plimb am sa o tin in bucatarie...si asta e numai vina ta si a mamaligutelos si mujdeielor de pe acolo

Mergi la inceput