Club chic (37)
Raspunsuri - Pagina 9
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
...asa, asa , ma baga tu o remarca -doua la fel de nevinovate ca ma vezi ca ma apuc de sport extrem pe site la Mugler! desi cred ca mai astept putin, pana cand o sa zica el personal si vocal "Bienvenue dans la ......" rose, baga poza aia, stii tu care, sa vada lumea ca se merita asteptarea! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Care poza? Asta?
http://www.parisplanetfashion.fr/en/cms/page/6/326
hi hi hi
alinaclau spune:
Buna,ok atunci astept un semn.
Am incercat ieri sa-ti trimit pm dar mi-a spus ca "nu primesti" de aceea am cerut ajutor aici.
Multumesc!
sali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rose_selavie
Care poza? Asta? http://www.parisplanetfashion.fr/en/cms/page/6/326 hi hi hi mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
da ,exact asta ! in care am zis eu ca arata ca un manelist gatit !
camelia_daniela spune:
Fetelor... ajutor !
Sunt in discutii cu tipul de pe esente si nu ma pot hotara ce sa iau - L de Lolita sau Lolita Lempicka-L`Eau de Minuit. Ma tot plimb de pe Esente pe Fragrantica si nu ma pot hotara...
Ce ma sfatuiti, ca deocamdata n-am bani decat pentru 1 dintre ele?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
alexia718 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Fetelor... ajutor ! Sunt in discutii cu tipul de pe esente si nu ma pot hotara ce sa iau - L de Lolita sau Lolita Lempicka-L`Eau de Minuit. Ma tot plimb de pe Esente pe Fragrantica si nu ma pot hotara... Ce ma sfatuiti, ca deocamdata n-am bani decat pentru 1 dintre ele? Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
L categoric!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bine, asta si poate pentru ca nu-l stiu pe celalalt. Dar, de cand am descoperit L-ul, nu mai vreau sa stiu/aud/miros nimic altceva, sunt vrajita de-a dreptul!
danamiha spune:
Cami, eu as lua L`Eau de Minuit, dar ar fi bine sa o intrebi pe sali, ea e "experta Lolita"
carina
camelia_daniela spune:
Dana, avand in vedere ca de la tine am Shalimarul legere , parca as merge "pe mana ta"... tu l-ai mirosit pe L'eau de minuit? Sau doar di review-uri ? Eu n-am apucat sa le testez, fir-ar sa fie, dar imi doresc un oriental vanilat din-ala "adevarat"!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
danamiha spune:
alexia, sa stii ca baiatul de la esentedelux aduce Hypnotic Poison si la 30/50 ml (tocmai am vorbit cu el)
cami, ce ai comandat in final? si L imi place, e dulce
alexia, te tenteaza ceva de aici:
Shalimar light ?
carina, eu am avut ambele parfumuri Shalimar si sa stii ca sunt f.diferite, cel light e citric(seamana putin cu O de Lancome) si are asa un iz de vanilie, celalalt merge iarna si dupa 30 de minute e placut, nu mai e asa intepator, dar nu e genul tau eu retin ca am testat shalimar eau legere in douglas, incearca cand mai treci pe acolo.
voi mai comandati de pe fragrancex?
sali spune:
camelia, daca vrei multa vanile, ai putea lua L.
L'eau de minuit nu -l stiu( carmena il are) dar am inteles ca e f asemanator cu clasicul, care pt mine este simply the best.
dintre L si L'eau de minuit eu l-as luat pe al doilea.
iar dintre toate Lolitele acum mi-as lua pe cel cu ciucure rosu.
asta pana as mirosi ultima gaselnita in materie, Lolita Black ala.
oriental-isme nu cred ca gasesti in nici unul, in L sigur nu.
danamiha spune:
Cami, eu le-am testat cam pe toate care le-am gasit in parfumerii (cele de la Lolita), dar asa bine ar fi sa le mirosi inainte.
vrei doar de la Lolita? Daca vrei un vanilat adevarat eu iti recomand un Hypnotic Poison, poti sa iei de 30 sau 50 ml.