Club chic (37)
Raspunsuri - Pagina 10
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha voi mai comandati de pe fragrancex? |
de cand cu ebay-ul , nu am mai luat nimic de pe fragrancex, care ramane sursa no.1 pt Alien, bate de departe orice pret, zic de refill-ul la 60 ml.
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha vrei doar de la Lolita? Daca vrei un vanilat adevarat eu iti recomand un Hypnotic Poison, poti sa iei de 30 sau 50 ml. |
cred ca vrea Lolita, se pare ca acesta este capitolul inchinat Lolitelor si Alien-urilor!
alexia718 spune:
citat din mesajul lui danamiha alexia, sa stii ca baiatul de la esentedelux aduce Hypnotic Poison si la 30/50 ml (tocmai am vorbit cu el) alexia, te tenteaza ceva de aici: |
Mersi, Dana! Ia sa-mi arunc eu un ochi pe esentedelux . Dar mai intai trebuie sa ma descotorosesc de alienul portocaliu, ca sunt pe linie moarta la capitolul finante .
M-ai terminat cu Shalimarurile! Insa acum sunt prea chitita pe Hypnotic si pe Lolita clasic.
P.S. Nu mai retin: care Hypnotic mi-ati recomandat? elixirul sau cel simplu?
sali spune:
citat din mesajul lui alexia718 Dar mai intai trebuie sa ma descotorosesc de alienul portocaliu, ca sunt pe linie moarta la capitolul finante . |
vai, vai, nu credeam ca apuc ziua in care cineva se va referi la ALIEN cu acest verb!
sau, in varianta politically correct : speram sa nu apuc ziua respectiva!
[purple]mama, ce te-as mai scapa de grija lui!
sali spune:
citat din mesajul lui geniest Si, Sali, nici nu stii cum e pe site-ul oficial al lui Mugler cand introduci tu cu degetelele tale codul si ti se intoarce "Bienvenue dans le Circle Thierry Mugler"...te simti bine de tot... |
hai ca am intrat pe site si am bagat codul de pe cutia cu refill-ul de pe fragrancex doar ca din cauza emotiilor ( cred ) am ratat magistral momentul in care mi-a spus Thierry : " buna seara ...iubito !"
mama, parca si semana la voce putin cu caramitru!
edit: acum pot sa zic ca am avut date cu thierry vineri seara?
alexia718 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
vai, vai, nu credeam ca apuc ziua in care cineva se va referi la ALIEN cu acest verb! sau, in varianta politically correct : speram sa nu apuc ziua respectiva! [purple]mama, ce te-as mai scapa de grija lui! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Hmmm...ai dreptate, suna cam a blasfemie. Verbul ales e total nepotrivit, mai ales pentru urechile tale, impatimita cu acte a Alienului.
alexia718 spune:
citat din mesajul lui sali edit: acum pot sa zic ca am avut date cu thierry vineri seara? |
Fortand un pic lucrurile... da, sa zicem ca poti.
carina85 spune:
citat din mesajul lui danamiha carina, eu am avut ambele parfumuri Shalimar si sa stii ca sunt f.diferite, cel light e citric(seamana putin cu O de Lancome) si are asa un iz de vanilie, celalalt merge iarna si dupa 30 de minute e placut, nu mai e asa intepator, dar nu e genul tau eu retin ca am testat shalimar eau legere in douglas, incearca cand mai treci pe acolo. |
Alexia(Alina ),Dana ...multumiri !
Dana,din pacate nu cred ca mai ajung in Douglas...Maine seara plec spre casa.
Nu v-am mai povestit pataniile mele cu fragrancex-ul...
Dupa ce-am facut o comanda la inceputul lui aprilie,care nu a ajuns (ma rog...a fost atunci si nebuneala aia mare cu norul de cenusa) ,am primit mail de la personajele respective cum ca le pare foarte rau ca n-au reusit sa livreze coletul ,care s-a intors la ei...Asta pe la sfarsitul lui iulie...Si ca-mi vor returna banii in 2-4 zile lucratoare...Si asa a fost!
Eeeeiii...si cum aveam bani pe card...si nu avea niciun rost ca sa ramana asa,necheltuiti...mi-am satisfacut si eu pofta de fructe de padure dulci cu DKNY-Juicy Berry!De unde credeti?De pe ebay,evident! Nu-i asa ,Sali?
De-abia astept sa ajung acasa si sa-mi vina coletul!Sper sa fie ok.N-am mai comandat pana acum parfumuri de pe ebay.
Pupicei pentru parfumate mari si mici ( ) !
sali spune:
citat din mesajul lui carina85 N-am mai comandat pana acum parfumuri de pe ebay. |
...." Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship" !
ti-a placut CASABLANCA?
se inlocuieste Louis cu Carina si gata , am definit relatia ta cu ebay-ul!