Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

voi mai comandati de pe fragrancex?

de cand cu ebay-ul , nu am mai luat nimic de pe fragrancex, care ramane sursa no.1 pt Alien, bate de departe orice pret, zic de refill-ul la 60 ml.

Mergi la inceput

Citat:
vrei doar de la Lolita? Daca vrei un vanilat adevarat eu iti recomand un Hypnotic Poison, poti sa iei de 30 sau 50 ml.

cred ca vrea Lolita, se pare ca acesta este capitolul inchinat Lolitelor si Alien-urilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali, se pare ca nu te-a cucerit Tendre Poison

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:

alexia, sa stii ca baiatul de la esentedelux aduce Hypnotic Poison si la 30/50 ml (tocmai am vorbit cu el)

alexia, te tenteaza ceva de aici:

Mersi, Dana! Ia sa-mi arunc eu un ochi pe esentedelux . Dar mai intai trebuie sa ma descotorosesc de alienul portocaliu, ca sunt pe linie moarta la capitolul finante .

M-ai terminat cu Shalimarurile! Insa acum sunt prea chitita pe Hypnotic si pe Lolita clasic.

P.S. Nu mai retin: care Hypnotic mi-ati recomandat? elixirul sau cel simplu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia718
Dar mai intai trebuie sa ma descotorosesc de alienul portocaliu, ca sunt pe linie moarta la capitolul finante .

vai, vai, nu credeam ca apuc ziua in care cineva se va referi la ALIEN cu acest verb!
sau, in varianta politically correct : speram sa nu apuc ziua respectiva!

[purple]mama, ce te-as mai scapa de grija lui!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Si, Sali, nici nu stii cum e pe site-ul oficial al lui Mugler cand introduci tu cu degetelele tale codul si ti se intoarce "Bienvenue dans le Circle Thierry Mugler"...te simti bine de tot...

hai ca am intrat pe site si am bagat codul de pe cutia cu refill-ul de pe fragrancex doar ca din cauza emotiilor ( cred ) am ratat magistral momentul in care mi-a spus Thierry : " buna seara ...iubito !"

mama, parca si semana la voce putin cu caramitru!

edit: acum pot sa zic ca am avut date cu thierry vineri seara?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui alexia718
Dar mai intai trebuie sa ma descotorosesc de alienul portocaliu, ca sunt pe linie moarta la capitolul finante .

vai, vai, nu credeam ca apuc ziua in care cineva se va referi la ALIEN cu acest verb!
sau, in varianta politically correct : speram sa nu apuc ziua respectiva!

[purple]mama, ce te-as mai scapa de grija lui!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Hmmm...ai dreptate, suna cam a blasfemie. Verbul ales e total nepotrivit, mai ales pentru urechile tale, impatimita cu acte a Alienului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

edit: acum pot sa zic ca am avut date cu thierry vineri seara?

Fortand un pic lucrurile... da, sa zicem ca poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:

carina, eu am avut ambele parfumuri Shalimar si sa stii ca sunt f.diferite, cel light e citric(seamana putin cu O de Lancome) si are asa un iz de vanilie, celalalt merge iarna si dupa 30 de minute e placut, nu mai e asa intepator, dar nu e genul tau eu retin ca am testat shalimar eau legere in douglas, incearca cand mai treci pe acolo.

Alexia(Alina ),Dana ...multumiri !

Dana,din pacate nu cred ca mai ajung in Douglas...Maine seara plec spre casa.

Nu v-am mai povestit pataniile mele cu fragrancex-ul...
Dupa ce-am facut o comanda la inceputul lui aprilie,care nu a ajuns (ma rog...a fost atunci si nebuneala aia mare cu norul de cenusa) ,am primit mail de la personajele respective cum ca le pare foarte rau ca n-au reusit sa livreze coletul ,care s-a intors la ei...Asta pe la sfarsitul lui iulie...Si ca-mi vor returna banii in 2-4 zile lucratoare...Si asa a fost!

Eeeeiii...si cum aveam bani pe card...si nu avea niciun rost ca sa ramana asa,necheltuiti...mi-am satisfacut si eu pofta de fructe de padure dulci cu DKNY-Juicy Berry!De unde credeti?De pe ebay,evident! Nu-i asa ,Sali?
De-abia astept sa ajung acasa si sa-mi vina coletul!Sper sa fie ok.N-am mai comandat pana acum parfumuri de pe ebay.

Pupicei pentru parfumate mari si mici ( ) !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina85
N-am mai comandat pana acum parfumuri de pe ebay.

...." Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship" !

ti-a placut CASABLANCA?

se inlocuieste Louis cu Carina si gata , am definit relatia ta cu ebay-ul!

Mergi la inceput