Club chic (37)
Raspunsuri - Pagina 18
geniest spune:
Wow....ce de sarbatorite parfumate. Multi ani cu sanatate si tot ce va doriti sa vi se intample !!!!
Danasa stii ca incepe sa devina o problema chestia cu varsta. Si eu....ca si tine....ba, mai rau. Parca am 15 ani. Si intru-n contradictie cu lumea care are pretentii de la mine....
camelia_daniela spune:
La multi ani Teo si Dana! Sa fiti sanatoase, parfumate si tot ce doriti sa se implineasca!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
rose_selavie spune:
TEO & DANA LA MULTI ANI !!!, multe bucurii si impliniri, sa fiti mereu frumoase, sanatoase si fericite!
Pt Teo:
http://www.beautifulorchids.com/orchids/orchids_bouquet/paphiopedilum/paphiopedilum_cut_mix.html
Pt Dana:
http://products.proflowers.com/roses/Deluxe-Pink-Sapphire-41358?viewpos=35&trackingpgroup=all&ref=organicyahgeneric_flowers+bouquet
Carmena spune:
LA MULTI ANI Teo si Dana, sa fiti sanatoase, iubite si fericite! Sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca cele mai frumoase vise!
Am pentru bursa, daca intereseaza pe cineva:
- Bulgari - Jasmin NoirEDP - 30 ml consumati cam 2-3ml
- Dior - Miss Dior Cherie EDT- 50 ml consumati tot cam 2-3ml
- Guerlain - Shalimar - 75 ml - consumati cam 10 ml - este tester
Si mai am, dar deocamdata atat...
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 [ mai sali cum de te-ai "capatuit" tu cu HD? |
ei, ce mai intrebi cum?
mai fac si eu din cand in cand cate o "aroganta" parfumata!
asa am luat NU de la YSL sau hillary duff.
de "fancy" /JS am auzit numai lucruri bune. tentant....
si nu mai pomeni de hanae mori ca iar ma apuca....
teo30967 spune:
PUP TOATE PARFUMATELE SI LE MULTUMESC DE URARI! SUNT SURPRINSA CA DANA E TOT BALANTA , MAI E CARINA !
fetelor m-am indragostit ! de knowing! trebuie sa l mirositi ! e nebunie ...va spun eu adica e pentru mine ca e pe gustul meu f puternic si persistent si ...nu e o apa inflorata nu gasesc acum cuvintele ora si ceva ""ameteli"" ....
mi-a venit pour une femme de caron ...m-am dat cu el dar miine il descriu ca a fost eclipsat de knowing..
rose am mirosit womanity ! am prelevat mostra si am pus-o in servetelul de la restaurant si in punga sa se conserve pana miine . am mai mirosit o pe parcurs .
concluzie : nu mi place ! nu e la nivelul lui angel angel inocent sau alien ! imi pare rau dar ...e insignifiant ...incepe fructat si ...tot asa ramane si cam linear ...nu are nimic special, eu il gasesc fructat floral ...m-am dus iar la servetel ...nimic schimbat, nu m-a convins ...
va mai scriu miine ....doamne cred ca tre sa vin si eu la bursa parfumurilor ...incep sa ma ""fixez"" totusi pe unele ....
camelia_daniela spune:
Neata!
Ma laud si eu ca am castigat o licitatia pentru un mini parfum Lalique pe ebay! Am castigat cu 6 usd. Abia astept sa soseasca!!!!!
Am comandat tot pe ebay pentru corella si cumnata-miu - Burberrys Weekend (ea) si Carolina Herrera Chic.
O sa incerc si eu Knowing...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!