Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Help ! Help !
Nu sunt acasa si imi trebuie sa stiu din cate caractere apare codul lui Mugler pe capac in interior ????

Daca aveti vreo cutie cu cod pe ea, va rog mult, mult sa-mi ziceti...

Multumesc,
g

PS Astept sa-mi soseasca o mostra de Womanity...e bataie pe ele, pe e-bay...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

geniest, eu in cutia de Angel nu vad nici un cod in interior, in schimb am unul pe cutie, dar in exterior, e format din 6 cifre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana, codul ar trebui sa fie pe capacul cutiei de carton in interior.
Este format din 8 sau 11 caractere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

geniest iti dau eu un cod daca ti mai trebuie ...e in interiorul cutiei eu nu l=am folosit niciodata : CCJ 7N3Z KX2M, e codul ala cu care mi zice sa intru n cerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Fetelor bag si eu la bursa L de Lolita Lempicka - este mostra luata de pe esentelux - 80 ml din care am consumat, zic eu cam 10.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Am lipsit tot weekendul si v-am citit acum din urma. Am fost nasi la un botez si am o finutza dulce foc, blonduta cu ochi verzi si tare cuminte, Carla o cheama. Mara a mea i-a furat tot show-ul la botez cand a inceput sa prinda glas si soacra mea a iesit cu ea afara si s-a linistit fetita dupa 2 ture in jurul bisericii.
Eu m-am pafumat cu Boucheron tot weekendul, desi luasem cu mine si Alien si Idylle (cu Idylle am dat-o pe soacra mea).
Am descoperit o noua manichiura, exista un lac top coat cu efect mat si daca alegeti un lac de unghii sa zicem in nuante de la roz pana la rosu burgund, oricare ton, transforma unghiile in petale de trandafir pudrate si catifelate, arata super pe unghii !
Teo astept descrierea Caronului, cu Knowing sunt de acord cu tine 100%. Pe mine m-a surprins cat de misto e, ma steptam sa fie o chestie cu miros de motorina arsa ca si CINABAR....fix contrariul, e floral, clasic, feminin, puternic.
WOMANITY e un risc, un parfum cu doua laturi care nu se pot decide care sa domine, are doua note contradictorii de sarat-dulce si asta il face extrem de aparte. Nu pute deloc a peste, ideea cu caviarul din compozitie e pt fraierii care cred orice. Sarea e cea care evoca nota marina, dar atat! E singurul parfum in care se simt sare, eu in L n-am reusit niciodata sa o disting.
Si Womanity e foarte prezent ca miros, se mentine la fel ca toate Muglerele.
Pt Geniest: codul e in interior si e format din 11 caractere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Nici eu n-am simtit sanea in L Lolitei. Absolut deloc. Nu stiu de ce L-ul nu se potriveste deloc cu PH-ul meu.
M-ati facut curioasa cu Womanity. Am inceput sapaturile pe ebay ... macar un parfumel de 5 ml

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Womanity by Thierry Mugler l-am mirosit ieri in Sephora.
Eu il vad mai potrivit pentru perioada primavara-vara.
Alien este urmatorul parfum pe care il doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Am lipsit tot weekendul si v-am citit acum din urma. Am fost nasi la un botez si am o finutza dulce foc, blonduta cu ochi verzi si tare cuminte, Carla o cheama. Mara a mea i-a furat tot show-ul la botez cand a inceput sa prinda glas si soacra mea a iesit cu ea afara si s-a linistit fetita dupa 2 ture in jurul bisericii

rose sa ti traiasca finuta si bineinteles mandretea ta de fata care deja e f nazdravana

Citat:
Eu m-am pafumat cu Boucheron tot weekendul, desi luasem cu mine si Alien si Idylle (cu Idylle am dat-o pe soacra mea).
Am descoperit o noua manichiura, exista un lac top coat cu efect mat si daca alegeti un lac de unghii sa zicem in nuante de la roz pana la rosu burgund, oricare ton, transforma unghiile in petale de trandafir pudrate si catifelate, arata super pe unghii !
Teo astept descrierea Caronului, cu Knowing sunt de acord cu tine 100%. Pe mine m-a surprins cat de misto e, ma steptam sa fie o chestie cu miros de motorina arsa ca si CINABAR....fix contrariul, e floral, clasic, feminin, puternic.

Da knowing e parfum adevarat, nu l percep ca fiind un floral, are atatea "esente" interesante in el ...si nici batranicios nu este in ciuda faptului ca este un clasic, nu are mirosul acela uscat de pudra . SI DA E PUTENIC ! asa cum imi place mie, dar stiu ca nu as da gres cu el .

azi m-am dat cu caron-ul (pt tine si l-am luat si cu mine ) de fapt ma dau de cand mi-a venit. primele note sunt puternice si mai grele pentru lume adica miroase cam 50 % din fleur de rocaille (pondere majoritara "tamiios"), cam dupa o ora "se aseaza" devine un parfum clasic floral oriental "autumnal" cu o oarecare caldura n el si dulceata intr-un stil clasic si elegant. dupa ce am mirosit "dulcele" si "puternicul" la cote maxime in alte parfumuri eu nu l gasesc pe acsta nici dulce nici puternic, o fi si nasul meu de vina .
durerea e ca ma tine asa cateva ore apoi se "calmeaza" si devine subtil...
oricum dragostea mea va ramane fleur de rocaille dar numai apa de parfum care este un parfum BUN dar GREU DE PURTAT SI BABESC, TOTUSI EU PE ALA L VREAU . nu am gasit nicaieri apa de parfum peste tot numai apa de toaleta si de asta am optat pentru "Pour une femme"
oricum ma dau generos cu el ca sa ramana pe mine cat mai mult in "perioada subtila" .

CONCLUZIE : un caron e un caron ! totusi ...

Citat:
WOMANITY e un risc, un parfum cu doua laturi care nu se pot decide care sa domine, are doua note contradictorii de sarat-dulce si asta il face extrem de aparte. Nu pute deloc a peste, ideea cu caviarul din compozitie e pt fraierii care cred orice. Sarea e cea care evoca nota marina, dar atat! E singurul parfum in care se simt sare, eu in L n-am reusit niciodata sa o disting.
Si Womanity e foarte prezent ca miros, se mentine la fel ca toate Muglerele.
Pt Geniest: codul e in interior si e format din 11 caractere.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

rose ...am mai scris despre asta si nu vreau sa supar pe nimeni dar ...pe mina m-a dezamagit womanity ! din punctul meu de vedere, dupa ce treci de alien de angel de caron si alte alea ...womanity e comun, banal si inexpresiv... ce note de caviar si alte alea ...e un floral fructat linear si atat!
te pup si spor la citit ca ti-am scris o gramada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Teo la mine am observt ca de obicei parfumurile care imi cad cu tronc instantaneu se dovedesc investitii proaste, pe cand parfumurile pt care la inceput nu am un "crush", dar totusi ma atrage ceva la ele sunt acum favoritele mele. Poate si Caronul tau e genul asta de parfum care se lasa descoperit treptat, asta zic eu ca e o calitate esentiala a unui parfum bun: transmite mereu senzatii noi si emana note variate in functie de timpul cat sta pe piele.

Ca sa-ti mentin pofta de Caron treaza, iti propun un viitor material de studiu (se vorbeste numai de bine despre el):

http://www.fragrantica.com/perfume/Caron/Bellodgia-2817.html

Mergi la inceput