Club chic (37)
Raspunsuri - Pagina 17
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Teo eu de la Armani n-am vazut aici refillable din pacate, stiu ca la Mugler poti alege de ex din gama Alien o sticluta mica de parfum refillable si cand aceasta e gata si mai vrei, ai 2 optiuni: 1) sa iei inca un parfum refill de rezerva si sa torni din el in sticla mica (mai practica pt poseta), sau 2) sa reumpli sticla mica in parfumeriile mari care au cele 2 "canistre cu robinet Mugler" (cu Alien&Angel). Sau (fiindca nu e vb de Mugler acum ci de Armai) faci cum zice Sali, sa cumperi o sticla goala din aceea universala cu pulverizator si sa o umpli pe aceea cu un Privee. Cred ca varianta asta ti-ar conveni tie cel mai bine daca ai deja rezerva. Doar ca atunci nu vei mai avea sticla originala care e de o simpliatate atat de eleganta, ci Armani Privee intr-o sticla banala, "lup in blana de oaie" cu alte cuvinte . Care din Privee-uri e alesul? mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
asta e alesul : http://www.amazon.com/Armani-Giorgio-Women-Parfum-1-7-Ounces/dp/B0020MMAAO - sper sa merite, am comandat TREI bucati !
ca am mai molipsit pe cineva cu parfumurile ...
dar atentie eu am luat rezerva ! refill ...
acu` tre sa caut sticla !
ma duc in mall si intreb fetele alea poate mi dau o sugestie vad eu ...
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali teo, tu vrei ca sticla pe care sa o reumpli sa fie tot armani, la fel ca rezerva? atunci trebuie sa cauti o sticla de armani cum a zis rose, vezi unde gasesti refillable( care sa se poata reumple). dar oricum niciodata nu o sa gasesti sticla goala din prima, asa ca mai intai iti vei lua inca una plina si cand se goleste pui in ea rezerva pe care o ai deja. una peste alta, refill nerefill, vad ca iar te bagi la rafinee-uri si privee-uri. tu mereu ai fost curajoasa in materie, ce ma mai mir? |
sali oricum mie mi place sa ...am curaj ! singura dezamagire dar nu am riscat sa l cumpar a fost cu soir de lune by sisley dar noroc cu tine ca mi-ai trimis eau de soir ...imi place ...teribil de mult nu stiu cand i-o veni randul ...ca e scump si eu l-as lua de vara ca parfumul perfect !
ca tot eram in cautare ! pana una alta tre sa caut TREI atomizoare !
teo30967 spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Teo, mi-ai facut pofta cu Caronul... Am tot citit review-uri si parca m-as baga si eu, ca pretul e bun! Singura problema e ca nu l-am mirosit... |
cami nici eu nu l-am mirosit dar ...eu ma risc!
ai putina rabdare ca l-am comandat la un interval de 4 zile de celalalt si daca ala mi-a venit pe 27 deci cam pe 1 ar trebui sa vina ...si ti-l descriu eu !
dar sa stii ca e un parfum clasic de "matura" (nu ca eu as fi!) sigur il vrei sau vrei doar brand-ul?
rose_selavie spune:
asta e alesul : http://www.amazon.com/Armani-Giorgio-Women-Parfum-1-7-Ounces/dp/B0020MMAAO - sper sa merite, am comandat TREI bucati ! |
fain, fain, ma duc si eu sa-l testez
camelia_daniela spune:
Teo, nici "brandul" nu-mi spune nimic... am tot citit review-uri pe Fragrantica impresii si cred ca mi-ar placea.
Mie imi plac parfumurile dulci, oriental-spicy, vanilate si puternice.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
sali spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Mie imi plac parfumurile dulci, oriental-spicy, vanilate si puternice. |
parca ai vorbi de hillary duff!
scuze ca iti raspund asa tarziu legat de HD: e dulce, spicy, puternic.
eu m-am referit la el asa: HD = lolita clasic + midnight poison.( ai zice ca trebuie sa fie o minune de parfum dar uite ca nu e chiar regula ca din din 2 parinti misto sa iasa si copilul super reusit).
tot eu spun ca seamana la ceva cu mirosul de ceara fierbinte, din aceea de la cosmetica.
daca mai esti curioasa, spui si facem la un fel .
teo30967 spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Teo, nici "brandul" nu-mi spune nimic... am tot citit review-uri pe Fragrantica impresii si cred ca mi-ar placea. Mie imi plac parfumurile dulci, oriental-spicy, vanilate si puternice. Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
auzi cami tie ti-ar trebui un "hanae mori caronat" !
aseara am citit in ghidul parfumurilor despre pour une femme si ...tipa zice ca e de zi, ca pleaca de la pour une femme din 1927 si pastreaza tratiditia casei cu mirosurile proaspete si trandafir !
acu nu mai tin minte tot doar ca trebuie purtat cu perle a la MARLENE si nu stiu ce bluza ca e potrivit pt zi si mese de afaceri ...ca se regasesc in el xxxx(necunoscuta) ale pudrei caron ...
sper ca ai inteles ceva ...mai ai rabdare ca altfel risti sa ajungi cu el la bursa !
teo30967 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
fain, fain, ma duc si eu sa-l testez mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
rose tu oricum ai sansa sa l testezi inainte de a primi eu parfumul deci abia astept descrierea facuta de tine !
teo30967 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
parca ai vorbi de hillary duff! scuze ca iti raspund asa tarziu legat de HD: e dulce, spicy, puternic. eu m-am referit la el asa: HD = lolita clasic + midnight poison.( ai zice ca trebuie sa fie o minune de parfum dar uite ca nu e chiar regula ca din din 2 parinti misto sa iasa si copilul super reusit). tot eu spun ca seamana la ceva cu mirosul de ceara fierbinte, din aceea de la cosmetica. daca mai esti curioasa, spui si facem la un fel . "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
mai sali cum de te-ai "capatuit" tu cu HD? e drept ca si pe mine m-a tentat ( da pe mine ce nu ma tenteaza !) si m-a dezumflat fiica mea si ma mai tenteaza asta :
http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/fancy-perfume.html
danamiha spune:
Draga teo, La Multi Ani, multe, multe bucurii alaturi de Mihaela si de cei dragi tie
ai facut multe, multe ?
imi voi aminti mereu de ziua ta, eu in urma cu 3 zile am implinit 40 de ani, sincer nu-mi vine sa cred, ma simt de 25, sufleteste, dar fizic incepe sa ma doara ba una ba alta, asa ca revin la realitate