Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Wow....ce de sarbatorite parfumate. Multi ani cu sanatate si tot ce va doriti sa vi se intample !!!!

Danasa stii ca incepe sa devina o problema chestia cu varsta. Si eu....ca si tine....ba, mai rau. Parca am 15 ani. Si intru-n contradictie cu lumea care are pretentii de la mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La multi ani Teo si Dana! Sa fiti sanatoase, parfumate si tot ce doriti sa se implineasca!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

TEO & DANA LA MULTI ANI !!!, multe bucurii si impliniri, sa fiti mereu frumoase, sanatoase si fericite!
Pt Teo:
http://www.beautifulorchids.com/orchids/orchids_bouquet/paphiopedilum/paphiopedilum_cut_mix.html

Pt Dana:
http://products.proflowers.com/roses/Deluxe-Pink-Sapphire-41358?viewpos=35&trackingpgroup=all&ref=organicyahgeneric_flowers+bouquet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

LA MULTI ANI Teo si Dana, sa fiti sanatoase, iubite si fericite! Sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca cele mai frumoase vise!

Am pentru bursa, daca intereseaza pe cineva:

- Bulgari - Jasmin NoirEDP - 30 ml consumati cam 2-3ml
- Dior - Miss Dior Cherie EDT- 50 ml consumati tot cam 2-3ml
- Guerlain - Shalimar - 75 ml - consumati cam 10 ml - este tester

Si mai am, dar deocamdata atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967
[
mai sali cum de te-ai "capatuit" tu cu HD?

ei, ce mai intrebi cum?
mai fac si eu din cand in cand cate o "aroganta" parfumata!
asa am luat NU de la YSL sau hillary duff.

de "fancy" /JS am auzit numai lucruri bune. tentant....

si nu mai pomeni de hanae mori ca iar ma apuca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana si teo , La multi ani parfumati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

La multi ani Teo si Dana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

PUP TOATE PARFUMATELE SI LE MULTUMESC DE URARI! SUNT SURPRINSA CA DANA E TOT BALANTA , MAI E CARINA !
fetelor m-am indragostit ! de knowing! trebuie sa l mirositi ! e nebunie ...va spun eu adica e pentru mine ca e pe gustul meu f puternic si persistent si ...nu e o apa inflorata nu gasesc acum cuvintele ora si ceva ""ameteli"" ....

mi-a venit pour une femme de caron ...m-am dat cu el dar miine il descriu ca a fost eclipsat de knowing..

rose am mirosit womanity ! am prelevat mostra si am pus-o in servetelul de la restaurant si in punga sa se conserve pana miine . am mai mirosit o pe parcurs .
concluzie : nu mi place ! nu e la nivelul lui angel angel inocent sau alien ! imi pare rau dar ...e insignifiant ...incepe fructat si ...tot asa ramane si cam linear ...nu are nimic special, eu il gasesc fructat floral ...m-am dus iar la servetel ...nimic schimbat, nu m-a convins ...

va mai scriu miine ....doamne cred ca tre sa vin si eu la bursa parfumurilor ...incep sa ma ""fixez"" totusi pe unele ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!

Ma laud si eu ca am castigat o licitatia pentru un mini parfum Lalique pe ebay! Am castigat cu 6 usd. Abia astept sa soseasca!!!!!

Am comandat tot pe ebay pentru corella si cumnata-miu - Burberrys Weekend (ea) si Carolina Herrera Chic.

O sa incerc si eu Knowing...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Multumesc mult pentru urari

Sa va bucurati de noile achizitii parfumate

Mergi la inceput