Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru raspunsuri!!
Eu am testat Lolita "L" intrun duty free, dar mai demuuult si imi facea cu ochiul acum ca vine anotimpul mai rece... Am ales L de data asta, insa ia priviti ce-mi face cu ochiul http://cgi.ebay.co.uk/CHRISTIAN-DIOR-ADDICT-50ML-EDP-NEW-and-GENUINE-/190438972255?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item2c570c1b5f Nu stiu ce s zic, dar vanzatorul are referinte bune

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Fetelor, va multumesc din suflet pentru raspunsuri!!
Eu am testat Lolita "L" intrun duty free, dar mai demuuult si imi facea cu ochiul acum ca vine anotimpul mai rece... Am ales L de data asta,

Yeaaahhhhhh!!!! L "rulz"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
hai ca am intrat pe site si am bagat codul de pe cutia cu refill-ul de pe fragrancex doar ca din cauza emotiilor ( cred ) am ratat magistral momentul in care mi-a spus Thierry : " buna seara ...iubito !"

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali...si pana la urma ti-a cantat domnul Thierry Mugler sau domnul Caramitru...ca n-am inteles?

Sper si eu la o prietenie luuunga si frumoasa cu ebay-ul!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85
Sali...si pana la urma ti-a cantat domnul Thierry Mugler sau domnul Caramitru...ca n-am inteles?

Pupici!

Mugler FEAT. Caramitru![/purple]

Mergi la inceput

Fetele, am si eu o nedumerire si n-as vrea sa fac topic nou doar pentru asta.... daca tot suntem la cluc chic, imi explica si mie cineva la ce foloseste - in ingrijirea tenului, pt. frumusete, etc. - paharul cu apa calda si jumatate de lamaie stoarsa, despre care tot aud pareri foarte pro a fi baut dimineata, pe stomacul gol? Ce efecte anume are? la ce ajuta de fapt? ca tot citesc: e foarte bine sa beti dimineata cate un pahar cu apa calduta, in care ati stors o jumatate de lamaie. Important...pentru ce? la ce ma ajuta? sa stiu si eu de ce beau, daca tot o fac, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Fetele, am si eu o nedumerire si n-as vrea sa fac topic nou doar pentru asta.... daca tot suntem la cluc chic, imi explica si mie cineva la ce foloseste - in ingrijirea tenului, pt. frumusete, etc. - paharul cu apa calda si jumatate de lamaie stoarsa, despre care tot aud pareri foarte pro a fi baut dimineata, pe stomacul gol? Ce efecte anume are? la ce ajuta de fapt? ca tot citesc: e foarte bine sa beti dimineata cate un pahar cu apa calduta, in care ati stors o jumatate de lamaie. Important...pentru ce? la ce ma ajuta? sa stiu si eu de ce beau, daca tot o fac, nu?

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

Uite ce am gasit:

http://diet.lovetoknow.com/wiki/Water_with_Lemon_for_Weight_Loss

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Uite ce am gasit:

http://diet.lovetoknow.com/wiki/Water_with_Lemon_for_Weight_Loss

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Mersi mult, Rose! Jur ca nu ma gandeam ca este pentru slabit reteta . Tot dadeau cu ten luminos, alea-alea, si ma gandeam ca efectul se vede la nivelul tenului. Buuun, deci pt. slabit este. mersi inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

alexia, eu beau de mult timp dimineata o cana cu apa calda si lamaie, de slabit nu am slabit cu asta, dar nu mai am probleme cu constipatia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

alexia, eu beau de mult timp dimineata o cana cu apa calda si lamaie, de slabit nu am slabit cu asta, dar nu mai am probleme cu constipatia.

Hmmmm..pai eu nici cu asta n-am probleme. atunci renunt la idee, ma gandeam eu ca poate ma transforma in Ileana Cosanzeana peste noapte, dar "vaz" ca nu.
Mersi de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Scuze de off topic, as vrea sa fac un cadou pt o fetita care implineste opt ani, aveti ceva idei? Eu ma gandeam la ceva carti, dar nu stiu ce anume.

Mergi la inceput