Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Scuze de off topic, as vrea sa fac un cadou pt o fetita care implineste opt ani, aveti ceva idei? Eu ma gandeam la ceva carti, dar nu stiu ce anume.

Mihaela

Pentru cand iti trebuie cadoul? ca e important, depinde de cat timp ai la dispozitie. Si ce suma esti dispusa sa dai. Ai putea sa-i iei vreun atlas special pentru copii, ca o enciclopedie, copiilor le plac, sunt f.colorate si cu multe informatii, sau vreun joc interactiv, nu stiu acum unul, dar e plin netul de ele. Sau o pernuta de somn cu numele ei brodat pe ea - eu am luat unor fetite, inclusiv fie-mii, si au fost foaaarte incantate, sunt tare dragute, roz, cu o inimioara in centru si in ea brodat numele fetitei. Sau....vreun dvd cu jocuri pe calculator, insa educative, chiar azi vazusem pe net la un magazin si erau foarte interesante, le pune mintea la treaba si sigur le place, era cu multe animale, etc.
Sau.....vreo bluzita/fustita mai cocheta.
Sau....un parfumel pentru fetite.
Sau.... o periuta de dinti electrica, sub forma de printesa .
Sau.... o bratarica subtire de aur, cu charmuri dragute, sau o perecehe finuta de cercelusi.
Sau....un covor-pian de topait pe el - ai mei au si sunt de-a dreptul in extaz - ma rog, eu sufar putin, ca e vai de urechile mele, dar ei se distreaza la nesfarsit.
Sau... ceva jucarie de exterior de scos energia din ea - i-am luat eu de curand nepotelului meu o jucarie, un stalp de care e agatata o minge de tenis , de o sfoara, si are doua rachete, se joaca in doi si trebuie sa lovesti mereu mingea - dar e solicitant, trebuie sa fii mereu in garda si scoate untul din tine. E cam 150 lei.
sau....o trotineta , sunt dragute pana in 150 lei, desi e cam mare, probabil, pt. asa ceva.
Ufff....m-am intins. Eu m-as orienta totusi, cred, spre ceva joc/atlas/dvd-joc educativ, pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Multumesc mult.
Nu vreau sa fie scump, e vorba de fetita unei prietene si nu vreau sa se simta ea apoi obligata fata de mine.
Ideea cu pernita pt dormit imi surade, dar am vazut doar ceva in forma de steluta cu zodia brodata.
Duminica merg la shopping, e pt miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Multumesc mult.
Nu vreau sa fie scump, e vorba de fetita unei prietene si nu vreau sa se simta ea apoi obligata fata de mine.
Ideea cu pernita pt dormit imi surade, dar am vazut doar ceva in forma de steluta cu zodia brodata.
Duminica merg la shopping, e pt miercuri.

Mihaela

Ufff...pentru miercuri? Culmea e ca firma care face pernutele e in timisoara - zic culm ea pt. ca eu am aflat cand le-am primit, cand am dat comanda habar nu aveam in ce localitate e, ca nu scria decat undeva jos si eu nu citisem, si nu intelegeam ce tot ma sunau cei de la firma sa ma intrebe daca sunt acasa, ca in 10 minute mi le aduc . Si-atunci am cautat rapid ce si cum si-am descoperit ca sunt in timisoara, f.aproape de mine . Insa daca dai comanda luni nu cred sa termine si sa si ajunga la tine pana marti-mierucir, adica cu siguranta nu.
Mai vezi, ia-o la shopping, cum spui tu, cine stie peste ce dai fara sa te fi gandit la asta.
E prea mare pentru povesti? - zic asta pt. ca in ziua de azi copiii sunt tare precoce . Mie si acum imi place sa citesc povesti asa ca ma gandesc ca merge si la ea, in librarii sunt carti tare frumoase cu povesti, exista chiar asa : Povesti pentru fetite, toate cu zane si printese, sau exista carti speciale despre si cu zane, a primit si fie-mea una, si sunt absolut minunate, fascinante. Cauta intr-o librarie mai acatari si sigur vei gasi, si sunt convinsa ca i-ar placea mult.
Sau un set de carioci-stampile speciale? - tot la librariile de genul am vazut si arata f.frumos , iar copiilor le plac mult.
Sau tot acolo gasesti seturi de modelaj cu plastelina, cu forme - flori, animale, fructe. Si nu sunt scumpe.

Uff..sunt epuizata, nu mai am idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Gata. Pana acum am adunat o pernuta cu un motan mov, un tricou cu printesele si un breloc dragutz tot cu printese (ma gandesc sa il agate la rucsac). :)
E un copil care are tot ce se poate avea si de asta nu prea am stiut ce sa ii iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dragele mele ma credeti sau nu dar am cazut ispitei Chanel No 5!
Mi l-am facut cadou in dimineata asta. Parerea mea este ca parfumul asta nu miroase la fel pe toata lumea si de asta e usor sa-l adori sau sa-l ocolesti, nu ai dubii. Pe mine miroase bine (divin se accepta? ). In Chanel 5 totul se invarte in jurul iasomiei predominante si sincer, niciodata nu am stiut ce inseamna de fapt "aldehidele" si cum se pot recunoaste intr-un parfum. Acum mi-am dat cu parfum in par si e minunat!
Asta e noua reclama:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Rose, e super tare reclama!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

rozico, , acum ca le-ai bifat pe alea ordinarele de la chanel, eu ziceam sa te arunci pe Les Exclusif Collection!

ce zici? te bagi la un RUE CAMBON 31?

iti doresc sa-l porti pe NO.5 in loc de pijama, ca marylin monroe!

poftim, for old time's sake :
you know, le proprietaire !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

rozico, , acum ca le-ai bifat pe alea ordinarele de la chanel, eu ziceam sa te arunci pe Les Exclusif Collection!

ce zici? te bagi la un RUE CAMBON 31?

iti doresc sa-l porti pe NO.5 in loc de pijama, ca marylin monroe!

poftim, for old time's sake :
you know, le proprietaire !

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

My dear Sally ai pus punctul pe I ! Esti de milioane ca de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

rose si ce faci cu l`heure bleu ???????? ca cele doua nu prea se substituie ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

rose si ce faci cu l`heure bleu ???????? ca cele doua nu prea se substituie ...

E pe lista de asteptare .

Mergi la inceput