Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_mario spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
nuu,cum sa deranjezi...scuze,m-am exprimat aiurea
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Asta afost mesajul pompierului de la Giulesti “La etajul 1, mi-a iesit in fata o asistenta. Din fuga, am auzit ca-mi spunea ca incendiul e la sala de reanimare pentru nascutii prematur. Nu stiam cati sunt inauntru. Urcand, am vazut flacarile. Pe culoare era haos. Mamicile s-au napustit asupra mea. 'Salvati-ne copilasii!', strigau in jurul nostru. Am aruncat hainele de pe mine, casca si manusile de protectie. Am intrat in salon si am desfacut cu dintii furtunele de aer de la doi copilasi. Nu ne puteam misca in salon, aproape ca nu vedeam nimic. Flacarile ieseau pe geam si degajau fum si gaze toxice. Langa o usa blocata era un copil care plangea. Acela a fost primul salvat. Am scos la inceput opt, apoi inca trei. Tipau de durere, dar se miscau toti, semn ca erau in viata. Erau negri de la fum. A trebuit sa dam la o parte din calea noastra mamicile care sareau pe noi. Le-am zis sa ne lase sa scoatem bebelusii. Le-am promis ca facem tot ce putem. Am incercat sa le alung, sa nu vada; ce se intampla... nu stiam in ce stare vom scoate copiii. Al doilea bebelus pe care l-am luat in brate a deschis un ochisor. Am simtit ca ma priveste cu acel ochi albastru micut, ca o boaba de piper. Sper si ma rog sa fie in viata. Acel ochi ma urmareste si acum. Nu pot sa-i uit privirea. Incubatoarele erau lipite de la caldura. Unii erau inchisi ermetic în incubatoare si au fost protejati de fum”, a declarat Cristian Valcu, pompierul-erou care a salvat bebelusii din incendiul de luni seara de la Maternitatea Giulesti. A mai murit inca un ingerat! Sa ne rugam pt sulfetul lui . Drum lin, ingeras!!! de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
dumnezeule...iar am inceput sa plang....io cred ca omul asta o sa fie marcat..mai ales daca e si parinte...de ce i-au putut ochii sa vada....bietii ingerrasi nevinovati...
imi vine sa nu mai plec de langa jiji....ma simt vinovata cand am treaba...il iubesc asa de mult...n-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste asa de mare...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
miremia spune:
citat din mesajul lui decenuela n-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste asa de mare... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
Exact la asta ma gandeam acum 15 minute.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
xela_07 spune:
mai cuscra, ce facusi cu atatea sentimentalisme. hai ca imi vin in minte cuvintele profului tau, pareai normala (glumesc desigur, da??)
si eu am plans de m-am umflat ieri cand am citit ce a declarat pompierul asta si imi imaginam disperarea mamelor in acele momente
la TV eu nu ma uit decat ocazional si atunci la desene animate dar sunt convinsa ca se face mult tam tam ca doar e o treaba sa sensibilizeze lumea, sa faca audienta. mi-e greata de ei si de emisiunile lor ...
ma gandeam cu sotul meu candva care ar fi cel mai cumplit lucru care ni s-ar putea intampla si am ajuns la concluzia ca sa avem un copil cu handicap ar fi una din cele mai dureroase lucruri probabil. sa traiesti in fiecare zi in neputinta ... ma gandesc ca sa-ti moara un copil e deasemeni cumplit. ma mai gandeam ca poate si pe timp de razboi/foamete ar trebui sa traiesti in disperare sa poti sa-ti protejezi copii.
sunt trista cand ma gandesc ca tatal meu nu mai e printre noi, sunt trista si plang adesea cand vad in parc bunci jucand fotbal cu nepotii lor si ma gandesc ca ai mei copii nu vor juca niciodata fotbal cu unul din buncii lor
sunt fericita azi ca socrul meu este in viata, chiar daca este foarte bolnav si suntem cu totii neputinciosi la suferinta lui. il iubesc de nu mai pot si sunt pur si simplu fericita ca inca este printre noi .
azi A m-a vazut plangand dupa ce am vorbit cu bunica la telefon si s-a uitat disperata la mine :de ce plangi mami?? te rog nu mai plange (m-a luat in brate), esti suparata pe mine??. i-am explicat de ce plang, of ... ce-o fi si in mintea lor mititeii.
Lillo spune:
citat din mesajul lui al3csa Asta afost mesajul pompierului de la Giulesti “La etajul 1, mi-a iesit in fata o asistenta. Din fuga, am auzit ca-mi spunea ca incendiul e la sala de reanimare pentru nascutii prematur. Nu stiam cati sunt inauntru. Urcand, am vazut flacarile. Pe culoare era haos. Mamicile s-au napustit asupra mea. 'Salvati-ne copilasii!', strigau in jurul nostru. Am aruncat hainele de pe mine, casca si manusile de protectie. Am intrat in salon si am desfacut cu dintii furtunele de aer de la doi copilasi. Nu ne puteam misca in salon, aproape ca nu vedeam nimic. Flacarile ieseau pe geam si degajau fum si gaze toxice. Langa o usa blocata era un copil care plangea. Acela a fost primul salvat. Am scos la inceput opt, apoi inca trei. Tipau de durere, dar se miscau toti, semn ca erau in viata. Erau negri de la fum. A trebuit sa dam la o parte din calea noastra mamicile care sareau pe noi. Le-am zis sa ne lase sa scoatem bebelusii. Le-am promis ca facem tot ce putem. Am incercat sa le alung, sa nu vada; ce se intampla... nu stiam in ce stare vom scoate copiii. Al doilea bebelus pe care l-am luat in brate a deschis un ochisor. Am simtit ca ma priveste cu acel ochi albastru micut, ca o boaba de piper. Sper si ma rog sa fie in viata. Acel ochi ma urmareste si acum. Nu pot sa-i uit privirea. Incubatoarele erau lipite de la caldura. Unii erau inchisi ermetic în incubatoare si au fost protejati de fum”, a declarat Cristian Valcu, pompierul-erou care a salvat bebelusii din incendiul de luni seara de la Maternitatea Giulesti. A mai murit inca un ingerat! Sa ne rugam pt sulfetul lui . Drum lin, ingeras!!! de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
OMUL ala avea lacrimi in ochi cand vorbea despre tragedia la care a fost martor. Un om care datorita meseriei sale e invatat cu durerea celor din jur, cu situatiile limita, tremura si isi cerea iertare cu ochii in lacrimi de la parintii micutilor ca nu a putut face mai mult.
Dumnezeu sa aiba grija de ingerasii care s-au intors prea repede la El, sa-i ocroteasca pe cei ce au ramas si sa dea putere parintilor greu incercati....
simplicity spune:
ne-a iesit si al doilea dintisor,am pus manuta si un coltisor e afara......
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna dimineata fetele Noi am avut o zi ieri de imi venea s-o iau la fuga . A plans Yannis toata ziua. Nu a vrut sa doarma ... Off ca urat a fost. Numai in brate tacea Asa ca am dat ture de casa cu el in brate ca sa numai cante . Azi si maine am treaba multa ca sambata o tulim la mare . Spalat, calcat,(cris.m iti fac concurenta )facut 2 randuri de bagaje si pt noi si pt Yannis. Of trebuie sa-mi pun pe hartie ca nu vreau sa uit ceva . De cris.d mai stiti ceva? Dar de anre.lina? Sa aveti o zi superba! de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Andrea_lina azi cred ca e la costinesti la plateea si de maine cred ca va fi la 2 mai,deci pe litoral.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cris_mario vad ca nu s-a trezit nimeni...asa k am pentru toata lumea Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
multam de coffee!
Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)
AMR 6 pan'la nunta
ioana_fota spune:
Buna ziua si de la noi.nici eu nu mai am curaju sa ma uit la tv pt ca ma bufneste plansul si Uca se uita cu niste ochi mari si nedumeriti la mine pt ca nu intelege ce se intampla.Ma uimeste mereu daca ma vede trista e si ea asa ,daca ma vede zambind sau razand rade in hohote.Asta e viata nu avem ce face treb sa o acceptam si cu bune si cu rele,eu nu pot intelege alegerea lui d-zeu cu privire la acesti ingerasi,nu pot si asta e.De ce il mai lasi sa se nasca ac dupa cateva ore sa nu mai fie .
LML Daria,Madalina,Stefan
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
xela_07 spune:
din urma ...
ratusca - tot pe site-ul ala spuneau ei ca lucrurile congelate ptr bebei se folosesc in maxim 3 luni si ca recomandarea ar fi doar 1 luna.