Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

simpliciti si eu vreau sa ma ingrass

E prima data cand am vazut poze cu voi,pana acum nu stiu de ce nu le-am gasit....e atat de scumpa

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

unde le-ai vazut??? ... akm am descoperit cu ajutorul unui detectiv ( )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

De ce 3 luni???? Nu trebuia sa-l opereze?

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Se pare ca este o pb cu ficatul mamei si trebuie sa faca tratament 3 luni.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alecsa ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Fetelor...ca sa putem sa mergem inainte sa ne traim viata intr-un mod cat mai optim, ca nush cum sa zic altfel, deoarece 'confortabil' mi se pare un cuvant nepotrivit in momentul de fata, trebuie sa gasim calea de mijloc, echilibrul intre respectul fata de durerea celor care sufera si realitatea propriei noastre vieti. Sa avem puterea sa ne traim viata, bucuriile alaturi de copilasii nostri, sa ne jucam cu ei, sa le zambim, sa experimentam fericirea clipelor noastre fara sa ne simtim vinovati fata de suferinta celorlalti...nush cum ar trebui sa facem asta, dar sunt convinsa ca e un lucru esential pentru sanatatea sufletului si mintii noastre...si respectiv a copiilor nostri...

Pacat ca dualitatea asta nu e constanta si migram permanent intre un pol si altul...constanta ramane doar tristetea si durerea aia surda din inimile noastre in fata neputintei naturii umane...bucuria nu e deplina pentru ca mereu ne temem de ce am putea experimenta, dar nici tristetea nu e extrema pentru ca speram ca nu se va intampla...

Am voie sa va spun care e motivul bucuriei mele de astazi???
NU...ca as fi ridicola probabil...sau DA, ca punct de vedere sanatos si adecvat instinctului de supravietuire...

In acest moment aleg totusi NU...si mai tin un moment de reculegere in sufletul si mintea mea...meditez!...

...

S-aveti o zi asa cum v-o doriti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Fetelor...ca sa putem sa mergem inainte sa ne traim viata intr-un mod cat mai optim, ca nush cum sa zic altfel, deoarece 'confortabil' mi se pare un cuvant nepotrivit in momentul de fata, trebuie sa gasim calea de mijloc, echilibrul intre respectul fata de durerea celor care sufera si realitatea propriei noastre vieti. Sa avem puterea sa ne traim viata, bucuriile alaturi de copilasii nostri, sa ne jucam cu ei, sa le zambim, sa experimentam fericirea clipelor noastre fara sa ne simtim vinovati fata de suferinta celorlalti...nush cum ar trebui sa facem asta, dar sunt convinsa ca e un lucru esential pentru sanatatea sufletului si mintii noastre...si respectiv a copiilor nostri...

Pacat ca dualitatea asta nu e constanta si migram permanent intre un pol si altul...constanta ramane doar tristetea si durerea aia surda din inimile noastre in fata neputintei naturii umane...bucuria nu e deplina pentru ca mereu ne temem de ce am putea experimenta, dar nici tristetea nu e extrema pentru ca speram ca nu se va intampla...

NU...ca as fi ridicola probabil...sau DA, ca punct de vedere sanatos si adecvat instinctului de supravietuire...

In acest moment aleg totusi NU...si mai tin un moment de reculegere in sufletul si mintea mea...meditez!...

...

Da ai perfecta dreptate. Dar uite sunt momente in care incerc sa ma bucur de pisoiul meu si pac de-o data ma pocneste amintirea si mi se umplu ochii de lacrimi. Nu pot sa-mi scot din minte durerea parintilor. Pt ca si Yannis a trecut chiar pe acolo, si Yannis a stat in incubator exact acolo. Si ma doare, pt ca le inteleg durerea, stiu prin ce trec. E crunt. Incerc sa ma gandesc ca pisoiul meu e bn si ca e sanatos. E langa mine si ma iubeste neconditionat. Si totusi .... Plang. Ma doare!!!!

Mergi la inceput

Citat:

alecsa ai PM

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Cu placere. Ma bucur ca te-a putut ajuta.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

...

Da ai perfecta dreptate. Dar uite sunt momente in care incerc sa ma bucur de pisoiul meu si pac de-o data ma pocneste amintirea si mi se umplu ochii de lacrimi. Nu pot sa-mi scot din minte durerea parintilor. Pt ca si Yannis a trecut chiar pe acolo, si Yannis a stat in incubator exact acolo. Si ma doare, pt ca le inteleg durerea, stiu prin ce trec. E crunt. Incerc sa ma gandesc ca pisoiul meu e bn si ca e sanatos. E langa mine si ma iubeste neconditionat. Si totusi .... Plang. Ma doare!!!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Te inteleg...
...si este vorba despre exact ce spuneam mai sus...e greu...de fapt, de cele mai multe ori, e imposibil sa gasim acel echilibru...

Dar ne petrecem viata cautandu-l...

Oricum eu sunt convinsa ca echilibrul perfect insemna de fapt exitusul, moartea...dar asta e alta poveste...nu vreau sa va tulbur...

Va pup...sanatate si liniste sa aveti!!!...

Editez, pentru ca vreau sa ofer o imbratisare...

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru cuvintele tale. Ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui.
Bun si acum sa trecem de momentul asta urat ...

Spune-ne de ce te bucuri azi. Hai sa ne bucuram si noi alaturi de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

simpliciti si eu vreau sa ma ingrass

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

E prima data cand am vazut poze cu voi,pana acum nu stiu de ce nu le-am gasit....e atat de scumpa

unde le-ai vazut???

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

ai pm.........am deranjat?

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc mult pentru cuvintele tale. Ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui.
Bun si acum sa trecem de momentul asta urat ...

Spune-ne de ce te bucuri azi. Hai sa ne bucuram si noi alaturi de tine .

Va spun mai tarziu...acum ma duc la o plimbarica cu printesica mea...

...poate intre timp va gasiti si voi motivele voastre de bucurie si facem un grup de sustinere reciproca...

Mergi la inceput