Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 4
dulcineea_cj spune:
Neata !
Bea,e valabil ce ai scris Lucrurile care conteaza Eu nu-mi doresc decat sa ne putem creste in liniste copilul Si sa avem sanatate
Yasmine,
Oani,io nu stiu de unde mai vrei sa slabesti tu
Miremia,sa folositi sanatoase jucariile
Dastefa,ai 2 printese minunate
DecenuEla,macar tu faci cveva in privinta kgIo,nu fac
Ayanna,iti spun si eu : imi plac postarile tale
gata ca nu mai are rabdare Sumudica Va pup
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
simplicity spune:
La multe lunite Daria
La multe lunite Madalina
La multe lunite Stefan
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
rox_y spune:
Neatzaaa! nu mai tin minet cine a dat cafeluta?Oricum..multuuu
LML Daria sa cresti mare, sanatoasa
Stefan
Madalina
Elefantica WB!
Ratusca...eu am fost cu "iarna" nu MP...am vrut sa zic ca iarna nu le mai blenduiesti ca e baiat mare....poate le maruntesti. Zic eu...
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot
simplicity spune:
Ieri Ariana a plans,nu marait....plangea din cauza celui de al doilea dintisor,o vedeam cum sufera, imi plangea cu lacrimi,s-a linistit la pieptul meu...nu am vazut-o asa nici cand avea colici,e un plans constient de durere...nu stiu cum sa explic altfel....in interpretarea mea e ca si cum mi-ar fi spus:mami ma doare,pur si simplu am luat-o in brate ca sa o asigur ca sunt langa ea,sa o alin si a adormit cu capul pe pieptul meu,cu manuta pe burtica mea
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu buna fetelor!eu intru mai rar din cauza de soacraaaaava povestesc eu cand pleaca ce si cum......acum apuc sa scriu doar cand e plecata de acasa ca daca nu sta pe langa mine si citeste daca scriu cevav-am citit.....legat de sondajul cu premergatorul la noi e super distractie cu el...i-am pus jucarele pe o masuta si alearga pana la ele le i-a le mozoleste le arunca si mami vine le pune inapoi si iar aceeasi distractiese plmiba prin toata casa si cand oboseste ridica manutele sa-l iau de acolo....eu il voi folosi... raul nu mai vrea legumele....din cauza de soacra....ufff nu stiu exact ce i-a facut dar plange cand simte gustul si inainte le papa fara probleme..in fine tre sa insist dar daca stiti voi o metoda.....va rog un sfat |
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario simpliciti si eu vreau sa ma ingrass Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
E prima data cand am vazut poze cu voi,pana acum nu stiu de ce nu le-am gasit....e atat de scumpa
bubu_bu spune:
la multe lunite pufuletilor de azi!
simplicity am sa incerc cu siguranta...acum a papat cartofi cu piept de pui dar cam greut nu ma las
al3csa spune:
Buna dimineata fetele
Noi am avut o zi ieri de imi venea s-o iau la fuga . A plans Yannis toata ziua. Nu a vrut sa doarma ... Off ca urat a fost. Numai in brate tacea Asa ca am dat ture de casa cu el in brate ca sa numai cante . Azi si maine am treaba multa ca sambata o tulim la mare . Spalat, calcat,(cris.m iti fac concurenta )facut 2 randuri de bagaje si pt noi si pt Yannis. Of trebuie sa-mi pun pe hartie ca nu vreau sa uit ceva .
De cris.d mai stiti ceva?
Dar de anre.lina?
Sa aveti o zi superba!