Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna dimineata! Eu am avut ieri un copil super-extra-marait, ca aseara ma simteam ca si cum ar fi trecut tancul peste mine. Ce diete... am uitat sa si mananc.
Sondaje:
- gaina o fierb deocamdata in oala normala, dar am in plan sa-mi iau una cu presiune (am mai avut una dar era proasta si am renuntat la ea; deh! cat dai, atat face!)
- fi-mea mananca aproape orice; adica nu-i place dovlecelul, pepenele galben, si vad ca se stramba la carnita (o fi vegetariana?)
- premergator nu am de gand sa folosesc, nu crec ca e absolut necesar.

Despre silueta, am mai putin decat aveam cand am ramas insarcinata, dar mai mult decat mi-ar placea. Oricum eu nu fac nimic in privinta asta. M-am obisnuit cu mine asa si ma simt bine, nici sotului nu-i displace felul in care arat, deci...

Miremia, eu vin. Unde si cand hotarati voi!

De poze n-am mai avut timp, dar o sa-mi fac!

M-am apucat de curatenie (perdele, covoare, dulapuri), vreau sa fac zarzavat de ciorba, sa coc vinete si ardei pentru congelat, plus copilul, plus cele zilnice (mancare, calcat si alte maruntisuri). Si am senzatia ca trece timpul prea repede. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Feteleeee...neata...

Am nevoie de o fata tehnicuta ca am patit o pozna...ma pricep io cat de cat si la capitolul asta, dar nu suficient sa-mi gasesc singura rezolvarea, iar IT-istul meu e la servici...

So...nush pe ce am apasat, dar am modificat rezolutia paginii la forum si imi apare o pagina uriasa...ca si cum ar fi maximizata la 200%, tot tre' sa misc cursorul din josul paginii stanga-dreapta ca sa pot citi, iar scrisul ma zgaraie pe retina ce mare e...
In rest totul e normal...rezolutia calculatorului e aceeasi, orice alta pagina pe net mi-o vede normal, doar asta din forum imi apare asa...fac o cinste cui ma ajuta...de fapt, oricum fac cinste azi cu ce va pofteste inima, dar in cazul asta plusez...

Legat de mesajul meu de azi noapte...sorry!!!...dar eu la ore din astea mici si mai ales pe intuneric, cand ma simt eu asa mai mica si mai singurica in univers...imi cam las mintea sa zburde...si uneori o mai ia pe coclauri. Ziua, in general, imi revin si ma integrez destul de bine in decor...mai ales ca trec eu pe planul doi si ceilalti devin obiectul (sau subiectul) central al intereselor si preocuparilor mele cotidiene...desi recunosc ca in ultima vreme trairile mele sunt atat de intense si mi-e greu sa ma concentrez si sa ma focalizez pe diferite chestii...no, hai, gata, ca iar bat campii...

Deci, ma ajuta si pe mine careva cu 'lupa' asta...ca asa se vede...ca prin lupa...

Tnx!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neata!

Ma mai tineti minte?

Eu nu v-am uitat chiar daca am disparut ca magarul in ceata , m-am gandit la voi zilnic. Motivul ...am plecat cu pitica la tara pentru cateva zile si mi-am dat seama ca ii este mult mai bine acolo si din iulie am stat la bunici la tara ..ne-am facut tarancute si tare bine ne este ...Acum suntem intr-o vizita scurta in Bucuresti, pana la toamna (care este atat de aproape ) o sa lipsim de pe aici .

Nu am apucat sa recuperez nimic ......dar mi-a fost frica ca daca stau sa recuperez nu o sa mai apuc sa va scriu. Sper din tot sufletul ca suteti bine si mamicile si pufuletii.

Apropo de asta as vrea si eu noile parole ...am incercat sa intru si nu am reusit cu vechile parole...mi-e tare dor de pufuleti si as vrea sa ma mai delectez si eu cu niste pozici frumoase, poate chiar reusesc sa va pun poze cu tarancuta Isabela .

Sper sa ma mai primiti printre voi !

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza! Inca m aintreb ce caut pe aici la ora asta avand in vedere faptul ca delfita pana la ora 1:30 nu a vrut sa doarma.

Elefanticaaaaaaa chiar ieri m-am gandit la tine!! WB!

Ayanna daca folosesti explorer incearca asa: pe bara de jos in coltul drept o sa vezi ceva cu 100%, 200%.....seteaza-l la 100%. Sper sa fie asta! Si....

LML Dariutza!!! Sa cresti mare si frumoasa, sa o bucuri pe mami asa cum o faci in fiecare clipa!

LML Madalina si Stefan!!

MP ce frumos ai spus tu acolo cu sufletul.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Mandruta iti dau un semn dupa ce stabilesc cu dece. si spor la treburi!

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Xela,copii pot merge la gradinita(aici) de la 2 ani,statul englez ofera gratuitate la orice gradinita particulara numai 3 ore pe zi,daca doresti sa ii lasi mai mult treb sa platesti(e cam scump),dar in fctie de venituri iti poti recupera banii inapoi….apoi raspuns la sondaj…Ariana a fost alaptata exclusiv si eu i-am dat mancare pasata,nesarata si mananca,ii mai dau si finger foods(din fructe) dar numai cu caisa se descurca…
Alicredo,esti aici langa mine?in irl?pai eu te stiam in Cluj?cand ai mers acolo?raspuns la sondajul tau nu o sa ii iau premergator ,poate antemergator(ce a luat Miremia pt delfita)
Miremia,frumoase jucarii i-ai luat delfitei…..am vazut ca una din jucarii(cea cu cercuri) e pt varsta de 12 luni +…daca imi permiti sa spun ceva ce ni s-a spus la cursul de Toys&playtime….e bine ca sa le oferim jucarii adecvate varstei,pt ca ei sa exploreze treptat jucaria,modul de a se juca,de a invata treptat,pt ca ei sunt mici si nu stiu exact ca la ce foloseste jucaria X,o va roade sau o va da de pamant,nu-I invata utilitatea si cand vine timpul sa o foloseasca e plictisit de ea…..ca si oferirea de puzzle-uri,nu e ok sa oferim unui copil un puzzle defect,care are piese lipse,pt ca nefinalizarea lui duc la fustrari,la refuzarea efectuarii altuia ….sper sa nu te deranjeze ca am spus asta,poate ca i-ai luat-o pt mai tarziu sau poate nu e alegerea ta,eu am gasit acum portita sa spun asta,e doar parerea mea….
MP,multumim de aprecieri….eu din ce am vazut in poze,arati ff bine…..iti spun eu ca a fi gazella cum sunt eu,nu e chiar ok,nu sunt complexata,imi accept corpul asa cum e,dar vreau sa va spun ca nu e usor sa fii slab,degeaba port marimea 36-38 daca te califici in categoria femeia snur………..acum noroc ca alaptez…ca…editez pt ca vreau sa mai spun ca multi ani am fost complexata,nemultumita de mine,de corpul meu,cred ca intotdeauna vrem mai mult indiferent de ce avem,fiecare ne "luptam" cu ce nu ne place,eu,sincer va inteleg cand ziceti ca vreti sa slabiti pt ca eu sunt de partea cealalta,vreau sa ma ingras.....

Bea,mi-a placut raspunsul tau vis-a-vis de acest subiect....

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Simplicity nici nu observasem ca e pt 12+. O sa i-o dau mai tarziu atunci.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna fetelor!eu intru mai rar din cauza de soacraaaaava povestesc eu cand pleaca ce si cum......acum apuc sa scriu doar cand e plecata de acasa ca daca nu sta pe langa mine si citeste daca scriu cevav-am citit.....legat de sondajul cu premergatorul la noi e super distractie cu el...i-am pus jucarele pe o masuta si alearga pana la ele le i-a le mozoleste le arunca si mami vine le pune inapoi si iar aceeasi distractiese plmiba prin toata casa si cand oboseste ridica manutele sa-l iau de acolo....eu il voi folosi...
raul nu mai vrea legumele....din cauza de soacra....ufff nu stiu exact ce i-a facut dar plange cand simte gustul si inainte le papa fara probleme..in fine tre sa insist dar daca stiti voi o metoda.....va rog un sfat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza! Inca m aintreb ce caut pe aici la ora asta avand in vedere faptul ca delfita pana la ora 1:30 nu a vrut sa doarma.

Elefanticaaaaaaa chiar ieri m-am gandit la tine!! WB!

Ayanna daca folosesti explorer incearca asa: pe bara de jos in coltul drept o sa vezi ceva cu 100%, 200%.....seteaza-l la 100%. Sper sa fie asta! Si....

LML Dariutza!!! Sa cresti mare si frumoasa, sa o bucuri pe mami asa cum o faci in fiecare clipa!

LML Madalina si Stefan!!

MP ce frumos ai spus tu acolo cu sufletul.

_

AMR 7 kg

Multumesc Miremia!
...dar nu e asta...in explorer in vede ok...dar eu folosesc in mod curent Mozilla...si ce e curios e ca celelalte pagini(tab-uri) mi le vede normal, numai pufuletii sunt uriasi...si iti zic cam ce am facut, vroiam sa scriu ora 9:40 si vroiam sa pun minutele 'la putere', nush cum se cheama operatiunea asta...si am facut combinatia de taste shift+ctrl+plus(+) ca in word...si am tot plusat...am incercat combinatia inversa cu minus, dar degeaba...nush ce am facut...ca de plusat vad ca tot merge, dar nu mai pot reveni la normal...cred ca o sa intru cu explorer dar cu ala nu-s obisnuita deloc, aici imi salvam linkurile direct in bara de sus ca sa le accesez usor...explorer nush daca-mi permite...

Mergi la inceput

Gataaaa...am rezolvat...Ctrl -, fara shift....of, ca tare greu mai fu...

Mergi la inceput