Iadul din rai....

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Cred ca s-au exprimat la acest topic toate sentimentele de furie, revolta, durere legate de aceasta tragedie. Alte cuvinte nu stiu daca mai exista. Dumnezeu sa le dea putere parintilor loviti de acest soc, si asa cum spunea cineva Doamne ajuta sa nu innebuneasca.
Sustin ca trebuie sa facem ceva, sa ne revoltam, sa fim solidari, sa inteleaga odata nesimtitii astia de la putere ca nu mai putem inghiti sfidarea si aroganta cu care ne trateaza,nu ne mai putem resemna si nu putem uita "subiectele" de break news defilate o sapatamana- doua la televizor. Cred ca trebuie sa mai facem o revolutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

a murit si al 5lea copil...
aseara am imbracat copilul..am iesit pe balcon si am aprins o lumanare..ne-am rugat pentru copilasii pierduti in Giulesti..si pt Darius al nostru...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

a murit si al 5lea copil...
aseara am imbracat copilul..am iesit pe balcon si am aprins o lumanare..ne-am rugat pentru copilasii pierduti in Giulesti..si pt Darius al nostru... acum 2 ani...ma intorceam acasa...cu Darius in sicriul mic si alb....probabil asa cum azi isi iau si alti parinti nenorociti pe viata copilasii morti acasa....

...ma doare atat de tare... nu e drept!!! nu e!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Dumnezeu sa il aiba in grija....
tot se cauta vinovati....nu e unul..nu sunt doi...sunt multi..e un lantz...e intreg sistemul..suntem noi..care nu rabufnim...am iesit in strada..si am strigat..ca niste matze lesinate...nu avem curajul..hotararea...sa facem ceva....cu riscul sa par deplasate..pe vremea lui stefan se adunau mari de oameni...stiind ca se duc catre moarte..dar isi aparau cu indarjire crezul..astazi....mor...oricum..dar fara LUPTA!!!!!!!!!!!!!!
si cand dau vina pe noi..ma includ si pe mine...si pe tine..si pe toti care cititi..fie ca sunteti in tara..sau "fugiti"..departe din ea...vina e a tuturor...din acest motiv doare atat de tare....

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Am aflat vestea de pe hotnews intr-o dimineata la "revista presei" si am simtit cum se prabuseste cerul.....cum iadul a urcat pe pamant.
Pentru sufletele pruncilor ne rugam, la fel pentru cei in stare grava, pentru parintii tuturor copiilor, familiile lor. Dincolo de a ne multumi sa ne declaram doar durerea si a spune ca suntem fericiti ca avem langa noi un copil propriu al carui zambet sa ne intoarca un zambet si a carui manuta sa ne stearga o lacrima, suntem datori fata de parintii greu incercati sa SOLIDARIZAM. Nu numai declarativ! Si pentru copiii nostri sanatosi suntem datori sa nu lasam nesanctionata o astfel de tragedie. Nu putem doar sa acceptam implacabil "destinul" trist al acelor prematuri care luptau sa traiasca...
Numai in Romania opinia publica se resemneaza ca nu se poate face nimic. Trebuie sa fie ceva posibil.
Legal sau chiar si numai prin presiune publica. Televiziunile fac mare balci din asta: afli lucruri de un cinism care te fac sa te revolti! Cum adica cei carora li s-a luat viata nu vor fi inmormantati crestineste? Cine hotaraste asa ceva?!Sunt departe dar daca o semnatura in plus poate conta si schimba un ministru sau contribui cu ceva suntem aici!
E moral sa ne simtim afectati si noi! Trebuie sa ne gandim ca se putea intampla in trecut si NU trebuie sa lasam sa fie posibil asa ceva in viitor. Una e un accident-se intampla in fiecare secunda unul! E altceva neglijenta, indiferenta, nesimtirea, INUMANITATEA la care s-a ajuns!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

pai ...tine de Patriarh... care e prea ocupat cu arestarea lu' nepot'su ...ptr trafic de droguri,daca am inteles eu bine.

Gabriela
23 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

e cumplit...Doamne, cat cinism .O cucoana -ca-s prea nervoasa, revoltata etc- sa-i mai retin si numele spune pe Antena 3 :"copilul care a murit azi va primi in loc de 3000 lei ,5000 lei".Oamenii astia au ceva sfant in ei?!

Gabriela
23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

e cumplit...Doamne, cat cinism .O cucoana -ca-s prea nervoasa, revoltata etc- sa-i mai retin si numele spune pe Antena 3 :"copilul care a murit azi va primi in loc de 3000 lei ,5000 lei".Oamenii astia au ceva sfant in ei?!

Gabriela
23 +

Atat costa o viata abia inceputa si sfarsita in cele mai cumplite chinuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Dumnezeu sa il aiba in grija....
tot se cauta vinovati....nu e unul..nu sunt doi...sunt multi..e un lantz...e intreg sistemul..suntem noi..care nu rabufnim...am iesit in strada..si am strigat..ca niste matze lesinate...nu avem curajul..hotararea...sa facem ceva....cu riscul sa par deplasate..pe vremea lui stefan se adunau mari de oameni...stiind ca se duc catre moarte..dar isi aparau cu indarjire crezul..astazi....mor...oricum..dar fara LUPTA!!!!!!!!!!!!!!
si cand dau vina pe noi..ma includ si pe mine...si pe tine..si pe toti care cititi..fie ca sunteti in tara..sau "fugiti"..departe din ea...vina e a tuturor...din acest motiv doare atat de tare....

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

asa este, sintem toti implicati si, deci, toti de vina ca sistemul a ajuns la o astfel de tragedie. Ei, cei care lucreaza in el, sint vinovati de indiferenta, de lipsa de profesionalism. Noi, cei care il utilizam, sintem vinovati ca am lasat lucrurile cu "merge si asa" pina cind... nu a mai mers. Daca nu facem ceva acum, o sa intilnim din ce in ce mai multe tragedii. Nu este prima aceasta. A mai fost asistenta care a lasat puiul sa arda in incubator. Am blamat-o atunci si am sperat ca a fost un caz unic. Dar uite ca, acum, alta asistenta si-a parasit locul in care trebuia sa fie prezenta, neglijenta ei a lasat incendiul sa ia amploare si sa arda bebelusi mici si fragili.
Pentru ei, pentru copiii nostri, pentru noi, sa scapam de rusinea de a lasa o astfel de romanie mostenire copiilor nostri, sintem datori sa iesim in strada, sa nu lasam sa mai fie si alte cazuri de acest fel.
Trebuie sa ne unim, sa actionam, sa cutremuram sistemul din temelie si sa il schimbam acum, cit se mai poat salva ceva din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

cuvintele sunt de prisos iar durerea din sufletul parintilor este de neimaginat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Drum lin, inger curat!

Mamica fluturasului Andrei si 13+

Mergi la inceput