Iadul din rai....
Raspunsuri - Pagina 10
claucia spune:
Marius...ce sentimente, ce revolta, ce furtuna ai produs in sufletul meu...am inceput cu cele ce ai scris tu sa simt cu adevarat ce inseamna, ce poate insemna, ce ar putea sa insemne si cu nu pot simti, aceasta tragedie...
Iti multumesc pentru ce ai reusit sa trezesti in noi.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lillo
Atat costa o viata abia inceputa si sfarsita in cele mai cumplite chinuri? |
5 bebelusi ,practic, UCISI! si guvernul da bani .
Gabriela
23 +
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Laura25 spune:
Zbor lin, ingerasi!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carmenstefi spune:
...........nu am cuvinte,soc e putin zis cand am vazut stirea pe net,e greu si totusi se intampla...
Dumnezeu sa ii aiba in grija
carmen si stefii
luhtien spune:
Cel de Sus sa ii ocroteasca si sa le dea putere sa treca pentre acest moment nefericit.
Cuvintele sunt de prisos!
Eu de obicei nu ma uit la stiri. Eeee...in ziua aia a fost un facut. Am trecut pe langa televizor fix atunci cand aratau cum ii scoteau pe targi. Groaznic. Mi se strange si acum stomacul.
Mi-e inima plina de revolta muta. De lacrimi. De ura. De compatimire. De disperare. De ganduri pentru parintii stigmatizati. Pentru cei mici, plecati prea repede din lumea asta cruda, o lacrima de mama.
Ma uit la puiul meu si ma bucur si multumesc ca este sanatos!
chatonel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
5 bebelusi ,practic, UCISI! si guvernul da bani . Gabriela 23 + "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
asa este, parintii ar trebui sa faca proces statului roman pentru omucidere prin neglijenta.
Leditia spune:
Somn lin ingerasilor. si putere multa parintilor pt a trece peste aceasta cumplita tragedie.
Nu am cuvinte sa-mi exprim durerea,frustrarea si sentimentele care ma incearca de cand am vazut aceasta stire..E ingrozitor ce s-a intamplat acolo,e ingrozitor ce se intampla in tara asta si nimeni nu e pedepsit..e revoltator...
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
alex_andra spune:
La Giulesti e plin de lumanari, in fata spitalului...mi se strange stomacul
Somn usor, ingerasi
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mutze spune:
Fratilor,haideti sa facem ceva.Nu trebuie sa uitam ca "fierul se bate cat e cald".Inteleg starea cumplita creeata in sufletul vostru mamelor,insa,va rog sa va reculegeti si sa va redirectionati toata furia,durerea,frustrarea spre modul in care putem face o schimbare acum cat nu e prea tarziu.Marius,mi-ai spus ca vei reflecta la propunerea mea,dar ma vad nevoit sa-ti spun ca timpul lucreaza in defavoarea noastra.
Marian