Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa n-am mai dat demult nici un semn de viata dar acum ca mai incape sa iasa soarele si pe strada noastra mi-a mai revenit cheful de viata si de forum daca va era dor de noi am mai pus ceva poze cu fetele la semnatura iar asta e cu dedicatie pt Iuria si Maria Alexandra( de Ioana_fota)-prietenii stiu de ce si concediu placut celor aflate in deplasare Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
mandruta spune:
Simplicity si Dece, multumesc de (re)primire!
Eu ma intorc la servici, iar cu fata ramane sotul. Facem schimb. Lucrez aproape de casa, am program lejer si o colega foarte intelegatoare. Plus ca beneficiez de vacante. Si am noroc cu sotul meu, care m-a ajutat mereu si isi doreste sa faca asta. Doar ca nu cred ca-si da seama ce-l asteapta.
alicredo spune:
atata de zapacita am fost incat am uitat sa sar in sus de bucurie[batutcap] ca avem primul dinte de vreo 5 zile....in partea dreapta si acum isi face loc(se vede crapata si umflata gingia )in partea stanga jos....asa ca....permiteti-mi sa ma bucur si eu:
......................
......................
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
Dastefa bine ai revenit iar Miruna e o dulce in colacelpupam
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Mandruta WB si tie si spor la treburi ca acusi vine 1 sept.
Lillo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Of, l-am lasat pe fi-miu in pampersi si la bustu' gol sa se joace, ca este cald rau, insa e ud leoarca pe tot corpul de la baleee!!! Acum i-am pus o bavetica (doar o bavetica...) zici ca e pici de Chipendales! Si cu zambetul ala stirb... cuceritor de-a dreptul! Voi ce faceti cand cade din fundulet? Reusesc pufuletii sa se redreseze, adica sa-si scoata piciorul de sub ei etc? Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Al meu cade fie pe spate si apoi se intoarce pe burtica si se aseaza iar, sau pica in nas si se impinge in manute si se redreseaza. Oricum acum nu mai sta in fund ca a gasit o noua distractie...statul in picioruse si nu mai e chip sa il conving sa stea in fundulet.
ioana_fota spune:
Dastefa trebuie sa multumim si Delfinitei (de Miremia) .
miremia spune:
Nu prea aveam chef de scris, sunt cam suparata de vreo 2 zile dar n-am putut sa nu-i urez mandrutei wb!! Sunt asa de efricita ca ne-ai scris (credeam ca ne-ai parasit si tu). Poate ne mai intalnim si noi, ce zici? Cristi.
Dece sa-i fie de bine lui jiji! Felicitari pt ambitie si spor!
Alicredo Abia astept si eu sa vad primul coltisor!
Ratusca wb! 0.7....si te plangi???
Simplicity Ariana.
Dastefa ma bucur ca a ajuns si ca ii place Mirunei.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
miremia spune:
Lillo si eu sunt socata si parca azi am avut asa o stare....sa-mi tin copila cat mai mult in brate.
Ioana nu cred ca mai vin la mare pana se termina sezonul. Macar mi-am facut damblaua ( de intrebare decenuela) si am facut o baie in mare. Undeva pe la ora 9-9:30 seara (e a doua oara in viata mea cand fac baie noaptea) dar am avut avantajul sa nu imi fie rusine cu surplusul de kg. Oricum Ioana, ne putem vedea alta data pt ca eu vin destul de des.
Sa va zic de Mara....a dormit mititica de la 21;30 aseara pana azi la 11;30, cu treziri pt laptic. Cred ca a fost taaare obosita. Azi i-am facut mango+mar+LP si dupa ce m-am luptat cu ea la inceput cand a dat de gust a inceput sa deschida singura gurita. Deci secretul este sa insist!
Acum ma duc sa desfac bagajul si sa fac putina ordine prin casa.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg