Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

mai fetelor nush ce m-a apucat ca citesc de ingerasi care au plecat prea devreme la cer.....plang ca o nebuna cu Diana in brate si o iubesc mult..si stau mai mult cu ea si ne jucam...

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

hai scriu repede pana nu incepe moldoveanu sa-si strige drepturile ( gastronomice ofc)

nmandrutza....bine ai revenit....incepi munca? ar fi 4 ore sau mai mult? ce faci cu bbina?

razusco...de asemena BN....am o intr arzatoare.cum stai cu kg???? si regimurile????

miremia...scurta vacantza...facusi baie?

MP...ce frumu sa fiti cu totii impreuna...scapasi mama, de mocirla asta...ce-ti pasa....

io...ce sa zic...fac foametea...cica azi legume...daca nu mor..atunci slabesc...totul e sa nu-l afectez pe jiji....o saptamana de shoc...dupa tin si io ceva mai sanatos..dar tre sa scap repede de 2-3 kile....sa am hambitz mai departe..

pup ..urla moldoveanu....aveam azi spanac, galbenus adaugate la un mix....de tot felul( ce-i dadeam io piure)

aoleu ....NU-I BUN CONGELATUL IN STICLA..????....BINE CA STIU...DAR IN PUNGUTZE MICI?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Eu pun in tavita de cubulete de gheata,o acopar cu o punga si cand s-a congelat scot cuburile si le pun in pungute care se inchid cu sina,care se inchid ermetic...scriu ce e in punguta respectiva si data si le folosesc intr-o sapt,maxim 2....

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna ziua dupa mult, mult timp!
Iertati-ma de absenta, noi am fost plecati la tara. M-a luat sotul din scurt, mai avea niste zile de concediu si am plecat fara sa ne facem planuri din timp. Acolo nu avem internet, nici macar la TV nu m-am uitat ca nu am avut timp.
Mi-e greu sa recuperez atat din urma, dar mi-a fost tare dor de voi!
Am multe de facut, eu la 1 septembrie incep munca si vreau sa las totul in ordine. Va pup pe toate si pe pufuleti!
WB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:

hai scriu repede pana nu incepe moldoveanu sa-si strige drepturile ( gastronomice ofc)

nmandrutza....bine ai revenit....incepi munca? ar fi 4 ore sau mai mult? ce faci cu bbina?

razusco...de asemena BN....am o intr arzatoare.cum stai cu kg???? si regimurile????

miremia...scurta vacantza...facusi baie?

MP...ce frumu sa fiti cu totii impreuna...scapasi mama, de mocirla asta...ce-ti pasa....

io...ce sa zic...fac foametea...cica azi legume...daca nu mor..atunci slabesc...totul e sa nu-l afectez pe jiji....o saptamana de shoc...dupa tin si io ceva mai sanatos..dar tre sa scap repede de 2-3 kile....sa am hambitz mai departe..

pup ..urla moldoveanu....aveam azi spanac, galbenus adaugate la un mix....de tot felul( ce-i dadeam io piure)

aoleu ....NU-I BUN CONGELATUL IN STICLA..????....BINE CA STIU...DAR IN PUNGUTZE MICI?

Aoleo, ca ma nimerisi la punctul sensibil! de bine ce ma laudam ca amr 0.5, m-am intors cu amr 0.7! si eu care credeam ca am scapat si de 0.5 aia... of, dar nu ma las! S-a simtit clar ca nu am mai prestat de 2 ori pe zi afara cu Andrei prin parc...

De unde iei soro spanac, ca inca nu a aparut in piata! Sau a aparut intre timp de cand sunt eu plecata?

cred ca totusi cu pungulite de plastic e ok, eu fasolea si broccoli asa le tin la congelator in pungulite mici de plastic. dar pentru piure nu merge, trebuie sa iau din acelea care au un fel de fermoar sus... cred?

Sa inteleg ca ai re-inceput in forta cura de slabire? Succes!, daca vrei rezultate imediate, infometarea e cea mai buna solutie (si cea mai proasta din pacate...)

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetili..am uitat sa specific ca..jiji traieste dupa brocoli de ieri...dar v-ati dat seama nu???

acum declar succes garantat la spanac...adik amestecatura aia ..in care predomina spanacul+ 1 galbenus.....sper insa sa nu moara nici de data asta.

acu manaca gazeala...sa nu se usuce ca o trestie..o chestyie f buna: am pus intr-o punga din aia de cuptor 1 dovlecel, 1 vanata, 2 ardei grasi de culori diferita, 2 rosii ( cartofi nu)..cred ca merg mai multe leg puse..am condimentat...putin f putin ulei masline si a iesit o nebunie...ca au fiert acolo in suc propriu....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

cred ca totusi cu pungulite de plastic e ok, eu fasolea si broccoli asa le tin la congelator in pungulite mici de plastic. dar pentru piure nu merge, trebuie sa iau din acelea care au un fel de fermoar sus... cred?

Din acelea am eu,sunt super ok,parerea mea,aici se numesc freezer bag,sunt f practice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Of, l-am lasat pe fi-miu in pampersi si la bustu' gol sa se joace, ca este cald rau, insa e ud leoarca pe tot corpul de la baleee!!! Acum i-am pus o bavetica (doar o bavetica...) zici ca e pici de Chipendales! Si cu zambetul ala stirb... cuceritor de-a dreptul!

Voi ce faceti cand cade din fundulet? Reusesc pufuletii sa se redreseze, adica sa-si scoata piciorul de sub ei etc?

Mergi la inceput

Citat:

fetili..am uitat sa specific ca..jiji traieste dupa brocoli de ieri...dar v-ati dat seama nu???

acum declar succes garantat la spanac...adik amestecatura aia ..in care predomina spanacul+ 1 galbenus.....sper insa sa nu moara nici de data asta.

acu manaca gazeala...sa nu se usuce ca o trestie..o chestyie f buna: am pus intr-o punga din aia de cuptor 1 dovlecel, 1 vanata, 2 ardei grasi de culori diferita, 2 rosii ( cartofi nu)..cred ca merg mai multe leg puse..am condimentat...putin f putin ulei masline si a iesit o nebunie...ca au fiert acolo in suc propriu....

se gasesc pungi speciale pt cuptor?cand eram acasa erau pungute din astea numai la pachetele de condiment gen pui cu usturoi la cuptor....cum ai pus legumele in punga,taiate sau intregi.....suna tare bine,ca si cum ar fi un ghiveci de legume....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

n-am mai dat demult nici un semn de viata
dar acum ca mai incape sa iasa soarele si pe strada noastra mi-a mai revenit cheful de viata si de forum

daca va era dor de noi am mai pus ceva poze cu fetele la semnatura
iar asta e cu dedicatie pt Iuria si Maria Alexandra( de Ioana_fota)-prietenii stiu de ce

si concediu placut celor aflate in deplasare

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Of, l-am lasat pe fi-miu in pampersi si la bustu' gol sa se joace, ca este cald rau, insa e ud leoarca pe tot corpul de la baleee!!! Acum i-am pus o bavetica (doar o bavetica...) zici ca e pici de Chipendales! Si cu zambetul ala stirb... cuceritor de-a dreptul!

Voi ce faceti cand cade din fundulet? Reusesc pufuletii sa se redreseze, adica sa-si scoata piciorul de sub ei etc?

tare asocierea cu "pici de Chipendales"

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput