Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 5
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Nu prea aveam chef de scris, sunt cam suparata de vreo 2 zile dar n-am putut sa nu-i urez mandrutei wb!! Sunt asa de efricita ca ne-ai scris (credeam ca ne-ai parasit si tu). Poate ne mai intalnim si noi, ce zici? Cristi. Dece sa-i fie de bine lui jiji! Felicitari pt ambitie si spor! Alicredo Abia astept si eu sa vad primul coltisor! Ratusca wb! 0.7....si te plangi??? Simplicity Ariana. Dastefa ma bucur ca a ajuns si ca ii place Mirunei. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Nu pot sa va las, sunt dependenta de voi! Stabilim o zi si ne intalnim.
Cat despre ce s-a intamplat la Giulesti, am plans toata dimineata. Nu cred ca exista durere mai mare decat asta. Uneori nu inteleg de ce trebuie sa sufere niste suflete nevinovate pentru niste incompetenti, care gasesc bani pentru toate tampeniile, dar pentru sistemul de sanatate nu. Si saracele mamici... nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lor... Sa le dea Dumnezeu putere sa mearga mai departe, sa nu-si piarda mintile, ca dupa un asemenea soc, ele fiind imediat dupa nastere...
miremia spune:
Inca 2 si ma duc:
Indemnizatie lipsa si la mine (data trecuta am primit pe 17), iar sora mea a primit-o prin posta acum o saptamana.
Imi place de voi ca sunteti mai active in ultima vreme.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
mandruta spune:
Acum sa va zic de fi-mea: mananca mult, orice ii dau. Ieri am incercat carnita. Papam deja branzica si iaurt cu fructe. Sta in fund, sta in picioare sprijinita sau tinuta de maini, nu i-au dat dintii, dar ma astept oricand. Nu pot s-o las singura in pat ca o gasesc pe jos. Sta in 4 labe, dar inca nu merge de-a busilea. E foarte smechera si profita de noi. Nu mai stiu... Are 7500 g si 66,5 cm.
mandruta spune:
citat din mesajul lui miremia Inca 2 si ma duc: Indemnizatie lipsa si la mine (data trecuta am primit pe 17), iar sora mea a primit-o prin posta acum o saptamana. Imi place de voi ca sunteti mai active in ultima vreme. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Eu nu am primit inca indemnizatia. Deloc. O astept ca pe Mos Craciun.
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui mandruta Simplicity si Dece, multumesc de (re)primire! Eu ma intorc la servici, iar cu fata ramane sotul. Facem schimb. Lucrez aproape de casa, am program lejer si o colega foarte intelegatoare. Plus ca beneficiez de vacante. Si am noroc cu sotul meu, care m-a ajutat mereu si isi doreste sa faca asta. Doar ca nu cred ca-si da seama ce-l asteapta. |
Ma bucur ca ai aparut,cuscra
mami de 2 ochi albastri
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Eu nu am primit inca indemnizatia. Deloc. O astept ca pe Mos Craciun. |
nici eu nu am primit nici un leut din indemnizatie si am sunat azi si mi-au spus ca sapt asta pana vineri intra abnutii asa ac sper sa se rezolve si la voi celelelalte.Miremia ce ai patit de sti supi?daca ne poti spune.Ma laud si eu na,azi a papat un mar cu jumate de morcov si ia palcut,la noi secretu e sa-i si fei un pic foame ca altfel..lacatel la gurita
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
rox_y spune:
mandruta bine ai revenit
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot
dulcineea_cj spune:
Indemnizatia si eu am primit-o prima pe 18,apoi pe 23 si acum ...nu stiu Inca astept O primesc pe card
mami de 2 ochi albastri
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui mandruta Acum sa va zic de fi-mea: mananca mult, orice ii dau. Ieri am incercat carnita. Papam deja branzica si iaurt cu fructe. Sta in fund, sta in picioare sprijinita sau tinuta de maini, nu i-au dat dintii, dar ma astept oricand. Nu pot s-o las singura in pat ca o gasesc pe jos. Sta in 4 labe, dar inca nu merge de-a busilea. E foarte smechera si profita de noi. Nu mai stiu... Are 7500 g si 66,5 cm. |
Uauuuu! stati in 4 labe! noi nu, evident dar in schimb radem la toata lumea in hohote, indiferent daca ne baga cineva in seama sau nu, noi radem
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
dulcineea_cj spune:
Vreau si eu bibe TTPoate il prostesc cu tetina aluia sa inghita ceva apa sau ceai sau...orice In afara de san Ma omoara noaptea In afara de Jiji al DecenuElei mai e vreun bb care suge toata noaptea ?al meu din juma'in juma' de ora,din ora in ora Ma omoara !!!!!!!!!!
mami de 2 ochi albastri