Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Simplicity si Dece, multumesc de (re)primire!
Eu ma intorc la servici, iar cu fata ramane sotul. Facem schimb. Lucrez aproape de casa, am program lejer si o colega foarte intelegatoare. Plus ca beneficiez de vacante. Si am noroc cu sotul meu, care m-a ajutat mereu si isi doreste sa faca asta. Doar ca nu cred ca-si da seama ce-l asteapta.

Ma bucur ca ai aparut,cuscra

mami de 2 ochi albastri

pentru Sumudica si pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Dastefa bine ai revenit si tu ..foarte draguta mirunica.

Btw....ce-mi place atmosfera p-aci..parca suntem mai vorbarete, nu-i asa??

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

nu am mai intrat de mult, sunt nerecuperata...sincer nu mai gasesc timp deloc de forum, Dragos e foarte activ si vrea mereu atentia mea...asa ca jos palaria fetelor care inca mai pot scrie

am zis ca macar asa un mesaj din joi in pasti sa scriu ca asa e frumos. Dragos este dupa cum v-am zis un dragut a ajuns la 9 kg, i-au dat deja 2 dinti unul de vreo saptamana, al doilea de cateva zile dar au fost cu cantec, suparat, nervos si cu diaree. Acum vad ca si-a revenit si spre surprinderea mea a inceput sa doarma ziua de pranz cate 2-3 ore... azi s-a intrecut pe el doarme de la 12:30..am fost acum la el ca m-am pus si eu in pat pe la 14:30 si m-am trezit dupa o ora speriata ca nu m-a trezit inca dar n-are el treaba, si-a tras o paturica in cap si doarme linistit(binenteles cu fata libera cum face si ma-sa cand e prea lumina in camera). Si pisoiul e mort si el la datorie...tot in patut cu bebe...demult nu a mai dormit cu el..ups...se aude sirena...gata intram in actiune...o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

A, da, am uitat: si noua ne apare al treilea dintisor! Sus stanga. Marait si nu prea, nu mai mult ca de obicei, sa vedem in continuare ce se intampla.

Mmmm, am pofta de ceva dulce si nu am nimic in casa. il astept pe strumf sa se trezeasca si dau o raita prin Billa pentru ceva "goodies" ... doar am amr 0.7! (in curand se va citi de la coada la cap daca o tin tot asa...)

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

no news is good news, am fost la munte . daca tot a trebuit sa mergem sa vedem finutza mica nascuta in aceeasi zi in care A a facut 3 ani am profitat si noi si am ramas 2 nopti acolo. am sosit mai devreme acasa si am intrat sa va salut.

maine poate am timp sa recuperez sa vad ce s-a mai intamplat.

va pup si revin cand pot cu impresii si poate si poze

Mergi la inceput

NINO, NINO!!! (oare avem emoticon cu girofar? )A intrat indemnizatia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

no news is good news, am fost la munte . daca tot a trebuit sa mergem sa vedem finutza mica nascuta in aceeasi zi in care A a facut 3 ani am profitat si noi si am ramas 2 nopti acolo. am sosit mai devreme acasa si am intrat sa va salut.

maine poate am timp sa recuperez sa vad ce s-a mai intamplat.

va pup si revin cand pot cu impresii si poate si poze

Salut! Mi-e jena sa spun WB, ca nici eu nu am mai intrat de un car de vreme! Ce face C?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Vreau si eu bibe TTPoate il prostesc cu tetina aluia sa inghita ceva apa sau ceai sau...orice In afara de san Ma omoara noaptea In afara de Jiji al DecenuElei mai e vreun bb care suge toata noaptea ?al meu din juma'in juma' de ora,din ora in ora Ma omoara !!!!!!!!!!

mami de 2 ochi albastri
a mea de cand o culc adica 9 pana la 5/5.30 cand are trezirea definitiva se mai trezeste sa manance de 3-4 ori...cand cum

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

helou! Ne mai cunoasteti? Incepem sa ne adunam dupa vacanta?
Eu sunt pe ultima suta de metri cu pauza si cu vacanta, ca din 1 saptembrie incep activitatea (mandruta, gmilady - mai este cineva care incepe in curand?).
In vacanta fiind, si eu si copiii, n-am avut timp de forumeala. A venit si bunicul in vizita, suntem familie numeroasa si nu s emai termina treaba.
Luc creste (8,5 kg), inca nu sta bine in fundic, inca nu are nici un dinte, e tare, tare vesel si-l iubeste pe frate-so de nu mai poate.

M-a impresionat si pe mine teribil drama de la Giulesti...Mi-a zis mama aseara si toata noaptea am visat aiurea. Ce poate fi in sufletul parintilor alora...

DASTEFA - ce Mirunica scumpa ai tu in poze si ce frumos se joaca amandoua!
XELA - asteptam poze de la munte. Cum s-au comportat puiutii?
HAIRCUT - nectarina e fructul preferat al lui Lucas. Sper sa-i placa si Maiei
MP - inteleg ca te-ai apropiat de mine (ai redus distanta la jumatate!). Adaptare usoara si tie si lui Alex, dar mai ales lui Radu, ca el trebuie sa mearga la scoala
LOREX - concediu placut si bobitz cuminte
DECE - m-am alaturat eforturilor disperate de slabire. Eu am inceput asa mai calm, dar tot spre starea de gazela tind. BLUEFLOWER - ne dai sperante? Cum merge dieta?
MIREMIA - nu fi supi!

Nu mai stiu, ca azi am citit tot, tot, dar in zilele trecute am cam chiulit...

Alexutzzza a mai scris? catalutza a...fugit?

Mami de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Vreau si eu bibe TTPoate il prostesc cu tetina aluia sa inghita ceva apa sau ceai sau...orice In afara de san Ma omoara noaptea In afara de Jiji al DecenuElei mai e vreun bb care suge toata noaptea ?al meu din juma'in juma' de ora,din ora in ora Ma omoara !!!!!!!!!!

mami de 2 ochi albastri

Daca pot sa te ajut sa-mi spui te rog. Eu TT iau de la un nene de pe ebay...mi se pare ca are preturi mai bune decat ce am vazut pana acum.
Spuneai la un moment dat ca ai luat un set de lingurite TT si se pare ca le-ai luat mai ieftin decat le luasem eu, nu poti sa incerci tot acolo?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput