Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Oani
Alexutza este in concediu cu Yannis si tati de Yannis. Sper sa se distreze maxim!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Vreau si eu bibe TTPoate il prostesc cu tetina aluia sa inghita ceva apa sau ceai sau...orice In afara de san Ma omoara noaptea In afara de Jiji al DecenuElei mai e vreun bb care suge toata noaptea ?al meu din juma'in juma' de ora,din ora in ora Ma omoara !!!!!!!!!!

mami de 2 ochi albastri
a mea de cand o culc adica 9 pana la 5/5.30 cand are trezirea definitiva se mai trezeste sa manance de 3-4 ori...cand cum

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

mai papa noaptea de 3-4 ori ?Ioi pai e ca si al meu

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Oani
Alexutza este in concediu cu Yannis si tati de Yannis. Sper sa se distreze maxim!

_

AMR 7 kg

Atunci sa-i uram concediu placut si distractie faina si bebe Yannis cumintel!

DULCINEEA - Luc nu a vrut nici cu TT, dar merita sa incerci. Al meu nu vrea LP din nimic, iar apa bea rar de tot cu o cana cu cioc sau cu paharelul de tuica (XELA ), dar noaptea se trezeste maxim o data. In schimb la 6-6 jumate da desteptarea.

Mami de +

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Vreau si eu bibe TTPoate il prostesc cu tetina aluia sa inghita ceva apa sau ceai sau...orice In afara de san Ma omoara noaptea In afara de Jiji al DecenuElei mai e vreun bb care suge toata noaptea ?al meu din juma'in juma' de ora,din ora in ora Ma omoara !!!!!!!!!!

mami de 2 ochi albastri

Daca pot sa te ajut sa-mi spui te rog. Eu TT iau de la un nene de pe ebay...mi se pare ca are preturi mai bune decat ce am vazut pana acum.
Spuneai la un moment dat ca ai luat un set de lingurite TT si se pare ca le-ai luat mai ieftin decat le luasem eu, nu poti sa incerci tot acolo?

_

AMR 7 kg

merci mult Esti o scumpa linguritele le-am luat de la o farmacie Bibe nu au dar am sa merg sa intreb daca nu-mi aduc pe comanda si la ce pret ?mi-ar trebui si sticluta si tetine de care sa spun ? vreu de alea Closer to nature ,flux mediu ? sau de care,peste 6 luni ? Miremia ,help !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:

Oani

_

AMR 7 kg

Atunci sa-i uram concediu placut si distractie faina si bebe Yannis cumintel!

DULCINEEA - Luc nu a vrut nici cu TT, dar merita sa incerci. Al meu nu vrea LP din nimic, iar apa bea rar de tot cu o cana cu cioc sau cu paharelul de tuica (XELA ), dar noaptea se trezeste maxim o data. In schimb la 6-6 jumate da desteptarea.

Mami de +

Al meu bea apa direct din sticla de Dorna Altfel nimic OF As vrea sa fac ceva sa dorm si eu noaptea

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:

Citat:

mami de 2 ochi albastri

Daca pot sa te ajut sa-mi spui te rog. Eu TT iau de la un nene de pe ebay...mi se pare ca are preturi mai bune decat ce am vazut pana acum.
Spuneai la un moment dat ca ai luat un set de lingurite TT si se pare ca le-ai luat mai ieftin decat le luasem eu, nu poti sa incerci tot acolo?

_

AMR 7 kg

merci mult Esti o scumpa linguritele le-am luat de la o farmacie Bibe nu au dar am sa merg sa intreb daca nu-mi aduc pe comanda si la ce pret ?mi-ar trebui si sticluta si tetine de care sa spun ? vreu de alea Closer to nature ,flux mediu ? sau de care,peste 6 luni ? Miremia ,help !

mami de 2 ochi albastri

Biberoanele sigur vin cu tetine slow flow (asa sunt toate) si sunt in set de 2,4 sau 6. Tetinele pt 6+ sunt fast flow si vin la set de 2.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

mami de 2 ochi albastri

_

AMR 7 kg

mami de 2 ochi albastri

Biberoanele sigur vin cu tetine slow flow (asa sunt toate) si sunt in set de 2,4 sau 6. Tetinele pt 6+ sunt fast flow si vin la set de 2.

_

AMR 7 kg

ms mult Merg sa intreb daca se poate sa comand

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziUA!
mandruta welcome back. chiar intrebam d tine zilele trecute.
xela si tu wb. ce mai fac puiutii?
dulcinea cj imi pare rau ca ink ai nopti a la jiji.micul shumudica poate se regleaza cu somnicul.
miremia nu mai supi. iti dam un si un sa nu mai fii supi.
in rest noi am avut o zi tare plangacioasa marait... nu stiu poate ii mai iese vreun dinte.. sa ma uit iar in gurita ca nu ma lasa.
oani 2002 wb.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

salut,

am aflat si eu despre tragedia de la giulesti...
mai bine nu aflam...
nu pot sa inteleg...nu pot...

azi am laut masa impreuna cu Tomaca si Tudorel, plus tati de pufulet!
F simpatici, sociabili, dragutzi! Tudorel s-a plimbat cu bobitza putin prin fata hotelului cat mamele lor au papat linistite
urma sa ne vdem pe plaja dupa amaiza dar bobitza mea doarme dusa de la 4...ioc bronz...cre ca ma intorc alba acasa..

sper ca voi sunteti bine, nu am citit din urma, incerc acum, cat mai doarme bobitza sa mai recuperez cate ceva!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Dastefa trebuie sa multumim si Delfinitei (de Miremia) .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

miremia,cu scuzele de rigoare

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput