Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 8
haircut spune:
bine-ati revenit Mandruta, Xela, Ratusca
Felicitari de dintisori tuturor noi inca nu dam semne.
Am avut o zi cu copil marait juma de zi. Nu stiu cum rezistati voi, dar pe mine ma cam termina psihic zilele astea in care nu reusesc sa-i fac pe plac nicicum.Maine va fi mai bine...
Ratusca, ce simpatica esti cu piciul razacios
Eu am bagat la congelator morcov si dovlecel taiate bucatele mici, asa cum le pun la fiert, in pungute cat pentru o saptamana(pungute normale stranse bine, bine la gura)Am zis ca scot o punga, fierb, pasez si congelez cubulete pentru o saptamana.Eu am auzit pe la tara ca rezista, asa am facut.Despre rosii nu prea stiu nici eu, ma gandeam sa le curat de coaja si seminte sa le fierb ca pentru bulion.Eventual si cu ardei. Si puse in sticlute de plastic la frigider, ca ma gandesc ca o sa folosesc destul de putin la o mancare, nu stiu...
Lorex, concediu placut
Multumesc tuturor pentru laudele la adresa pozelor Maiei. Le-am transmis si modelului si fotografului, profi amandoi, desigur
Fug la o baie ca am trimis piciul cu tati prin parc(tati bun ce avem noi)
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 helou! Ne mai cunoasteti? Incepem sa ne adunam dupa vacanta? Eu sunt pe ultima suta de metri cu pauza si cu vacanta, ca din 1 saptembrie incep activitatea (mandruta, gmilady - mai este cineva care incepe in curand?). In vacanta fiind, si eu si copiii, n-am avut timp de forumeala. A venit si bunicul in vizita, suntem familie numeroasa si nu s emai termina treaba. Luc creste (8,5 kg), inca nu sta bine in fundic, inca nu are nici un dinte, e tare, tare vesel si-l iubeste pe frate-so de nu mai poate. M-a impresionat si pe mine teribil drama de la Giulesti...Mi-a zis mama aseara si toata noaptea am visat aiurea. Ce poate fi in sufletul parintilor alora... DASTEFA - ce Mirunica scumpa ai tu in poze si ce frumos se joaca amandoua! XELA - asteptam poze de la munte. Cum s-au comportat puiutii? HAIRCUT - nectarina e fructul preferat al lui Lucas. Sper sa-i placa si Maiei MP - inteleg ca te-ai apropiat de mine (ai redus distanta la jumatate!). Adaptare usoara si tie si lui Alex, dar mai ales lui Radu, ca el trebuie sa mearga la scoala LOREX - concediu placut si bobitz cuminte DECE - m-am alaturat eforturilor disperate de slabire. Eu am inceput asa mai calm, dar tot spre starea de gazela tind. BLUEFLOWER - ne dai sperante? Cum merge dieta? MIREMIA - nu fi supi! Nu mai stiu, ca azi am citit tot, tot, dar in zilele trecute am cam chiulit... Alexutzzza a mai scris? catalutza a...fugit? Mami de + |
Hei, salutare!
Distractie placuta in ultimele zile de vacanta, profitati de ele din plin.
Lucul dragutel si oferim o mamicii
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica NINO, NINO!!! (oare avem emoticon cu girofar? )A intrat indemnizatia! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
La mine inca nu dar sper sa intre cat de curand
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
La mine inca nu dar sper sa intre cat de curand de Maia Ilinca (29.01.10) |
A intrat si la mineeeeee!!!!! . Si cat am asteptat-o . Acum la 7 a intrat!!!!
lorex spune:
seara buna
va fac putin ciuda?
stau langa piscina, in zona de relaxare, pe laptop, beau un coctail, bobitza doarme in carut lg mine
tocmai am term de recup cap trecut
LA MULTI ANI, BUBU!
felicitari Yannis pt dintisor!
AM vazut ca ramaserarti fara sprijin tehnic, eu eram pe telefon Ioana, nu aveam cum sa fac cap nou!
Noroc de Miremia, ca v-a salvat!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Multumesc fetelor care ne-au urat distractie placuta!
Da, bobitza a fost f cuminte si pe drum si aici!
E o bomboana!
Am vazut ca ne-a scris Adina, ma bucur!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
larisel spune:
Despre ce se intampla la mat.Giulesti nu sunt in stare sa comentez nimic ..fara numar...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
decenuela spune:
harnicutz..incearca sa le faci la robot rosiile..stiu ca mi-am pus io la congelator intr-un an si erau f ok.
miremia tot iti zic fetili sa nu mai fi supi....dar ed ce esti? daca nu sunt indiscreta?
mandrutza.....hehe mi-l imaginez pe sotz...ca asa ca se joaca etc e f usor..cand cand tre sa te ocupi efectiv....de fapt..poate ai surprize ...jiji mare a stiut sa fol blenderul..ba chiar a curatat si fructele...si l-a hranit fara sa-l omoare:))) ca je...eram la infrumusetare
io cu munca nu stiu, zau, ziceam ca poate ma duc cate 2 ore-3 daca o sa fie musai dar sa-l iau pe jiji cu mine...habar n-am..io n-as mai pleca de langa el...nici dupa 40
intre timp s-a trezit pt tzatzaiala..si am uitat totul..of,of, mai , mai
va doresc o seara frumoasa...si ...sa multumim lui d-zeu ca suntem niste norocoase...pt minunatiile pe care le avem acasa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
xela_07 spune:
So, am plecat duminica dimimeata cu destinatia Bran via Bv pe la finutza. Pe drum A a fost cuminte, a dormit, s-a uitat pe geam, in schimb C cand nu a dormit a facut show de zile mari.
Ne-am cazat la vila Bran care are f multe facilitati misto ptr copii mai marisori. A a fost f incantata a declarat ca daca mai venim la munte tot acolo sa stam. Per ansamblu e OK, camerele mari, curat, super facilitati pentru copii, multe locuri de joaca, animalute, piscina (chiar daca mie personal mi s-a parut un lighean mai mare) animatie, super panorama. Ce nu mi-a placut a fost ca se vedea nene ca camerele erau facute cu materiale ieftine, prost fnisate. Acum ma gandesc ca si asteptarile mele erau prea mari venita din Cipru unde acolo totul era de top, nu stiu …
C a fost OK, adormea numai cand urcam si coboram cu carutul pante cu pietris . Nu a mancat deloc borcanele, de fapt a macat putin in ultima zi din unul cu piersici. In rest desfacut, gustat, strambat, aruncat. Tzitzi fara numar . S-a repezit intr-o seara in mamaliga de la mine din farfurie si s-a isterizat ca mai vroia. I-am mai dat si manca cu atata pofta de m-a lasat masca. Sa vad ce plan de diversificare ii fac in continuare.
A s-a simtit de exceptie ca a avut f multe distractii. Stateau f bine la locuri de joaca. A intrat si in piscine si chiar daca era apa rece ca gheata era super disperata, am scos-o sotul cu forta ca era vanata pe la buze. S-a jucat, s-a jucat si iar s-a jucat.
Pentru noi a fost putin obositor ca na unul a condus, altul a stat la frecus in spate, pe urma cu atomicii distractie far numar, noaptea schimbat patul de acasa, trezit de n-spe mii de ori eu ca ba cadea A din pat, ba visa si incepa sa dea din picioare si sa se nervozeze (si in somn e bazdacoasa ), ba se trezea C sa manace si asta de n ori binenteles . Noi sa fim sanatosi . Una peste alta a fost frumos, copii s-au simtit bine si asta e tot ce conteaza.
Ma bag sa fac si o selectie de poze.
larisel spune:
dandanag Eu peshtele (la steamer in 15 minute) l-am dat incorporat in piure de cartofi (cartofi la steamer+unt+sare potasica) si am adaugat putzina zeama de lamaie.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)