Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dupa indelungi cautari am reusit sa-i cumpar si eu Marei niste jucarii. Las linkuri mai jos poate sunt sursa de inspiratie si pt altcineva.

www.lamazetoys.co.uk/lamaze-balancing-bug-stacker-41-p.asp" target="_blank">astea mi se par funny rau

www.baby99.co.uk/view-prod/1/99115915356/baby-Chicco-Super-Rocking-Rings.html" target="_blank">cerculete

si
www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/" target="_blank">un fel de premergator

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

excelente!
sa le stapaneasca delfi sanatoasa!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

MP ai PM

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

MP ai PM

multumesc frumos,dar tot

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

MP ai PM

multumesc frumos,dar tot

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

fetele tehnicute poate iti pot da un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

MP,
ai PM

eu am intrat pe album foto si nu am gasit poze noi nici cu maia nici cu cristi de xela...
ori nu le-ati vazut voi pana acum, ori nu-mi apar mie...
de ce oare?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata la pranz!

Oani, daca asa va facem sa veniti prin Ro, atunci aranjez sa ne mai vedem cu vecinulpana la urma a reusit Luc sa adoarma pe fond muzical? cred ca-s tare simpatici....

Dece, Ayanna, multumesc

Lorex, nu sunt poze noi cu Maia, iar pentru ale Xelei gasesti link pe mail

MP, ai terminat de despachetat?

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

eu imi cer mii de scuze k nu am mai intrat asa cum o faceam inainte...o voi face in momentul in care andrei va incepe scoala,iar mario gradinita...cu ei trei credeti-ma ca e crunt.....sunt franta continuu si stiti k ma ocup si de actele firmei...deci sper sa fiu iertata....va citesc dar asa printre picaturi...si nu-mi ramane tmp sa si scriu...stam mai mult in curte cu caldurile astea...am teme de facut cu cel mare si tot asa....va pup pe toate

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Spor la treaba, mamico!Te asteptam cu drag cand gasesti putin timp!

Mergi la inceput

Citat:

Dupa indelungi cautari am reusit sa-i cumpar si eu Marei niste jucarii. Las linkuri mai jos poate sunt sursa de inspiratie si pt altcineva.

www.lamazetoys.co.uk/lamaze-balancing-bug-stacker-41-p.asp" target="_blank">astea mi se par funny rau

www.baby99.co.uk/view-prod/1/99115915356/baby-Chicco-Super-Rocking-Rings.html" target="_blank">cerculete

si
www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/" target="_blank">un fel de premergator

_

AMR 7 kg

tare, tare faine sunt sa le stapaneasca delfi sanatoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Decenuela, unde erai cand cautam nume pentru bebe (de numele real zic )... unde eram eu, mai bine zis
Si mie-mi place bbx (si bebix)...
Sanatate lui jiji, sa aiba efect preventivele (la noi a fost altceva, cu rosu in gat si febra, dar deloc muci sau tuse) si spor cu dieta ... suna bine legumele alea ... daca mananci suficient cantitativ (de-asta monti e ) si bei multe lichide, nu-s probleme cu lapticul (eu am exagerat cateva zile pe la 3 luni, am facut inclusiv miscare ca lumea, dar s-a simtit imediat la laptic si am lasat-o balta imediat... acum am luat-o iar mult mai usor... nu-i graba )

alicredo, da, ultimul a fost , eu l-am devorat inainte de bebe, dar acum a mai aparut asta http://twilightsaga.wikia.com/wiki/The_Short_Second_Life_of_Bree_Tanner care e cam prostioara, sau n-oi mai fi avut eu dispozitie...

al3csa pt dintisor!!

xela ma bucur ca cei mici s-au simtit atat de bine, si tie ca le-ai facut fata

dandana condoleante, imi pare rau... si eu mai am doar o bunica.. of... avem copiii ... la cat mai multe zile frumoase de plaja

simplicity - pentru argumentatia cu TV-ul.. noi il cam tinem pe talk show-uri ca sunt mai statice, iar bebix e bineinteles cand reuseste sa le prinda

lorex asa da

Multumesc mult tuturor fetelor pt urari ... dap, era ziua mea

Si eu sunt cam depri acum... de cate se intampla, nici nu mai zic ... si ca bbx nu mananca bine, e agitat si plangacios saracutul, si ca am mult de lucru si multe alte planuri:
- luat certificat botez de la biserica - trebuie sa-l cer, nu mi l-au dat atunci, voi le-ati luat?
- testul sudorii pentru fibroza chistica, mie mi-au depistat gena respectiva de purtatoare la dry test, lui tati insa nu deci ar tb sa fie OK, dar vreau eu sa fiu sigura
- schimbat buletinele (adresa noua)
- mai multe poze cu bbx
- scris vesti prietenilor plecati
- intalnit lume pe aici...
... cat mai multe pana in septembrie, of, sa mai profit cat n-o sa fiu toata ziua la birou (oani, mandruta ; mandruta mi-as fi dorit si eu sa stea tati acasa cu bbx chiar speram intr-un timp, ca al meu e mai freelance )

NB!

sa lasi butoiul la o parte.si alta sa reusesti sa-ti indeplinesti planurile si sa iasa totul bine la testul sudorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:

si

_

AMR 7 kg

un fel de acel premergator il avem si noi...exact la fel.... e ok...in sensul in care momentan apasa pe butoane si incearca sa roada la fluturasul ala....Noi am facut schimb cu vecinele de jucarii....deci e doar cu ''imprumut'' oricum e super tare ideea cu schimbul de jucarii , mai ales ca se plicitisesc rpd

si DA ....am sa-mi fac azi timp de poze...Promit! ms ca m-ai impins de la spate...aveam nevoie de un imbold

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput