Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata

felicitari pufuletilor ptr dintisori

xela sa va fie de bine plimbarea, si noi avem treaba la Bucuresti la inceputul lui sept si ma gandeam sa dam asa o fuda 2 zile sa vedem unde
hmm Bran e o idee

dulcineea ce imi place semnatura ta
Dragos e innebunit dupa sticla de apa dar nu m-am gandit sa-i dau din ea, ca nici el nu bea decat cateva gurite fff rar

lorex ce frumi va relaxati voi!!

larisel frumos , o sa incerc si cu cartof sa vad, nu era innecacios sau l-ai diluat cu ceva? sau poate untul l-a facut mai alunecos sa zic asa

multumesc fetelor ptr condoleante sunteti tare dragute
fug in parc ca s-a trezit si mai revin

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lorex te invidiez ...glumesc,distractie placuta fetelor care sunt in concedii...akm am citit si am vazut ca e si alexutzzza ....va pup pe toate

am vazut ca vorbeati de carti...eu gravida am citit seria twilight ... plus memoriile unei gheise...akm am terminat aventurile lui sherlock holmes si am inceput memoriile lui sh holmes

aaa ... stiti k alexandra avea o iritatie oribila la fundulet....am preparat o crema la farmacie si timp de o saptamana nu i-am dat niiciun fruct...e ca noua akm.... si de maine incep iar cu fructele....aaa si kt nu i-am dat masa de dimi,ii dadeam seara cereale 4 frcute cu apa sau orez (fulgi bio) cu LP

Mergi la inceput

eu imi cer mii de scuze k nu am mai intrat asa cum o faceam inainte...o voi face in momentul in care andrei va incepe scoala,iar mario gradinita...cu ei trei credeti-ma ca e crunt.....sunt franta continuu si stiti k ma ocup si de actele firmei...deci sper sa fiu iertata....va citesc dar asa printre picaturi...si nu-mi ramane tmp sa si scriu...stam mai mult in curte cu caldurile astea...am teme de facut cu cel mare si tot asa....va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Neata fetele..

Hai ca stau 5 minute la o cafea virtuala cu voi pana o face mama pe cea reala, asistata de zgubi pentru un plus de dragoste...ca sa iasa cafeaua si mai buna...

Ma uimiti de fiecare data cu raspunsurile voastre pentru mine...nu stiu ce vi se pare deosebit la mesajele mele, ca sunt atat de banale...nici macar simtul umorului nu l-am mai avut asa de inspirat in ultima vreme (ca Dece ), iar 'filosofeala' nici atat...asa ca nu mai fiti asa dragute, ca ma puneti pe ganduri...

Am vrut sa-mi incep ziua intr-un mod frumos asa ca m-am pus pe admirat iar pufulici...n-a mai pus nimeni poze noi, dar am luat-o de la capat cu albumele...si sunt ...dupa doza asta de pufuleti ma simt deja mult mai happy, iar dupa ce o sa ma mai iubaresc o tzara si cu pufuleata mea o sa fiu de-a dreptul high...

Ma duc sa-mi fac viata frumoasa...va pup...s-aveti o zi buna, plina de clipe frumoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

neatza,
Azi am pacatuit
Am luat o cescutza de cafea de la Decenuela si m-am asezat pe canapelele turcesti de la hotel si am tras o tzigare

Glady,
LA MULTI ANI sa ne traiesti! Nu am fost pe faza la ziua ta!
Ce-i cu testul ala cu fibr chistica?

Dandana,
Condoleante! Si Iuria are doar o strabunica! Sa-i dea D-zeu sanatate sa ne mai traiasca!

Poze inca nu am descarcat..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Dece stai linistita, nu este nicio pb. Macar e bine ca nu-ti mai amintesti trezirile. Eu imi doresc tare mult o intalnire, poate saptamana asta?

Ioana sa-ti traiasca nepoata!

Cris_m mamica tanara si harnicuta.

Cris.d pe unde umbla?

Xela sa va fie de bine plimbrea! Si noua ne place la club vila Bran.

Alicredo eu chiar insist sa pui poze, am vrut sa-ti zic de multe ori, nu stiu ce m-a oprit. Am mai obs ca nici Dulcineea nu are album.

Ma uit la Mara si mor de ras. Doarme pe burta si se tot ridica si se tranteste pe pat doar ca a nimerit pe perne si nu-i convine, asa ca tot repeta miscarea. Plus ca de vreo 3 nopti vine cu capul langa san si da cu nasu sa-si faca loc sa suga. Imi vine s-o mananc si aproape ca nu mai conteaza ca la fiecare foiala trebuie sa ia o gura de laptic.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna,fetele...multam de coffee ioana si decenuela

oani

mandruta wb

ratusco,atunci cand "te aud" vb de imparat,parca vb de alex ...nici daca ar fi frati nu ar semana mai tare btw...noi cand vom apuca sa-i vedem in picioare?...mda...pana la 40 de ani or merge si la fete...
faza cu scutecul si bavetzica a fost

nu pot intra sa vad pozele aici sunt pe calculatorul lui barbatumeu...si nu le am cu tehnica ...daca mi-ar putea trimite vreuna din voi pe pm un link direct spre poze as fi

am apucat sa o vad pe mirunica de dastefasper ca esti linistita,mami draga,cand o vezi zambind

miremia sa nu mai fi trista

cris m. succes la teme! si la alte activitati

xela...munte ,concediu

dece,i-ai dat brocoli si a fost ok?are stomacel rezistent, super!...

haircut ...sa-i lasam sa se mai cunoasca?

fetele de la mare,sa stiti ca sunt galbena,verde,albastra (si alte culori ) de invidie...mie imi place soarele...caldura...ieri am iesit din casa in blugi lungi,tricou si geaca

pt fetele ce incep munca in curand si

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
fetele de la mare,sa stiti ca sunt galbena,verde,albastra (si alte culori ) de invidie...mie imi place soarele...caldura...ieri am iesit din casa in blugi lungi,tricou si geaca

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Pot sa zic ca parca mi-e dor? Eu am preferat mereu marea si caldura dar parca a fot totusi prea multa in ultima vreme.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Dupa indelungi cautari am reusit sa-i cumpar si eu Marei niste jucarii. Las linkuri mai jos poate sunt sursa de inspiratie si pt altcineva.

www.lamazetoys.co.uk/lamaze-balancing-bug-stacker-41-p.asp" target="_blank">astea mi se par funny rau

www.baby99.co.uk/view-prod/1/99115915356/baby-Chicco-Super-Rocking-Rings.html" target="_blank">cerculete

si
www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/" target="_blank">un fel de premergator

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dupa indelungi cautari am reusit sa-i cumpar si eu Marei niste jucarii. Las linkuri mai jos poate sunt sursa de inspiratie si pt altcineva.

www.lamazetoys.co.uk/lamaze-balancing-bug-stacker-41-p.asp" target="_blank">astea mi se par funny rau

www.baby99.co.uk/view-prod/1/99115915356/baby-Chicco-Super-Rocking-Rings.html" target="_blank">cerculete

si
www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/" target="_blank">un fel de premergator

_

AMR 7 kg

sunt superbe...sa le foloseasca sanatoasa

Mergi la inceput