Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Fetelor va multumesc ca v-ati interesat de starea mea , prefer sa nu vb despre asta aici, va rog sa nu va suparati pe mine. Oricum, nu este nimic grav.

Dastefa . Am observat din mesajul tau o stare mult mai optimista. Sa intelegem ca te-ai linistit? Sper din tot sufletul sa-ti citesc mesajele cat mai des. papusilor tale.

Mara a descoperit ca unele dintre pijamale au o grgaritza pe piept si a tot incercat sa o culeaga, ba cu degetelele, ba cu gurita. Era atat de haiaoasa si de concentrata....o si certa ca nu se lasa desprinsa. Cateodata imi vine sa o rontai toata.

Mi-a intrat si mie indemnizatia.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Decenuela, unde erai cand cautam nume pentru bebe (de numele real zic )... unde eram eu, mai bine zis
Si mie-mi place bbx (si bebix)...
Sanatate lui jiji, sa aiba efect preventivele (la noi a fost altceva, cu rosu in gat si febra, dar deloc muci sau tuse) si spor cu dieta ... suna bine legumele alea ... daca mananci suficient cantitativ (de-asta monti e ) si bei multe lichide, nu-s probleme cu lapticul (eu am exagerat cateva zile pe la 3 luni, am facut inclusiv miscare ca lumea, dar s-a simtit imediat la laptic si am lasat-o balta imediat... acum am luat-o iar mult mai usor... nu-i graba )

alicredo, da, ultimul a fost , eu l-am devorat inainte de bebe, dar acum a mai aparut asta http://twilightsaga.wikia.com/wiki/The_Short_Second_Life_of_Bree_Tanner care e cam prostioara, sau n-oi mai fi avut eu dispozitie...

al3csa pt dintisor!!

xela ma bucur ca cei mici s-au simtit atat de bine, si tie ca le-ai facut fata

dandana condoleante, imi pare rau... si eu mai am doar o bunica.. of... avem copiii ... la cat mai multe zile frumoase de plaja

simplicity - pentru argumentatia cu TV-ul.. noi il cam tinem pe talk show-uri ca sunt mai statice, iar bebix e bineinteles cand reuseste sa le prinda

lorex asa da

Multumesc mult tuturor fetelor pt urari ... dap, era ziua mea

Si eu sunt cam depri acum... de cate se intampla, nici nu mai zic ... si ca bbx nu mananca bine, e agitat si plangacios saracutul, si ca am mult de lucru si multe alte planuri:
- luat certificat botez de la biserica - trebuie sa-l cer, nu mi l-au dat atunci, voi le-ati luat?
- testul sudorii pentru fibroza chistica, mie mi-au depistat gena respectiva de purtatoare la dry test, lui tati insa nu deci ar tb sa fie OK, dar vreau eu sa fiu sigura
- schimbat buletinele (adresa noua)
- mai multe poze cu bbx
- scris vesti prietenilor plecati
- intalnit lume pe aici...
... cat mai multe pana in septembrie, of, sa mai profit cat n-o sa fiu toata ziua la birou (oani, mandruta ; mandruta mi-as fi dorit si eu sa stea tati acasa cu bbx chiar speram intr-un timp, ca al meu e mai freelance )

NB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Sa va mai zic ca scriu emailuri pt birou si-mi lipsesc emoticoanele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

miremia multumesc ca te-ai bucurat si tu alaturi de noi!tre sa-i fac poze neaparat...promit....ca eu nu am pus nici una pe contul comun...daca nu m-ati batut la cappup gargaritzele

gmilady musai tre sa citesc si asta....am devorat 4 vol in 3 saptamani avea chitaitorul meu 2 luni...si cand eram cu el mufata citeamwb!

lorex....vreau si eu la mare cu mamici si bebici.Ce tare ca v-ati intalnit.poze aveti?

ayanna...iar vii...iar ne dai peste cap cu un msg a la tine sa ne traiesti!

TT... i-am luat o cana de 6+ ...sunt f multumita de ea....numai ca el roade la cauciucul ala ca scartaie...invatam sa beam din ea...mai bine ne descurcam direct din pahar mare

Am avut un borcanel cu ceva fructe blenduite si biscuite...dupa ce am citit articolul , l-am si aruncat!

noapte buna fetele!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Neata fetele va poftesc la o pt ca eu una am nevoie.Am ajuns aseara pe la 22.30 acasa de la nepotica care este o scumpete si are un par mare,des si crettfata de Uca care a fost mai cheliuta.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili.....ca de obicei va invit la coffe....am asteptat sa se faca 7....sa nu va trezesc cu noaptea-n cap ca mine...( jiji s-a trezit cred, pe la 4....a fc kk....de a teb sa-l schim cu totul.....si abia dupa 5 a adormit...nu-si gasea pozitia)eu..n-am mai putut dormi si ce-i mai ciudat e ca stiu ca m-am dus langa el in jur de 11 si nu-mi mai aduc aminte daca s-a mai trez sau nu la tt...

in sfarsit..nu aruncati cu oo..am reusit si io sa ma uit pe albumele de poze...ce sa zic....minunati copii avem...nu-i mai nominalizez pt ca efectiv toti sunt superbi....si mamici....una mai gazela decat cealalta....( harnicutz...mi-au placut pozele..profi)

ayanna..trebuie sa mai intri...nu stiu, am senzatia...ca postarile tale mentin echiloibrul grupului...si sorry de laptop...lasa , noi sa fim sanatosi....sunt doar lucruri...

ratzusco...ne dai cu AMR-ulpe la nas..apoi ne zici ca mori dupa dulce....hm...ia zi ... RETETA

am vrut sa incarc si io niste poze din concediu dar n-am reusit...imi zice ca tre sa instalez nu stiu ce...asa ca...vad io azi pe mess pe cine deranjez din nou...sa ma ajute...

miremia...scuze a fost o idiotenie sa te intreb asa...in public...de ce esti supi....

fetili poate mai facem o intalneala..ca se mai indreapta vremea....

azi e zi de lactate...sper sa fie mai ok....
si trebe miscare....asta e musai...inca nu m-am urnit....

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Fiimea mi-a dat trezirea la 6.30 si sunt chiauna,pe la 4.30 ma trezit sa-i dau sa pape ,in schimb a fost f cumintica in masina o parte din drum la dus a facut nani la intoarcere a dormit pana am ajuns la scara si m-am carat cu o tona de jucarii dupa mine zic in caz de ceva sa am arsenal la mine.Noi fugim la plimbarica ne auzim mai tarziu.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

cica e un top al alimentelor sanatoase...daca va inte

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Alimentatia-sanatoasa/top-26-cele-mai-sanatoase-alimente-din-lume_7433

Mergi la inceput

n-a mers hai ca-l pun cu pauze

http://www. sfatulmedicului .ro/Alimentatia-sanatoasa/top-26-cele-mai-sanatoase-alimente-din-lume_7433

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si multam de cofe ioana si decenuela
ioana sa-ti traiasca nepotica
dandana condoleante
miremia sper ca esti ok,am citit akm cv....
alexutzzzza pe unde e??
alicredo si al3csa felicitari ptr dintisori

Mergi la inceput