Strumfi de iulie-august 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 3
monicabo spune:
Salutare tuturor!
In primul rand La multi ani tuturor stumfilor sarbatoriti in ultima luna!
Violeta, imi pare bine ca a iesit bine petrecerea lui Laur! Draguta ideea cu perlele lui
Nu am mai avut timp sa intru deloc... Primele 2 saptamani din august am fost si noi in concediu, inainte de asta, am facut la bagaje de mi s-a urat, cred ca am carat 1/2 din casa... pur si simplu nu am mai avut timp sa scriu nimic, doar de citit pe ici pe colo...
Am fost 1 saptamana la mare si una la munte. S-au simtit bine si colo si colo, la mare s-a balacit in continuu, le placea in apa, de abia le mai scoteam... Pt Andreea a fost a doua oara (prima data anul trecut, la sfarsit de august- inceput de septembrie, am stat 3 zile si doar una am prins de plaja si apa - si s-a cam speriat de apa atunci), dar pt Ana Maria a fost prima experienta, cum a vazut apa, s-a dus tinta... Pe plaja, le-am tinut doar sub umbrela, s-a jucat mult si in nisip... Singura problema a fost ca au cam inghitit apa de mare, si s-au deranjat un pic la stomac...dar s-au refacut.
La munte am fost la Moeciu la pensiune, totul ok, liniste, racoare fata de ce era pe aici... si cand ne-am intors sambata, ne-a izbit o caldura greu de suportat...
O sa pun si poze cat pot de repede!
Luna, bine ati revenit! Unde ati fost plecati?
Cygny, felicitari pt job!
Mychy, hai ca mai e putin si-l revezi pe Andrei. Acum s-a mai racorit si prin Bucuresti, nu cred sa mai vina alt val de canicula, asa ca tocmai bine.
Stefania, nu te-am felicitat pt nastere, o fac acum! Sa va bucurati de copilasi!
Vivela, mai ai putina rabdare sa mai creasca si David si fratiorul, si o sa interactioneze ei mai mult, si cred ca ii vor trece si lui David momentele astea... La noi e diferenta ceva mai mica, si n-am prins chiar momente de felul asta, Andreea pana s=a dezmeticit, s-a trezit ca are sora..acum se joaca, fac prostii impreuna, mi-a zis mereu ca-i pare bine ca are sora, chiar ma intrebam intr-o zi, ce ar fi facut Andreea singura, cu cine s-ar fi jucat...
Asta nu inseamna ca nu se cearta...ba din contra, au momente din astea, dar altminteri de cauta una pe alta, Andreea o cauta pe Ana Maria daca inca nu s-a sculat; ma intreaba "unde este ana maria, ca vreau sa ma joc cu ea, cnad se scoala"...
Si eu astept sa mai creasca putin amandoua, sa nu se mai certe pe orice jucarie.... ca si cand le apuca pe amandoua, iti prinzi urechile rau de tot....
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musso17 spune:
neatza
scriu repede ca mi-e sa nu raman iar fara net.
mychy,vivela,anto,vio,diane,timi,luna..va pup,multumesc de urari si vizionare...timi,nu reusesc sa deschid link-ul si tatal lui "moare" de curiozitate.anca,saru-mana de urari.
nu am serbat ziua lui mihnea caci n-am gasit loc,erau arvunite de 4 saptamani si noi ne-am tezit acu 3 saptamani asa ca ne-am suparat si am plecat 7 zile la munte apoi i-am facut cadou trenulete tomas cu sine,l-am intrebat in dimineata zilei lui ce vrea masini sau tren si mi-a spus "nu masina,tecul"
despre drama de la maternitate,n-am cuvinte,simt furie ..imi aduc aminte de tot ce am vazut in spital cat am stat dupa ce am nascut si asta simt..aplaud eforturile pompierilor..si cand te gandesti ca au ramas fara 25% din salariu.
monicabo spune:
Da, o tragedie cu bebelusii.... Nici nu mai stiu ce sa spun, cuvintele sunt de prisos acum...
Musso, sa va fie de bine iesirea, f bine ca ati plecat...frumoase poze
Mychy, am vazut si la voi poze de la Busteni. Sunteti in somaj tehnica acum? Iti doresc sa se rezolva cumva favorabil tie problema asta... ori aici, ori sa gasesti ceva in alta parte! Sa vad si pe mine ce m-o astepta, ca tot la stat la bugetari sunt..
Carla, tot pe la mare sunteti?
ioanaiub, ce fac copiii, sunt bine?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
karligutza spune:
buna dimineata...
Stefania felicitari pentru nasterea fratiorului Catarinei! am citit si vazut fugitiv detalii despre nastere... ma bucur pentru voi ca a decurs asa repede si bine!
Luna pentru Adelise... m-am gandit la voi pe 11 august, dar eram in mare haos; bagaje, drum spre mare, cazat, fugit la mare, efectiv n-am avut o clipa de ragaz, plus ca nu mai stiu care e numarul corect al tau, cel cu 452 la final sau cu 058?
Dana (gh) foarte dragut din partea familiei ca te-au cadorisit toata ziua, si mai ales cadourile din partea Dariei au fost super amuzante... ce copii haiosi avem, sunt spontani si inventivi, se vede ca s-au nascut in secolul vitezei si al inovatiilor!
despre noi, ce sa va zic, ne-am linistit si noi acasa, dar sa nu zic hop inca pentru ca n-am vazut muntele deloc vara asta, asa ca nu se stie ce weekend il prelungim si tragem o fuga la munte... plus ca se intrevede si o calatorie in Londra (aviz Luna; te 'amenint' cu o intalnire deci.. ) pe la sfarsitul anului, dar inca nu e 100% sigur; am fost la Moldova 10 zile, apoi la mare o saptamana, insa la mare am avut cateva zile in care Adeluta a bolit (a inghitit apa din mare, scarboasa apa din mare.... ), apoi si sotul o noapte si-o zi, si nici eu n-am avut o stare prea buna avand in vedere oboseala si nesomnul... sper sa imi revin repede pentru ca ei gata, sunt ok!
M-am ingrozit si eu de tragedia de la Giulesti.... ........... si eu am nascut acolo, chiar cu Marinescu, si ma doare sufletul gandindu-ma la bebelusii care au murit, parintii lor, bebelusii care sunt inca in stare grava; ce sa mai zic de femeile care urmau sa nasca acolo sau care se aflau internate sau in asteptare pentru tratamentele deosebite care se fac in aceasta maternitate!
am inceput mesajul de la ora 9 si il inchei acum, va dati seama ce lene ma framanta... plus ca vad bagajele si casa prafuita... am de bagat rufe la spalat toata ziua cred.. asa ca ma duc la treaba si va mai citesc printre picaturi....
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicabo ioanaiub, ce fac copiii, sunt bine? Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008 Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
copiii sunt bine, acum sunt cu mama la un unchi de-al meu la Fagaras.
am fost si noi vreo doua saptamani la mare, la Eforie Nord, apoi un week-end la Poiana Brasov si week-end-ul trecut la Poiana Neamtului, langa Avrig.
la Poiana Neamtului am fost fara Mara, pentru ca am stat la cort, si ea e mai pretentioasa ... apoi am urcat pana la Cabana Barcaciu, lucru ce nu il puteam face daca era si Mara cu noi ... am pus cateva poze pe facebook, pentru cine vrea sa ne vada
sambata viitoare plecam in Turcia, asa ca pot spune ca am avut o vara plina
cand ne intoarcem o sa facem pregatirile pentru gradinita, cu David n-am avut probleme, sper sa nu avem nici cu Mara
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Luna1 spune:
Fetelor imi pare tare bine sa va citesc.
Mychy si Anto vacanta fu cum trebuie, frumoasa dar de ajuns cat sa ne dorim sa ne intoarcem acasa (au fost si socrii cu noi ca doar e casa lor asa ca sincer abia asteptam sa ma intorc spre sfarsit, ei sunt ok dar ce e mult strica). Vin si pozele curand, momentan sunt pana peste cap sa recuperez la birou.
Cygni lucrezi pentru TATA? Felicitari pentru noul job si succes.
Diane_dun ma bucur sa te citesc, mai scrie despre voi.
Monicabo tare frumos povestesti de fetele tale. Ma bucur ca ati avut vacante frumoase. Noi am fost in Franta 10 zile la casa socrilor (cu ei).
Karli m-as bucura enrom sa te vad. Vii si cu Adeluta daaaa?
Can't wait (daca se materializeaza).
Cristina26 iti voi trimite mesaj cu nr meu daca nu il mai ai si abia astept sa va vad si pe voi.
Ioanaiub am sa bag un ochi pe FB, cum a fost la Eforie Nord? Sper ca ai pus poze si de acolo, Eforie e statiunea mea preferata.
Va pup, back to work
karligutza spune:
daa Lunito.. si cu Adeluta si cu sotul... vacanta vacanta! daca nu se materializeaza pana la sfarsitul anului, sigur in primavara facem escapada; eu imi fac planul de o saptamana in cap, dar te anunt ce si cum la timpul potrivit!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
ioanaiub spune:
la Eforie Nord a fost frumos, am stat intr-un apartament, pe faleza, la parterul blocului era o autoservire cu mancare buna, ne-a mers foarte bine ... in rest mizerie, pe plaja, pe faleza, peste tot ... si foarte multa lume, aglomeratie pe plaja, lucru care m-a facut sa ma intreb "unde e criza?"
am prins vreme frumoasa, apa a fost calda, balaceala pe saturate ...
mai greu ne-a fost cu drumul, la intoarcere, de la Bucuresti pana la Brasov Mara a vomitat de vreo cateva ori
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
musso17 spune:
se pare ca este o problema cu apa din mare,lasand la o parte ce am citit pe forum,am auzit pe langa mine doi copii care au avut aceleasi simptome dupa mersul la mare si inghitit apa.
fii-miu are rosu'n gat am mers la dr caci tusea asa ca s-a uitat in gat si sunt niste pustule cu puroi,una chiar a spart..ce ma bucur e ca nu a facut febra si sper sa nu faca ca altfel il baga pe antibiotic,mama lui de bau bau.
mychydutza spune:
saliu.....
Ma bucur sa vad putina animatie pe forum
Azi sunt acasa.....
Monica, ne'au bagat in somaj tehnic. Se pare ca in vremuri de criza asta e o solutie pt companiile fara bani. Sper ca la tine sa se linisteasca pana te intorci la servici.....sa va fie de bine vacanta..
Georgi, ce bine ca v'ati suparat si ati plecat la munte. Un mod excelent sa sarbatoriti
Ioana iub, da ce v'ati mai plimbat vara asta. Bravo voua!vacanta placuta la turci
Karli, da ce te mai plimbi!sfiedzi criza, ai?hehe
Luna, ai socrii cu castel in Frantzia? Uau.....cine stie ce printesa esti si nu ne zici.
Diane dun, ma bucur ca ne scrii.....
Despre tragedia cu copiii.....nici la TV nu ma uit la stiri ca ma apuca plansu....asa e la noi, tre sa moara cineva ca sa puna alarme de fum....chiar vb cu colegii, ca probabil tre sa moara cativa intr'un accident feroviar, k sa faca si statu ceva investitii la calea ferata. sunt 40 ani de cand nu s'a mai investit serios, doar carpituri.
Asa as pleca ......Luna, nu ma iei la tine? heehe
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!