Strumfi de iulie-august 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

... am la treaba de nu-mi vad capul, la modul cel mai propriu!

........pai atunci ia-ti o oglinda!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

2-10, 2-10, proba de microfon
Mie iar mi-a picat netul de vreo 2-3 zile. A venit acum un nene si cica l-a reparat, era de la semnalul lor, sa vedem.

Va multumesc mult pentru urari.
Eu la 30 de ani vad ca ma simt ca la 23, chiar ma gandeam ca au trecut 7 ani de la terminarea facultatii si eu inca mai am reactii de studenta (ce-as mai trage un chef in camin....), acum le inteleg pe babutele alea de 80 de ani de zic ca se simt ca la 40. Sper sa raman si eu la fel
Singurul lucru care ma supara e ca m-am tuns ieri si m-a luat prea scurt, eu am vrut cu colturi si a iesit cam rotund, iar cu obrajii rotunjori formati in ultimele luni zici ca-s purcelusa pegy.

La multi ani sanatosi si voiosi pentru Mihnea, Miron si Alex. Sa aveti o viata frumoasa.

Va pup, ma duc sa mananc ca am de intretinut niste falci

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 32+ cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetelor, m-am intors.

La multi ani sarbatoritilor pe care nu i-am urat, sper ca ati sarbatorit bine.

Am vazut ceva pozici din urma cu frumosii baieti ai Vivelei si cu Mihnea de Musso sunt toti superbi. Mihnea e petit de mine si nu ma dau la o parte, da?

In alta ordine de idei tocmai am aflat si eu de explozia de la maternitatea Giulesti, nu-mi vine sa cred sunt socata. Offff!

Va pupam

Mergi la inceput

luna, bine ai revenit printre noi! ceva poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Pup si eu dulce toti sarbatoritii .
Sunt suparata tare pe tot ce se intampla in tara asta.

Nico

Mergi la inceput

totusi, andicu ce-o mai face? ca n-a mai scris de mult!!!1

dana, nu fii suparata pt tunsoare........parul creste repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

fetelor....eu nu mai sunt in stare de nimic, da nimic...
sunt zile in care ajung la 18:00 acasa, sunt si zile in care ajung la 20:00 sau mai tarziu. s-a dus huzurul de pana acum.

spuneati sa va dau detalii, m-am angajat intr-o multinationala cu vreo 10.000 de angajati in gl, mai precis la fostul combinat care acum e condus de francezi si indieni (mai sunt si luxemburghezi, belgieni, spanioli, toate natiile) in HR, dar altceva decat faceam eu inainte la Bucuresti. pana acum e foarte ok si am o sefa grozava.

mychy, chiar imi pare rau pt job si sper sa-ti gasesti repede si bine altceva mai bun si sunt sigura ca asa se va intampla

vivela te rog frumos, stiu ca ai pus poze dar eu n-am vazut, daca vrei sa-mi trimiti si mie link pe PM ca abia astept sa va vad.

cu alise n-am mai apucat sa trimit nici eu poze, daca vrea cineva sa-mi spuna si mie parola de la contul comun pe PM

stefania, si pe voi vreau sa va vad

Timi, Dana, Violetan

La multi ani lui Laurentiu in special, sa fie sanatos si fericit!

iertati-ma ca scriu asa pe scurt si ca n-am apucat sa urez toti sarbatoritii dar la serviciu nici vorba sa pot sta pe net ca nu e timp si acasa cand vii numai de asta nu-ti arde, plus ca trebuie sa raspund la mail-urile cu bisnisu meu, ma ia durerea de cap. sper sa fie mai complicat la inceput si mai relaxant dupa pana apuc sa ma organizez f bine

noapte bunaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Buna fetelor!

Vreau sa va multumesc mult pentru urarile facute Danielei, chiar daca eu nu apuc sa intru decat din an in paste (ba chiar si mai rar ). Urez si eu LA MULTI ANI si multa sanatate tuturor strumfilor! (vad ca taman azi cand m-am trezit si eu sa postez, nu e niciun sarbatorit).

Felicitari Vivela si Stefania pentru fratiorii de strumfi, sa va traiasca, sa fie sanatosi!

ddanagh, am citit ca ti-a programat dr ceza, nastere usoara si bebe sanatos iti doresc! La multi ani si multa sanatate! Scuze pt intarziere.

nma, multumesc frumos pentru ca ai intrebat de noi, cu fetele ma descurc si nu prea, in sensul ca Dani e capoasa rau si neascultatoare cat cuprinde, nu prea reusesc sa ma inteleg cu ea cand o apuca bazdacii, dar am ajutor, nu prea raman singura cu amandoua. Ma bucur ca macar nu e geloasa sau cel putin nu direct fata de sor-sa, pe care o pupa, o mangaie si o distreaza cu orice ocazie. Am vazut ultimele poze, ce mult a crescut Andra si cat e de frumoasa! Tin pumnii sa reusiti sa va mutati cat mai repede la casuta voastra!

Cygni, felicitari pentru job, ma bucur mult pentru tine! Sper sa se aseze repede lucrurile! Vio, nu mai stiu daca data trecuta cand am postat te-am felicitat si pe tine pentru noul job, stiu sigur ca am vrut s-o fac, daca nu, felicitari! Ma bucur ca a iesit bine petrecerea lui Laur, ai fost ingenioasa cu tortul! Imi da si mie cineva un pm va rog sa stiu ce paine tre' sa cumpar? Ca io n-am reusit sa ma prind, oi fi mai blonda...

musso, sa va fie de bine concediul! Ai o frumusete de baiat! Am retinut, e ginerele Lunei. Oricum Dani era data lui Denis de sunflower. Cuscra ce mai faceti?

mychydutza, sa va fie de bine iesirea la munte! Prietenei tale care intreba de lapte praf care nu constipa i-as recomanda Aptamilul. Bafta sa rezolvi cu jobul cat mai repede!

Nu mai stiu ce mai vroiam sa mai zic, mi-ar placea sa fiu mai activa, dar din motive mai mult tehnice trebuie sa ma multumesc cu postari rare. In schimb, imi face mare placere sa va citesc, imi sunteti toate dragi!

Carla, ce mai fac fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Azi nu prea am avut chemare la scris.

Lunitzo, bine ai venit. Cum fu in vacanta? Poze?

Cygni, felicitari pt job si mult succes in continuare.

Diane_dun, ma bucur sa citesc despre voi. Tu nu ne arati poze cu printesele tale?

Danagh, parul creste repede in sarcina, pana atunci da-l dupa urechi sa nu se mai vada rotundu, .

Somn usor la strumfarie,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

vrea cineva cafea?

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput