Strumfi de iulie-august 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Imi place ca mai sunt inca fete ca intra chiar si rar sa ne mai zica una alta despre strumfii lor. va pup

Michi sotul lucreaza la o firma care are printre clienti si CFR-ul. Chiar imi zicea aseara ca in momentul de fata doar 30% din caile ferate sunt sigure, restul Dumnezeu cu mila. Nu ne ramane decat sa speram ca vor mai tine pana cand ne vine mintea la cap si investim acolo unde trebuie. Iti tin pumnii sa se rezolve cu serviciul cum e mai bine pentru tine si familia ta.

despre Giulesti ati observat ca eu nu am zis nimic, incerc pe cat posibil sa nu ma gandesc la bietii parinti. sunt sigura ca nu a lasat niciun parinte indiferent aceasta tragedie, insa pe gravidute cu atat mai mult....

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 32+ cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu azi n-am mai deschis aproape deloc tv-ul, doar putin de dimineata la niste desene. si cu toate astea, pana sa ajung la programul cu pricina tot am dat de stiri despre nenorocirea care s-a intamplat.
nici nu stiu cum e mai bine, sa ignoram subiectul si sa ne vedem de ale noastre sau sa urlam cat putem de tare, ca poate asa ne aude cine trebuie?
ce aveam eu sictir fata de toti dobitocii care ne conduc tara, dar acum ma simt revoltata de-a dreptul. nu au mimima decenta sa se abtina sa se tot felicite intre ei, mai bine sa taca naibii din gura daca nu sunt in stare sa zica ceva bun. ati observat si voi ca daca e vreun purtator de cuvant sau vreunul, indiferent cine, pus sa raspunda la niste intrebari, e imposibil sa nu zica : "nu stiu sa va raspund" ? e o asa ignoranta...
nu stiu, eu nu ma pot gandi la altceva de cand s-a intamplat, mai ales de cand am auzit ce zicea pompierul ala ca a vazut cum copilasii aia de 1 kg trageau cu gurita de furtune de durere .

iertati-ma, ma simt depasita total, as strange de gat pe cineva, ma mir cum de parintii aia blestemati de soarta nu au facut-o deja.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

musso era poezia lui Mircea Micu-Tatal meu.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

N-am vrut sa zic nimic pentru ca nu ma simt in stare, dar, vivela, ai dreptate; pe langa o durere absolut cumplita pe care o simt eu (nu vreau sa-mi imaginez parintii si bietii copilasi) mai simt si o revolta atat de coplesitoare incat nu pot sa respir si, pentru prima data in viata, mai presus de orice evenimente care au mai avut loc, de data asta chiar m-as bucura sa fiu fata in fata cu un criminal nenorocit dintre cei care sunt prin functii de conducere a haznalei asteia pe care o numim noi tara sa pot sa-i zic/fac cam tot ce imi vine mie acum, dupa atata revolta acumulata in atatia ani.
In fine, eu nu mai zic nimic pe tema asta, ca cine stie ce mai debitez.

Multumim, fetitzele, pentru urari

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

of, fetelor, in situatia asta nici nu stii pe cine sa dai vina: pe sistemul sarac, gaunos...sau pe persoana care nu era acolo unde trebuia sa fie....am citit atatea povesti horror despre nasteri pe forum, unde nu era vorba de saracie ci de lipsa de suflet a personalului medical....mie mi'a ramas in cap imaginea moasei aleia roscate ca a bagat mana intr'o gravida ca intr'o vaca si tipa ca vai ai lichidu verde, de parca era vina ei. era in travaliu de ore, pana si eu mi'am dat seama k era anormal.ulterior am aflat ca i'au facu cezariana de urgenta si ca copilul suferise pt k n'au opeerat'o la timp.........asta e frustrant, lipsa de omenie......nu e asa peste tot, dar exista cazuri. Si eu am nascut la giulesti dar am avut noroc de oameni cumsecade.of, am bocit ieri .....ma tot gandesc ......va pup

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

se pare ca este o problema cu apa din mare,lasand la o parte ce am citit pe forum,am auzit pe langa mine doi copii care au avut aceleasi simptome dupa mersul la mare si inghitit apa.
fii-miu are rosu'n gat am mers la dr caci tusea asa ca s-a uitat in gat si sunt niste pustule cu puroi,una chiar a spart..ce ma bucur e ca nu a facut febra si sper sa nu faca ca altfel il baga pe antibiotic,mama lui de bau bau.

georgiana,mamica de mihnea

buna dimineata
o cafeluta cu lapte?

probleme cu apa din mare am avut si noi, David s-a plans intr-o zi de dureri in gat si chiar a vomitat, iar in zilele urmatoare acelasi lucru s-a intamplat si cu ceilalti copii din grup ... am tras concluzia ca e de la apa din mare sau din piscina, pentru ca balacindu-se toata ziua au mai si inghitit apa

am editat pentru ca nu stiu ce am facut si mi-a aparut mesajul de doua ori

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

neatza.......ma gandeam k dupa ce'l aduc pe andrei de la munte sa mergem la mare dar cred ca ma mai gandesc....apa jegoasa, radiatii...la ce bun? Poate mai facem un drum la busteni ca tot am gasit o pensiune super.ieri fiimiu era la o pastravarie, tocmai devorase un pastrav la gratar cu usturoi.de cand l'am dus la mama, mananca carne, peste , dovlecei, ceea ce nu facea acas.....
Ioanaiub, merci de cafea.....
Nico, in ce stadiu e casa?
Vad ca iar e cald. Abia astept sa vina racoarea....
Vivela am ajuns sa te pomenesc in fiecare luna....minune mare homeopatele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
ioana,da,din pacate apa e cam periculoasa in zilele astea caci au murit si multi pesti,alge in putrefactie si altele facute de "mana "omului,se stie ca haznaua orasului e marea,acolo devarsa toate cele...din pacate eu nu merg la plaja,vara asta am facut o baie si atat,la inceput cand era rece..ma bate gandul sa merg la ghiol sa facem si cateva cure de namol.
mychy,daaa pastravariile sunt superbe,am fost noi la una dupa ce cobori de pe transfagarasan spre sibiu,albota..absolut superb.loc de joaca,piscina,mancare buna...daa,mi-a placut.

Mergi la inceput

s'a incalzit iar sau am eu bufeuri? De azi dimineata ma uit la tv si frec menta......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

s'a incalzit iar sau am eu bufeuri? De azi dimineata ma uit la tv si frec menta......

nu stiu, ca n-am iesit din birou si aici e umbra si racoare ... azi dimineata erau 13 grade
tot ce pot sa-ti spun e ca vine de undeva un puternic miros de menta

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput